Bygga Pykrete (skottsäker ice)




Om du känner till detta, ledsen i förväg för eventuella misstag, om inte här är en kort explination av vad pykrete är:

Detta är min första instructable så kalt med mig

Jag tar inget ansvar för vad du gör med detta

Pykrete är en konstig och underbar sak uppfanns i WW2 av en brittisk uppfinnare ad utställningsmonter till Churchill i sitt badkar. Pykrete är en form av förstärkt is som har en tegelsten stoppa förmåga när en pistol avfyras på är anmärkningsvärt brandsäkra eftersom det är i grunden is. ritning producerades under WW2 för en gigantisk hangarfartyg att göras av detta som det skulle vara som en iceburg
Jag skulle säga att detta är kompositmaterial

relativt öst att göra du behöver:

Material:

1 behållare
2 vatten
3 pappersmassa (papper, sågspån, flis)
4 frys

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en "Skottsäker" polykarbonat Longboard!

i en otrolig uppenbarelse, vårt team på SPHS beslutat att göra en longboard däck av polykarbonat!Inte bara är däcket helt genomskinligt, det är också skottsäker!* Men snälla, inte citera oss om detta. Vi ansvarar inte för några förpliktelser som rör...

Hur man bygger en säker och stark Baby Gate

som många föräldrar, vårt hus om FULL av spädbarn porten. Vi har en i praktiskt taget varje dörröppning, Hall och entré. En av de saker som min fru och jag upptäckte tidigt är att spädbarn porten är dyrt om du vill ha kvalitet (runt $75 till 100 kr p...

Bullet-Proof Coffee Table

I drink some STRONG coffee. Så, jag behöver en tuff soffbord att hantera det!För flera år sedan gjorde jag vissa byggnadsarbeten remodeling en liten bank filial, inklusive att ta bort glasfönstret skottsäkra. Jag sparade den, tänkte att det skulle gö...

Ladda din mobiltelefon med hjälp av bortkastad värme (och bygga en Steampunk Wall-E)

Vi uppdaterade den instructable med en ny implementering kan du bygga utan att spendera alla pengar på de dyra seebeck generatorer. Här använder Peltiers i omvänd att generera snarare än cool. De är inte så effektiva men de är mycket billigare. Plus...

Bygga din egen ljussabel

Hej, mitt namn är Rob, jag bygga lightsabers och jag hjälpa göra videos för The Custom Saber Shop.I detta instructable, lär du dig steg för att bygga din egen ljussabel liknar den som bilden ovan men mer grundläggande. Det kommer att vara stark nog a...

3 skottsäkra™ kaffe recept med kostnad jämförelse

Kaffe. Smör. Olja. Inte precis första som kommer att tänka på för en balanserad och näringsrik frukost. Ännu, som en fett hydra som vägrar att dö, detta kalori-lastad kaffe fortsätter att regelbundet förstasidesstoff. Skottsäker™ kaffe infördes nylig...

DIY Rökeri

Ja, med en hög med gamla lastpallar, mindre än $100 och lite arbete, vi byggde den här riktigt cool Rökeri. 3' x 3', den är stor nog att röka en hela djur, eller åtminstone ett par stora brickor kött plus några länkar av korv.Jag älskar detta projekt...

Hur man bygger en egen dator!

Detta Instructable visar hur man montera en anpassad dator från sin grundläggande delar tillgängliga online eller i elektroniskt butiker. Manuell montering har ett antal fördelar inklusive lägre kostnad, kraften att bygga en maskin tailed till använd...

Bygga en Recumbent bambu Trike ram

jag har alltid varit fascinerad av bambu och när jag beslutade att bygga en recumbent trike det kändes som det självklara materiella valet för mig. Bambu är vacker, ljus, starkare än stål och förnybara. Det innebär vissa utmaningar emellertid, som cu...

Bygga en Chicken Coop

Hej och välkomna alla!Mitt namn är Chris, jag är bonde och idag vill jag visa dig hur jag bygger min nyaste hönshuset! Jag är ganska säker på att en massa människor som har kycklingar vill bygga sin egen hönshuset! Det är inte svårt att bygga sin ege...

LEGO kombination säker

behöver du en plats att lagra dina pengar, men du inte vill spendera en hel del på en strongbox? Försök sedan denna lego version, det är lite mindre stöld-bevis än en verklig, men det kommer nära.Jag har sett några kombination värdeförvaringsskåp på...

Avancerad borstlös Power Systems för små elektriska skotrar

avhandling: det är möjligt att konstruera en mycket kraftfull, effektiv och lightweight personlig rörlighet enhet med hobby-grade utrustning för under $400. Detta belopp kan vara drastiskt mindre beroende på de särskilda behoven i byggare. Detta är m...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...

Hur du gör din egen Machete

Hej gör det själv-na! Detta är min första instructable, och jag tänkte jag skulle ge dokumentera min machete bygga ett skott och förvandla det till en anvisningar för webbplatsen!Nu vet vi alla att en fin, stor yxa/kniv kommer väl till pass under cam...

Borderlands idén Assault Rifle Prop replika

Ofta begreppet konst gör inte det spel eller filmer som de är avsedda för. Borderlands, medan stolt blottar sin lös och serietidning-esque stil, har fortfarande att dumma ner vissa delar av sina mönster att passa in i en restriktiv spelmotor. Därför...

Rulla din egen patch kablar

köpa effekter pedal kablar är en smärta. De är dyra och allmänt billigt, om inte du våren för ännu dyrare enheter (Ja, jag klagar på att spendera som tio spänn). Gör-det-själv kit är lite bättre, men de Lödfritt anslutningarna fungera aldrig för mig....

Supersonic raket - Mach min dag!

Vill bryta ljudvallen, men har inte en $100 miljoner flygplan att spela med?Flygvapnet ville inte du, eller du inte vill att flygvapnet?Inga problem! Också, kan du spela Chuck Yeager på en mycket lägre budget, även om du inte får flyga i flygmaskin!...

Gut kontrollera en Tweeting och Facebooking kylskåp

jag har ett problem, jag försöker gå ner i vikt men jag älskar småäta sent på kvällen. Och vet ingen att jag även göra det. Det är en av mina största hindren, jag tänkte att varför inte inkluderar alla mina sociala medier vänner och anhängare att hjä...

Knex sköld

detta är en knex sköld, men det är inte skottsäker ledsen men det är riktigt stark och det kan spänna på dig handleden.Steg 1: Samla material.Stavar: 2 gul, 4 blå, 28 vit, 44 liten grön (eller svart)Anslutningar: 7 röd, 7 gul, 6 Orange (eller svart)...