Bygga en sol telefonladdare på billigt prisjag gör en hel del spring runt och jag kan inte alltid få till ett eluttag. så min bärbara telefonladdare är praktiskt.
Problemet är om inte det går att ladda telefonen jag inte kan ladda laddaren heller. Naturligtvis kunde jag alltid köpa en bärbar sol laddare... men var är roligt i det? Att inte nämna det faktum att de kör någonstans från 50-300$.

Jag hade redan en 4000ma bärbar laddare som jag plockade jag upp för tjugo spänn. Så kostade här projektet på allvar mig ca 3$ men det finns några riktigt bra "juice lådor" ute. Jag gillar den från Oneplus. 10000ma för som 20$

För detta projekt behöver du...
en bärbar telefonladdare
solceller
Wire
grundläggande lödning skicklighet (som jag saknar)

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY sol telefonladdare ($5 batteri gratis - uppdaterad!)

Här är en riktigt snabb och enkel handledning om att göra en "bärbar sol telefonladdare", det bara tog mig 5 minuter att göra en! Den drivs av ren solenergi. Enheten är utformad för att passa i din ficka, den också kommer med en inbyggd stå! Fun...

Stranden kompis: 3-i-1 sol telefonladdare, Boombox och solbränna Timer kalkylator

Föreställ dig den perfekta strand resan. Solen skiner, himlen är blå, vattnet är varmt och luftfuktigheten är låg. Du och dina vänner har allt du behöver för att njuta av solen, sanden och surfa: en kylare fylld med drycker och snacks, solskydd, flip...

Hur man bygger en Raised Garden Bed billigt!

Jag visa dig hur man bygger en Raised Garden Bed billigt!Jag spenderar noll dollar på material (med undantag av smuts).Hoppa till (endast verk av på YouTube):0:01 - byggplaner0:20 - layout (jag använder de långa brädorna som sundet kanter för layout)...

Solar 7-up: sol telefonladdare i en flaska

meddelande i en flaska. Ande i en flaska. Fartyget i en flaska.Sol telefonladdare i en flaska.Det är dags. Dricka ett livligt valfri dryck, eller dränka dina sorger av dränering en flaska Johnnie--göra vad det tar för att få en tom flaska. Och följ d...

Fem minuters sol telefonladdare

måste ladda telefonen? Har ingenting men en klädnypa och vissa P-N vägkorsningar? Har ingen rädsla! (Solenergi) är i dina händer!Steg 1: Den stora idén Vad är planen, stan?Tja, kommer vi att göra en solpanel från början som kan ladda upp en enkel tel...

Super liten sol telefonladdare (endast 4$)

Kanske du se många solar laddare i online-butiker eller i tech-butiker, men deras storlek och deras priser är höga. Detta instructable visar dig hur man gör en ultra liten solar charger från återvunnet komponenter från en gammal trädgård ljus och frå...

Army-Navy Mandolin på billigt pris

en mandolin är ett litet stränginstrument, traditionellt med 8 strängar i 4 kurser 2, vilket innebär att du spela det som en 4 stränginstrument som en ukulele. Termen "Army-Navy" mandolin eller "Pannkaka" mandolin hänvisar till kroppsf...

Hur man bygger en stabil arbetsbänk billigt

Tänk snabbt. Vad är det mest använda verktyget i din verkstad? Vilka verktyg använder du varje dag och för varje projekt? Sa du din arbetsbänk? Tja bör du ha. Tack om det. En bra, fast arbetsbänk är den viktigaste funktionen av alla välutrustade verk...

Bygga en sol mat Dehydrator

Hej alla,Idag ska jag visa hur jag byggde denna sol mat dehydrator.Först ska vi börja med att göra basen. Hela ramen är gjord med 2 av 4 av 12 fot lappar som minimerar skrot. Den slutliga bas storleken är 36" bred och 48" djup. Beroende på bredd...

DIY sol telefonladdare

Det finns många olika sätt att göra en sol laddare för din telefon. Dess nästan varit dödsdömt! Detta är bara en instructable att visa hur man gör en för det billigaste priset. Det är också så lätt, allt du behöver veta för att göra det, är hur man h...

Enkel återvunnet / åter utlovat sol telefonladdare

Detta är bara en snabb liten hur att visa ett snabbprojekt för att sätta vissa överflödiga komponenter att använda med minimal verktyg. (hur jag kom över komponenten kapslas inom parentes)Reservdelslista1.8W Solar battery ansvarig. ($3 på en yardsale...

En utomhus projekt skrivbord på billigt pris

bränder härjade i Kalifornien i helgen och jag fick ett oväntat samtal berättade inte att gå till arbetet på måndag. Med den lediga tiden bestämde jag mig att bygga ett projekt skrivbord för ryggen uteplatsen i min lägenhet. Nyligen köpte jag en Drem...

Flera rum Media Network på billigt pris

vi verkar inspelning mer och mer programmering av satellit-TV (Nya Zeeland Freeview) så vi kan titta på den när vi har tid (i stället för när det sändes). Ett par år sedan, blev det uppenbart att den hårddisk-inspelaren var inte riktigt redo att anta...

Elektriska bryggeri Kontrollpanelen på billigt pris

om du är i ölbryggning då du har förmodligen hört talas om "The Electric bryggeriet" skapad och drivs av en Karl som heter Kal. Om du inte sedan få därborta och läsa. Detta är den bästa homebrew setup ute, väl genomtänkt, väl utformade och effek...

Påse bandet på billigt pris

för ett tag sedan remmen på min lacrosse redskap väska bandet bröt och jag äntligen beslutat att köpa en ny väska. Tills den anländer måste jag använda den här. För att göra detta bestämde jag mig för farkoster en ny tillfällig rem. Det kan hålla all...

Installera bokhyllor på billigt pris

detta är en guide till installera bokhyllor med standarder och parentes. Denna typ av hyllor ger ett billigt (billigt!) sätt att få användbar lagringsutrymme för böcker, tidningar, CD, DVD och allt annat du kanske behöver tillgång till. I en studie,...

Hängande datorskärmar på billigt pris

så jag arbeta för den federala regeringen som ljudteknikern här vid institutionen för handel i washington d.c.ett par månader sedan, fick jag i uppdrag att renovera den auditorium soundbooth och ljud systemet.utrymmet har försummats under de senaste...

Handled sol telefonladdare och ficklampa-mycket Cool Gadget

när du är på camping och du vill ladda du ringa detta handled solar laddare kommer att göra jobbet, denna sol laddare har även Led-ficklampa och uppladdningsbara batterier som debiteras av små solpaneler.Se till att du prenumerera för mer awesome vid...

Luftfilter för ditt rum på billigt pris

så jag var mycket besviken att finna att inte bara gjorde de flesta av enheterna som kostar $50 eller mer men de årliga kostnaderna för filter var alldeles för mycket forskning kring luftfilter för mitt rum. Så gjorde jag min egen liten lugnt en på d...