Bygga en Gaming datordag jag kommer att visa dig hur man sätter ihop en awesome speldator. Visst, det är inte mycket annorlunda än att bygga en vanlig PC men det finns några tips och rekommendationer jag har för er. Innan vi börjar, låt oss diskutera vad du behöver.

~~~

-CPU (Central Processing Unit eller processor)
Den enskilt viktigaste delen av din maskin. Detta är hjärnan av datorn, computing allt från ordbehandling i fysiken i dina hardcore shooter spel.
-RAM (Random Access Memory)
Här lagras allt som används i realtid. När datorn är avstängd, är RAM tom.
-Grafikkort
För en gaming PC behöver du ett separat grafikkort (separat). Använder de ombord chipset moderkort och integrerad grafik processorer bara kommer inte att klippa det när slaughering drakar i Skyrim.
-Hårddisk
Detta är där operativsystemet (Windows), din spel, musik och videor lagras! Du behöver detta (kinda).
-Nätaggregat (Power Supply Unit)
Ganska rakt fram, levererar detta ström till varje komponent i datorn.
-Optisk enhet
Detta är för din DVD och CD skivor
-Moderkort
Allt ansluter till moderkortet på något sätt. Den ansluter komponenterna hur vägar ansluta människor.

För rekommendationer angående de ovan delarna rekommenderar jag besöka tomshardware.com forum.
Notera: Denna lista inkluderar inte OS (operativsystem)

~~~

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en Gaming dator, eller lära sig de grundläggande delarna

Min son älskar teknik, vi har byggt en massa projekt tillsammans men detta är hans favorit. Detta gaming dator är hans stolthet och glädje. Den kan hantera alla av hans spel, streaming & inspelning behov, FPS är top notch och den grafiska kvaliteten...

Montering en liten Gaming dator

Det kan vara dyr betala för en dator att spela spel. En hel del gaming datorer kommer förmonterade genom leverantörer. Ofta är det mycket billigare att köpa delar och bygga den själv. Svåra är att veta hur du kommer igång. Dessa instruktioner kommer...

Hur man bygger en Gaming knappsatsen

Detta Instructable visar hur man bygger en gaming knappsatsen ur en Logitech handkontroll. Detta var avsedd för League of Legends (eller, så att inte stöta bort någon, DOTA), men det kommer att fungera för alla spel (jag har gjort en hel del Starcraf...

Bygga din egen dator

varför skulle någon gå ut och köpa en dator från en manufaturer som Dell eller Gateway, när de kunde bygga en mer kraftfull dator för mindre pengar? Svaret, de vet inte hur man bygger den.Detta kanske låter som en komplicerad process, men i alla verk...

Bygga en enkel dator

detta instructable är design för att ge dig en översikt om hur att bygga din egen dator med Microsoft Windows 7 i åtanke. Projektet är uppdelat i 3 olika steg; En layout och diagram delar behövs, två Videoguider (som är indelad i steg) om hur man sät...

Hur man bygger din egen dator

Följande steg hjälper dig att att bygga din egen dator.Steg 1: 1) få dina delar.Det första du vill göra är att hitta en återförsäljare som Fry's Electronics. Om du inte väntar på frakt, finns Newegg och TigerDirect stora webbplatser att hitta datorko...

Fallout tema gaming dator

Samtidigt funderar på den nya fallout-spelet, och nyligen uppgradera min dator för videoredigering, lämnades jag med en extra moderkort och grafikkort. Jag bestämde mig att bygga en separat dator för spel och koppla den till TV: n. Jag var fast mella...

Hur man bygger en "Billigt" Gaming dator

har du någonsin varit intresserad av att få inblandade i PC gaming, men varit tveksamma till att släppa $2000 + högst upp på linje speldator? PC gaming är verkligen en magisk värld med betydligt mer anpassning, bättre prestanda och billigare spel jäm...

Del Produktguide för att bygga en ny dator

bygga en dator är ett bra sätt att spara lite pengar, eller få en bättre dator för priset. Det kan du göra datorn precis som du vill det, om det måste passa in i en viss storlek eller utföra specifika uppgifter. Detta instructable hoppas jag att guid...

Hur man bygger en egen dator!

Detta Instructable visar hur man montera en anpassad dator från sin grundläggande delar tillgängliga online eller i elektroniskt butiker. Manuell montering har ett antal fördelar inklusive lägre kostnad, kraften att bygga en maskin tailed till använd...

Bygga en konkret dator skrivbord.

Så jag har varit sugen att göra om våra bänkskivor med polerad betong, men det är ett betydande arbete. Jag beslöt att först prova min hand på att göra en konkret dator skrivbord. Min huvudsakliga kamp var att jag inte vill investera i polering utrus...

Hur man bygger en trä dator

i detta instructable jag visar dig bilder av hur jag byggt en dator torn av trä. Jag börjar en CNC trä skylt carving business och det skulle vara bra att ha en laser för att gravera och skär tecken för kunder. Jag behövde att uppgradera till en bättr...

Hur man bygger en "top-of-the-line" anpassad PC

Ja, jag har en Instructables medlem ett bra tag efter snubbla till denna webbplats på Google per år sedan eller så. Jag bestämde mig för det är dags för mig att skriva en Instructable och faktiskt publicera den. Så detta slutar upp att vara min först...

Bygga en dator

Någonsin undrat hur man bygger din egen dator?Många människor skriver det som "för svårt". Detta instructable visar dig hur enkelt det egentligen är! Jag tar dig genom hela processen i lätt klartext steg för steg och du kommer bli förvånad hur l...

Hur man bygger en dator (grunderna, kompatibilitet och konstruktion)

de flesta dator building tutorials bara berätta hur du monterar komponenterna i en dator. Innan detta kan ske delar måste köpas. Jag vill inte att du blint i att köpa vad jag bygger, så mitt mål är att berätta om de delar som du köper så att du kan b...

Daisy, Daisy, bygga mig en Super dator vänligen

nya dataspel kommer ut hela tiden. Nya spel innebär högre systemkrav. Har du någonsin gått till affären för att få ett spel, bara för att finna ut du inte kan ens köra det på låga inställningar?Eller kanske du är en amatör fotograf/video editor. När...

Lär dig att bygga en stationär dator eller PC

gillar bilar? Kolla in min nya hemsida! http://nukem384.blogspot.com/http://www.youtube.com/watch?v=9smMOm60gkULär dig att bygga din egen dator eller PC. Gör att du kan anpassa efter dina exakta behov! Ledsen att kvaliteten är lite skit.Delar...Coole...

Hur man bygger en 8-bitars dator

bygga en 8-bitars TTL dator låter som en skrämmande och komplicerad uppgift, eller åtminstone gjorde till mig när jag började på min resa att förstå en grundläggande CPU arkitektur. När det kommer till kritan, är en CPU ganska enkel i drift när du lä...

Hur man Välj komponenter att bygga en stationär dator

någon begärt en instructable om hur du väljer komponenter för att bygga en stationär dator. Jag är tydligen att killen som spelar förfrågningar nu. All jag få är begäran om att spela covers, när allt jag verkligen vill göra är att spela min egen musi...