Fallout tema gaming datorSamtidigt funderar på den nya fallout-spelet, och nyligen uppgradera min dator för videoredigering, lämnades jag med en extra moderkort och grafikkort. Jag bestämde mig att bygga en separat dator för spel och koppla den till TV: n. Jag var fast mellan steampunk eller fallout för ett fall tema. Jag bestämde mig för att jag ville ha ett fallout tema.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Montering en liten Gaming dator

Det kan vara dyr betala för en dator att spela spel. En hel del gaming datorer kommer förmonterade genom leverantörer. Ofta är det mycket billigare att köpa delar och bygga den själv. Svåra är att veta hur du kommer igång. Dessa instruktioner kommer...

Bygga en Gaming dator, eller lära sig de grundläggande delarna

Min son älskar teknik, vi har byggt en massa projekt tillsammans men detta är hans favorit. Detta gaming dator är hans stolthet och glädje. Den kan hantera alla av hans spel, streaming & inspelning behov, FPS är top notch och den grafiska kvaliteten...

Hur man bygger en "Billigt" Gaming dator

har du någonsin varit intresserad av att få inblandade i PC gaming, men varit tveksamma till att släppa $2000 + högst upp på linje speldator? PC gaming är verkligen en magisk värld med betydligt mer anpassning, bättre prestanda och billigare spel jäm...

Bygga en Gaming dator

dag jag kommer att visa dig hur man sätter ihop en awesome speldator. Visst, det är inte mycket annorlunda än att bygga en vanlig PC men det finns några tips och rekommendationer jag har för er. Innan vi börjar, låt oss diskutera vad du behöver.~~~-C...

Montera en dator

Detta Instructable är för spelare som har äntligen nått fram till att lagra köpt datorer kan inte tillgodose gamers och funderar på att bygga sin första gaming dator.Mycket av detta är ganska grundläggande, men när du vet inte vilka portar är eller v...

Bygga en dator

Någonsin undrat hur man bygger din egen dator?Många människor skriver det som "för svårt". Detta instructable visar dig hur enkelt det egentligen är! Jag tar dig genom hela processen i lätt klartext steg för steg och du kommer bli förvånad hur l...

Att göra en dator

det finns många hur man bygger datorer instructables och guider ute, men de alla talar om att få vissa delar.Du kan använda alla delar i din dator så länge de passar. När du har rätt delar, kan du bygga det på kort tid. Med "rätt" menar jag den...

DATOR fall fönster MOD

HUR TILL MOD OCH TEMA EN DATOR FALL FÖNSTRET:DET ÄR SANT ATT DE FLESTA DATORBYGGARE SÖKER STÄNDIGT EFTER ATT NÄSTA STORA MOD, SOM MED MITT TIDIGARE INSTRUCTABLE (VRIDA PÅ EN PC GENOM ATT SÄTTA IN ETT KORT).UTAN UNDANTAG SÖKA DE OCKSÅ EFTER EN UNIK LO...

Hur du uppgraderar datorn hushåll i en Gaming PC

de flesta Windows-baserade persondatorer, hittade på sådana butiker som din lokala Best Buy eller Wal-Mart, för närvarande inte kan köra nyare spel. Många av de gaming datorerna de har tillgängliga kommer kosta flera hundra mer än de senaste gaming k...

Dell Optiplex-datorer - hur att ta isär, ren, återmontera, uppgradera 780 USFF

I den här videon visar jag dig allt du behöver veta om ta isär en Dell Optiplex 780 Ultra liten formfaktorn stationär dator. Detta inte en gaming dator så jag inte ville spendera mycket tid ute för högpresterande grafikkort uppgradera makt leverans.J...

Skaffa en gratis dator

medan du kanske har sett instructables som säger "gratis" men du måste fortfarande betala för material / liknande jag kommer börja med att säga att jag fick datorn kostade det absolut noll och jag fick det i mindre än 1 dag. Skärmen var också gr...

Gaming PC

när det gäller gaming datorer, de mest mångsidiga grafikkort, bäst byggda moderkort och snabbaste RAM är slå i några veckor. Värre ändå, blir de föråldrade till gaming fanatiker under ett år. Det är en dyr, beroendeframkallande hobby, men någon komme...

$8 trälåda dator fall mod!

jag byggde en mainstream gaming dator och passar det allt i en låda som jag köpte för $8 i konst butiken och du kan göra det också!Steg 1: Samla dina komponenter Delarna av min dator är:Mamma styrelse: Jag valde en mini Itx formfaktor på grund av den...

Billiga lätt utmärkt dator skrivbord kabelhantering

Jag arbetade ut ett sätt att få makt styrelser och driver packar under min dator upp från golvet för mindre än $10. Det ser ut och fungerar lite som de dyra kommersiella lösningar som fancy kontor har.Nu irritera kablarna inte mina tår när jag spelar...

Hur man bygger en flygande badkar i Gmod

Steg 1: Skaffa en Gaming dator De flesta dator kan köra denna pistol men här är några exempel på bra gaming PC (jag personligen använder en modifierad dell xps)SAKER SOM BEHÖVS:EN PCTangentbordDatormusMonitor (om inte din på en bärbar dator)Steg 2: L...

Hur man bygger en "top-of-the-line" anpassad PC

Ja, jag har en Instructables medlem ett bra tag efter snubbla till denna webbplats på Google per år sedan eller så. Jag bestämde mig för det är dags för mig att skriva en Instructable och faktiskt publicera den. Så detta slutar upp att vara min först...

PC bygga Guide

Bygga din egen dator har en enklare process med kompakta komponenter bättre datorarkitektur. För ungefär samma pris som en spelkonsol, kan man montera sin egen gaming dator. Det finns många resurser på internet med guider på hur man bygger din egen s...

Hur att delta i ett LAN-party

LAN parterna kan vara en fantastisk upplevelse med dina vänner! Eller en frustrerande övning i datorn fel eller programvara installationsproblem. Idag skulle prata om hur man få den bästa upplevelsen och vara den mest beredd att ha kul med vänner och...

Hur man bygger en Budget Speldator (detaljerad, informativ)

Vill göra din egen anpassade byggda gaming PC och du är på en stram budget?Detta Instructable kommer att omfatta alla aspekter i att bygga den bästa möjliga Budgeten personliga stationär dator för spel.Du kommer att läsa om:1) moderna spel krav.2) at...