Bygga en högtalare du vill piffa upp de gamla datorhögtalarnaOk så först ut, ja det tog lite längre tid då jag trodde det skulle.
För det andra, detta är min första instructable, det visade sig vara ganska kul.

För Box utmaningen att göra något coolt från holiday lådor som du råkar ha liggandes, hade jag en idé att ändra utseendet på datorhögtalarna på mitt skrivbord.

Fina är jag faktiskt inte ta isär och sätta modet i en kartong, jag bara byggt en låda för att hålla de högtalare som hade lite mer syfte och tog upp nästan samma fotavtryck.

Detta skulle vara ett bra sätt att förvandla de riktigt gamla gulnande högtalare att några har liggandes till något mer estetiskt tilltalande.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Piffa upp din gamla dator med färg!

Detta är min första Instructable berätta vad du tycker och ge mig några idéer att göra för andra Instructables.I detta Instructable kommer jag visa dig hur för att göra en gammal dator torn ser ny och awesome sådär gaming tornet du alltid velat ha!De...

Bygga en högtalare från Scratch

jag har alltid varit intresserad av ljud och musik av alla slag. Nyligen jag försökte min hand på att bygga en högtalare, och jag var ganska nöjd med resultatet. Chanserna är du har det mesta på ditt hus, och det tar bara ca en halvtimme. Det finns t...

Hur till bygga anpassade högtalare

bygga dina egna anpassade högtalare har fått vara en av de mest givande, enkel och kostnadseffektiv DIY aktiviteter som jag har stött på. Jag är helt chockad över att det inte har haft en större närvaro på Instructables och gemenskapen... Jo, tills n...

Hur man bygger en högtalare

Bygga en högtalare kitHejVi har utformat en högtalare kit som vi tycker är ganska bra. Vi har gjort det så enkelt som möjligt att bygga, och vi tror ni kommer överens om.Ljudet är bra och det är bra värde. Kit finns med en låda som liknar som på bild...

"Piffa" upp din "Ferniture"

när slutet av sommaren slår jag huvudet ut till vildmarken. Jakt på smått och gott att göra min "Ferniture" konstprojekt. Detta är den bästa tiden på året eftersom den mjölke (växt) är blommar och växter på sin prime. Detta är ett stort projekt...

Lär dig att piffa upp ditt hem

Jag minns när jag skulle unga. Оne av mу hushållssysslor skulle tо Rengör spisen. Sitter där wіth thе spis borste аnd pan іn hand, jag fruktade tanken med gоing оver аnd оver ѕame plats med borste, nеver ablе att quіte få dzο thе aska. Askan bara ѕeе...

Bygga en högtalare i mindre än $3

Komma igång med DIY projekt är lättare än du kanske tror. Detta Instructable kommer förhoppningsvis uppmuntra människor att börja bygga sina egna projekt. Jag kommer från Indien där DIY är fortfarande att fånga den. Det finns några anledningar bakom...

Hur man bygger bil bashögtalare i hem stereo speakerboxes

Tillbaka i 1990-talet köpte jag en uppsättning hem stereon talaren kallas Magnat projektet II som jag använt med glädje til några år sedan när en fest bas högtalarna blåste upp. Dessa högtalare boxar är tvåfaldig talaren typ, vilket innebär att varje...

Piffa upp din butik: installera ett trägolv

Ganska länge nu har jag drömmer om att ha en dedikerad utrymme att vara min träbearbetning butik. Nu när jag har ett garage kan jag äntligen få det att hända! Jag har velat anpassa den från grunden, bokstavligen. Den första stora förändringen kommer...

Bygga ditt första hus i skissar upp

för att skapa din planritning verktyget linje. Linjeverktyget kan vara selecteed genom att klicka på pennan till vänster i verktygsfältet eller genom att klicka på "L".Steg 1: Ta upp väggarnaför att skapa väggar youre kommer att först klicka på...

Piffa upp plast arrangörer

Jag är säker på att de flesta alla har dessa plast arrangörer. Särskilt de som bor i lägenheter eller sovsalar som behöver enkelt flyttbar lagringsmedia lösningar för små utrymmen. Men ibland de bara är inte mycket attraktiv, särskilt om de är fyllda...

Bygga en högtalare för 25 cent

efter att ha sett många användbara tutorials av konungen av slumpmässiga, kipkay, aeszok och andra athours som beslutat att göra min own.for här jag samlat materials.but på mitt sätt att samla in material jag fann ett nytt koncept för att göra en lit...

Hur man bygger en högtalare i en burk. (Kit)

Jag såg detta kit online och gillade unikitet med det! De säljer en monterade version och ett kit version. Jag har aldrig riktigt varit en elektronik typ kille och har aldrig soldiered till exempel på ett kretskort. Detta kit såg lätt nog emellertid...

Piffa upp dina kablar (och mer) med Rainbow vävstol band

i detta instructable vi kommer dekorera kablar och annat, att skapa en standard "fishtail" vävstol band runt dem.På ett regnigt husbils semester förra veckan mina sju-åriga dotter visade mig hur man gör vävstol armband, och jag blev imponerad, v...

Bygga en egen 3d tryckta, lätta upp figur

Tinkerplay är en awesome mobila app som låter dig utforma ledade varelser och göra dem på en 3D-skrivare. Det är mycket roligt att använda på iOS, Android och Windows Mobile och ganska mycket garantier utmärkta resultat. Det speciella med Tinkerplay...

Hur till bygga en högtalare

detta instructable kommer att visa hur man gör en högtalare med hjälp av vanliga hushållsartiklar.Steg 1: material Du behöver, emaljerad belagda tråd (du kan köpa detta på radio shack), en liten plast 5 gallon papperskorgen, en stark magnet, tejp, en...

Lätt hacka att piffa upp en Casual Tee

Uttråkad av din gamla casual tees? Prova dessa hacks för att göra dem läckra i en handvändning!...

Piffa upp din trädgård med kedja länk staket

Kedjelänk staket är en av de mest prisvärda typerna av stängsel, liksom den mest mångsidiga. Det möjliggör maximal synlighet samtidigt skydda egendom från inkräktare....

Hur man bygger en däck - Wrap Around veranda upp däck och Under däck förvaring

Under 2009 gjorde vi en stor Husrenoveringar. Huset har byggts i 1952.Att återställa en lantlig stil, vi beslutade att genomföra en stor täckt däck som kommer runt hela huset.Så, Njut av den vackra utsikten över Saguenay River och fjorden, vi också b...