Bygga en Savonius VAWT att göra El 2012 Updateen gång skrev jag en instructable om detta ämne och det har förändrat mitt liv. Allteftersom saker har gått mycket långsamt, till några kan ha framkom det att jag ramlade av planeten. De som känner mig, har det varit en svår och krävande men givande process. Jag vill här, igen dela en Do It Yourself version av turbinen som jag hoppas hjälper också förändra världen. Om detta låter idealistiska, förlåt mig, jag brukar vara så. :)

Jag vill tacka alla - över 100 commenters på min ursprungliga projektet - för deras insatser och kunskaper samt deras frågor som leder mig vidare i min strävan. Tack killar!

Jag ska försöka ta en strategi på detta projekt där jag kommer att ge steg först och förklaringar om varför följande. Du kommer också att kunna ladda ner, som jag gjorde på det ursprungliga projektet, en pdf med hela processen. Mesta av dokumentet är originalet med ytterligare information som inte var i original. http://www.spinpower.org/DIY/My_Savonius_DIY.php (Detta är php för att framtvinga en hämtning av istället för att försöka öppna i webbläsaren.) Min hemsida är http://www.spinpower.org om det inte var klart ovanför. Jag har också följande webbplatsnamn pekade på samma plats http://www.smart-turbine.com .

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga din egen Savonius VAWT (vertikala vertikalaxlad turbin)

bygga en billig VAWT från en kvast, 4 lager, 2 hinkar och några rör.Steg 1: Få några 25mm ID / 50 OD mm kullager Gå få minst 2, eller helst 4 kullager med en inre diameter på 25mm (1 tum), och en yttre diameter på 50mm (2 tum). Jag köpte min för aout...

Hur man bygger presentförpackning "Bevis att Tony Stark har a Heart"

Följande är min Instructable på hur jag skapade en replik av den gåva som Pepper Potts gav till Tony Stark i filmen Iron Man. Min replik består av olika delar från kits köpt online till helt från början gjort delar.Detta är en lång instructable, och...

Bygga en Android App att kommunicera med HC-06 Bluetooth-modulen

I detta Instructable kommer vi titta på hur man bygger en enkel Android App som kan anslutas och prata med en Arduino över en trådlös Bluetooth-anslutning. Vi kommer använda populära och låg kostnad HC-06 Bluetooth-modulen för att skapa Bluetooth sig...

Bygga en Android App att kommunicera med RN-42 Bluetooth-modulen

I detta Instructable kommer vi titta på hur man bygger en enkel Android App som kan anslutas och prata med en Arduino över en trådlös Bluetooth-anslutning. Vi kommer använda populära RN-42 Bluetooth-modulen för att skapa Bluetooth signalen från Ardui...

3 olika sätt att bygga en brand

För detta instructable jag ska visa dig 3 olika sätt att bygga en eld. Innan vi börjar gå vidare och samla några kvistar, torra löv, barr, och små pinnar, och några stockar för när elden kommer igång. Bryta upp kvistar att göra tändved. Nu kan komma...

Zombie Attack! Lätt att bygga!

Hej, är jag här, presentera dig, ett annat projekt, som har låg kostnad och som är lätt att bygga. Zombies attackerar, och du behöver ett sätt att försvara sig mot dem, så du väljer att bygga zombie geväret att försvara sig mot Zombies. Sammantaget ä...

Hur att utforma och bygga en bekämpa robot

bekämpa robotar har varit underhållande och roande sedan innan de var populära på Comedy Central. Ett tag tillbaka jag åtog sig utmaningen att bygga ett par bekämpa robotar (en 30lb och en 220£). Stegen i processen är desamma oavsett storleken på mas...

Lätt att bygga Stepper Controller från återvunnet material

*** du kan se mer av mina projekt och uppdateringar till min nuvarande projekt på ***För Support på detta projekt, vänligen använd forumet på min hemsida. Gå till http://colvins.ca och klickar på forum på sidan bar.* **Jag är 14 jag har alltid velat...

Lätt att bygga SWAT team hjälm

Hej är detta min lätt att bygga SWAT team hjälm material du behöver1 skate board hjälmBlack duck tapeen 2 liters Cola flaskanågot som liknar en ljus huvuddel 1 stud cylinder legosen hotglue pistol och varmt lim pinnarSteg 1: Duck tape täcka hela skat...

Supercade - hur att designa och bygga en Bar Top MAME Arcade

Gör en MAME (flera Arcade Machine Emulator) maskin bygga är en av de mer utmanande DIY projekt du kommer över kunskaper och verktyg. När du är klar, kommer du har använt din arbetande/möbler i byggnaden, elektriker, målning/behandling, PC byggnad och...

DIY Super Cool spela tält för barn - enkel att bygga!

Mycket lätt att bygga och barnen kommer att älska det! Garanterat!Öppna foton och hovra muspekaren över anteckningarna för info.Steg 1: Struktur och åtgärder (förberedelse och tips) Idén till strukturen var att det skulle vara lätt att montera och de...

55 gallon Drum vertikala vertikalaxlad turbin (VAWT)

detta Instructable gör att du kan bygga en vertikal vertikalaxlad turbin av mestadels återvunna material.Jag blev inspirerad att bygga en Savonius turbin från 55 gallon trummor efter att ha läst en artikel från 1970-talet kopia av Mother Earth News....

Kartong Savonius vindkraftverk

mål: bygga ett Savonius vindkraftverk gjord av kartong för att se vadfungerar. Detta är för turbinen endast och inte generatorn själv. Huvudbilden du ser är målet.Behovet av en fungerande modell växte fram ur frustration försökerjury-Rig olika mönste...

Att göra el i handen

i min forskning att göra en generator för min Savonius VAWT vindkraftprojekt, jag lärde mig det finns en hel del av mystik runt vilket gör dem. Jag läste även en artikel som refererade till hem brygga generatorer som en mörk konst shrowded i mystery....

Hur man bygger en skum teardrop trailer. ruttna bevis, välisolerad och superlätta

På ett sätt är teardrop campare en bra påminnelse om den gamla amerikanska västern, det att pionjärer, Nybyggare, upptäcktsresande och cowboys upptäckt, och att infödingarna hade vetat hela tiden. Nybyggarna med sina Conestoga vagnar och chuck vagnen...

Nybörjarguide till OpenGL: Bygg din egen CAD-program

Min Autodesk Maya elevtillstånd löpt ut nyligen. Så jag gjorde vad någon skulle göra, bygga min egen 3D CAD-programvara (se upp Autodesk).Så jag började skriva mitt program i C++ använder OpenGL, SDL och i ungefär en vecka, detta var resultatet.Några...

Designa och bygga vackra RC flygplan

Hej alla detta är min första Instructable men jag är glad och ivrig att dela med alla bra människor här hur att designa och bygga en fjärrkontroll flygplan. Aviation har varit en passion för mig hela mitt liv, och har lett mig att bedriva min flyg-oc...

Hur man bygger en 24 Volt elektrisk motorcykel

Jag har tittat på några elektriska fordon (EV) bygger för motorcyklar på Instructables och de alla var mycket hjälpsamma. Jag hoppas att lägga till dem som har gått vidare och byggt, delade och motiverade mig att bygga en. Detta är hur jag gick om at...

Hur man bygger en 72 Volt elbil – bil / Jeep

Introduktion1. den första videon visar gemensamma komponenterna i en EV.2. den andra videon är Jeep som det är nu med Direct Drive.3. den tredje videon är den ursprungliga jeepen med kedja drev, märka hur högt det är.Jag beslutade att bygga en elbil....