Butterfly clipps Netbook standkonvertera din Nebook (eller Macbook air, laptop, etc.) till stationär PC.

Material:

2 fjäril klipp
2 gummiband

Relaterade Ämnen

Bottle Cap Laptop/Netbook stå

detta är min första kompatibel. Jag gjorde forskning detta och fann andra göra detta också, men ingen av dem sträng mössor tillsammans. Så går här.Börjar med en lista över material.Sträng/Craft spetsarSoda kapsyler (4)Penna/penna (1)Papper (1 blad)Li...

Laptop Stand för din Netbook

de flesta laptop stativ är gjorda för full storlek bärbara datorer.Jag tittade för evigt för en lämplig stå för min samling av Eee Pc netbooks. Allt var antingen för stort, för dyrt, eller helt enkelt existerade inte. Till slut åkte jag till min favo...

Netbook / Tablet Cooling Stand

detta är en kyla står jag gjort för min tablett med en cd / dvd-enhetSteg 1: material 1) Notetote * 1" eller större binder (andra bindemedel kan fungera)2) CPU-fläkt3) 2 USB-förlängningskablar4) duct tape (eller någon annan riktigt tejp)5) extern lap...

Netbook & laptop stand

en enkel laptop stand i trä och stål från billiga materialSteg 1: Material & verktyg Material:2 stora trädörr hållplatser (kilar)1 metallhållaren (se bild)4 + knappen head träskruvar4 + self självhäftande halkfri kuddarMetallhållaren bör vara tillräc...

IKEA stil Laptop Stand

några månader efter att jag gjort Instructable Laptop Stand för din Netbook slog det mig att det kan vara möjligt att använda liknande komponenter att designa och skapa en bärbar dator stå för större bärbara datorer. Snygg, lätt, och robust- och till...

Butterfly penna

en butterfly kniv med en penna i stället för en kniv.Steg 1: Rekommenderade artiklar... För att göra denna lärare eller co-arbetskamrat flippar ut penna du behöver ett par punkter:1. ett multiverktyg eller en kniv och en skruvmejsel (+ eller - eller...

Netbook stativ tillverkat av Ikea tavelram

en vän gav mig ett par Ikea Reslig tavelramar som de inte längre behövs. Att vara en minimalistisk och aldrig hänger något på väggarna än hyllor, jag har till finna en annan användning för dessa ramar.Jag har en HP 2133 netbook som används för att öv...

DIY stativ för netbook och tablet

DIY stand för netbook och tablet...

Monitor väggfäste (nu med extra tangentbord och netbook innehavaren)

jag gjorde detta för min nya verkstad. Det är ett rektangulärt rum med skrivbord på långsidan, så jag ville kunna flytta bildskärmen vänster och höger för att titta på filmer etc från vardera änden av rummet. For resten, detta sparar mig det utrymme...

Specialgjord laptop stand från regenererats woods.

Jag behövde något att ta upp min laptop skärm för att förbättra min hållning, så jag beslöt att göra en laptop stativ, och jag gick en extra steg längre genom att använda återvunnen woods och rensas elektroniska komponenter!Steg 1: Steg 1: utforma mo...

Säkerhetskopiera och återställa en eMMC drive (för tabletter eller Netbooks)

Många billiga tabletter och netbooks använder eMMC lagring som deras inre enhet. Dessa kommer vanligtvis i 32 eller 64GB intern lagring storlekar.När jag fick min härliga HP Stream 11 x360 har en 32 GB eMMC driva, kunde inte jag helt enkelt säkerhets...

1980-talet Stand-Up komiker

i år för Halloween jag skapade ett koncept dräkt som hyllning till en av mina favorit kulturella tecken--stand-up komiker. Särskilt smaken av komiker från slutet av 1980-talet/början av 1990-talet era. En gemensam punkt som jag hittade i hela mest st...

Justerbar Notebook Riser / bärbar dator eller Tablet PC stand

Detta är en elegant, lätt och bärbar notebook riser / laptop stand / tablett stativ jag designade och sätta ihop i ett par timmar på Nottingham Hackspace. Jag har varit med och förfina detta ett tag nu så jag tänkte jag skulle dela den med världen :)...

Nästan gratis bra snygg lödning stand

Vi behöver alla som lödning stand, vi kan köpa färdiga eller DIY pigg som kan göra en nästan gratis.Eftersom jag var att göra en mycket hög kvalitet lödning station under 33$. Montern kostar sd vara så nära noll som möjligt.Samtidigt här jag har tagi...

HUR MAN GÖR ALLA HJÄRTANS DAG GÅVAIDÉER! Pen Stand klädnypor

https://youtu.be/2_1ZvbrcmiMSteg 1: Gör en penna stå klädnypor du behöver! Idag tänkte jag dela en snabbt och enkelt sätt att göra en penna stativ eller makeup penslar!Steg 2: Är bra för att hålla vad som helst du kan tänka dig såväl som för dekorati...

Energibesparing genom att utelämna stand by energianvändning i combi panna genom fjärrkontrollen växlar

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt:...

Kartong övning cykel Laptop Stand

surfa interwebs och få ditt hjärta att pumpa. Placera din laptop på din motionscykel. Du kan köpa dyra plast står, termoforma och lasercut egna plast modell, användning metallregeln lager att bygga en med pvc-rör för att göra en eller snickra rester...

DIY mobila Pediatric Stander

Rochester Institute of Technology Senior Design Group 14045Grupper allmänna webbplatsBakgrund: En motoriserad pediatric stander är en anordning som liknar en rullstol, tänkt att hjälpa funktionshindrade barn att flytta runt deras miljö i upprätt läge...

Tvåfaldig skärm Monitor Stand

Att få en idé:En Google-sökning på de tillgängliga mönster och kostnaderna för en typisk dual monitor stand.Visar sig att nästan alla av dem start från ca $100. Så klev jag ut för att få material...Steg 1: Samla material 8 x mikro skruvar, 1,5 mm X 1...