Dungen skärare: Lagring för Garage, butik och skjulDenna röran Cutter är ett enkelt, roligt lagringslösning för inomhus eller ut.

Så mycket som jag älskar att arbeta på min trädgård och landscapeI ogillar böka i ett garage, skjul, butik, källaren eller utomhus förråd disentangling olika spadar, krattor, slangar, sladdar och oavsett andra utomhus utstyrsel jag kanske behöver som sekatörer, grensaxar, och ens öra skydd (som jag bär slåtter.) För att göra saken värre, jag ogillar ordet eller gård utrymmet detta oorganiserad virrvarr av saker tar upp — jag kan använda den för att lagra allt från gräsklippare cyklar till elverktyg eller en stege. "Irriterad mycket, Mark?" kan du fråga. Ja. Eftersom det tredje lagret av lagring frustration trifecta är denna: det sista som jag använde är sällan nästa sak jag behöver. Så i ett försök på anger management så mycket som en push för att få saker gjort – inte leta efter saker — skapa smart, enkel och billig lagring tricks är ett mindre (OK, stora) liv uppdrag till mig. Den röran Cutter är lätt och roligt att göra, helt mångsidig — och skalbar: du kan göra det större eller mindre beroende på dina behov. Det är också prisvärt: ca 40 spänn.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt Garage Storage och bänk

Detta instructable visar hur man bygger en billig och enkel garage storage och arbetsbänk av plywood som gör att du kan lagra alla dina verktyg eller redskap säkert samtidigt fördubbla som stora arbete bänk yta.Detta är min första instructable så vän...

Intellekten Edison Garage ordningsmanen och Alert System

Intel-Edison är de mer populära i IoT styrelserna från Intel just nu. Det är en intressant enhet med en liten fot tryck, massor av power, inbyggd WiFi och en full Linux OS.Jag råkar ha en Edison och en Galileo och jag ville göra ett liknande projekt...

Nya Garage/butik

väntade jag två lååång år för att starta detta projekt. När jag var redo att börja första gången, tyckte jag att det var direkt över min avloppet fält. Naturligtvis kunde jag har gjort min septisk sytem, rätt? Tja, informerade staden mig att avlopp k...

Reservdelar garage/butik pall

var jag står i mitt garage den andra dagen som önskar jag hade en lämplig plats att vila mitt ben, när jag fick syn på min trasiga motor delar från min gamla Firebird. Detta fick mina hjul ett roterande och jag kom upp med en plan för att sätta ihop...

Fiske Pole lagring - bra för lägenhet, skjul eller Garage!

jag bor i en anständig lägenhet med vad som känns som en hel hus fullt av tillhörigheter, rymden är svårt att komma med här. Jag har 8 fiskespön alltifrån lätta åtgärder till surf stavar och ville skapa en lagringslösning som skulle hålla dem ur skad...

BPRS nya butik och Mission

Jag föddes den 12 November 1943 under andra världskriget, så jag har 70 års minnet av min fars Victory Gardens. Efter undervisning college i 30 år, 1999 jag grundade den ideella växt rädda Benson, återvinning end-säsong, skadade, och överlager växt v...

Lego spel bord med lagring från gamla soffbord och låda.

Slå en gamla soffbord i ultimate barnen spela bord. Lego byggstenarna och Hot wheel raceway båda; med förvaringslåda byggt från en gammal låda innehåller alla bitar.Steg 1: Objekt du behöver Ett gammalt soffbordEn gammal låda eller två, från en byråM...

Laser skär lagring för små delar och återanvända

I detta instructable jag går över bygga en låda till huset lådor tillverkade av skurkroll cardstock. Instruktionerna kan ändras för att passa olika stora lådor och eller låda och hyllor.Steg 1: Jag byggde rutan av.188 plywood och skär den på en laser...

Skiva Mount - butik och Display-CD på metallytor

En skiva mount är en liten, magnetiska hållare för en CD för att lösa en tillgång, lagring, förstörelse problem stötte vi på gång i vårt gaming område. Vi kan nu lagra våra skivor på nästan alla metallytor och ordna som behövs. Bekvämlighet och flexi...

Skrämmande bots och super kalla kårar - vibrobots med kontakter, tråd och kabel band

göra roligt, läskigt, dum vibrerande bot varelser med lite mer än kontakter, Buntband och elektrisk tråd. Robotar i bilder och video är bara exempel på vad du kan göra. Din fantasi är gränsen. Tack vare mångsidigheten kontakter, kabel bindemedel och...

Att göra Professional Voice Overs med Garage Band och IMovie

Detta är en handledning om hur man kan använda GarageBand för att integrera sång i dina iMovie-projekt samtidigt vara kunna redigera original bakgrund innehåll. Att göra professionella röst overs är inte en exakt vetenskap, det tar tid och en hel del...

Den lyckligaste platsen på jorden (ledsen Walt)

dessa är de utrymmen som jag använder för mina kreativa ansträngningar. Det är min garage butik och min konst rum bort av garaget. Massor av saker som händer här....

Coat Hook från en murverk spik

Jag byggde en coat tree med konst- och hantverk krokar och allt var bra tills mitt barnbarn (nästan två) ville hänga sin egen päls. Så jag som liten coat hook och monterade den låg. Jag använde en 16d Square skär murverk spik och med lite arbete jag...

Hönshus från gamla Garage skåp

Ingenting är så underbart som hem fullvuxet ägg. För vårt hönshus använde jag en hög med en-av-tolv pine brädor kvar från att ta bort våra gamla garage skåp. Jag har funnit att med alla projekt, jag tillbringar mycket mer tid planering än på konstruk...

12 lagring Tote hyllsystem $50.00

Hej alla! Idag ville jag dela med mig av hur jag gjorde min lagring bin hyllsystem för mitt garage. Det rymmer 12 totes! Här är en kort berättelse varför jag gjorde detta istället för att köpa en.Jag har över 40 totes i mitt garage. Jag behövde en ro...

Garage Attic elektriska hissar

Om du är som mig, du har en hel del säsongsartiklar för olika helgdagar tar upp plats runt ditt hus och de bara få drog för en kort tid varje år. Du kan också, som jag, använda vinden utrymmet ovanför ditt garage att lagra objekten och hämta dem när...

Omvandla Workbench & lagring

Min flickvän är en konstnär och har varit oändligt tålamod med det faktum att våra tidigare levande situationer har hindrat henne från att ha en trevlig och funktionell studio utrymme hemma. Vi köpte ett hus tidigare i år vilket innebar att vi var in...

Lagring skjul

10'x 20' lagring byggnaden projekterar var ett multi-phase projekt con siktas från en bild som min fru såg på internet. Jag lagt till en andra våningen, domkyrkan veranda, interiör och exteriör belysning, Hardie styrelse mantlar, Proslat lagring vägg...

"Off-Grid" DC Solar Electric Garage belysning... Hard Wired och helt integrerad

i detta Instructable kommer jag visa dig hur jag ställa in min sol elektriska garage belysning. Jag använder en Fenix International ReadySet Solar Kit för att driva mitt ljus. Vid soligt väder 15 watt solpanel genererar elektricitet och lagras i batt...