Caddy för trädgård sprutavill man inte har sin tjänare däck från hand transporterar en fylld flera gallon trädgård spruta för att tenderar många tunnland av rosor på sin egendom. Bygga en vagn som kommer att rulla sprutan, och tjänarna kommer fortfarande att vara fräsch i slutet av dagen så att du kan arbeta dem långt in på natten. De flesta delar finns i skrot bin. Min relaterade Instructables, klicka på "unclesam" under namnet ovanför eller i informationsrutan till höger. Den nya sidan som visas, upprepade gånger Klicka på "Nästa" för att se dem alla.
Unclesam
Se Steg
Relaterade Ämnen

En okonventionell öl Caddy

En sak jag har märkt om öl caddies är att de ser mer eller mindre samma; som en mycket snyggare version av klassiska kartong six-pack transportören korsats med en vintage verktygslåda. Som fick mig att undra; finns det verkligen inget annat sätt att...

Hur man gör en spruta penna

https://www.youtube.com/watch?v=qutcj6xwLjo&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en spruta penna du behöver!I detta Instructables ska jag visa dig hur man gör en penna med sprutan!För att göra en handgjord penna med sprutan behöver vi:-Insulin spruta...

Badkar Caddy

ett roligt, Billigt projekt till din älskade! Tro mig, om hon älskar bad, hon kommer att älska detta!Steg 1: mätningar För objektet ska fungera, måste det passform till ditt badkar. Så ta ditt band, penna och papper. Nu sitter i ditt badkar och bestä...

Hur man gör en liten systrar ADAM spruta.

Detta är hur man gör en liten systrar adam spruta från BioShock spel serien.Jag har alltid älskat de lilla systrarna i spelet och jag ville göra den spruta som skrämmande små flickor bära med dem.i några av bilderna kommer det finnas två sprutor elle...

Batman: Arkham asyl fågelskrämma rädsla Toxin spruta Hand

detta är den spruta hand stötta jag gjort för min Fågelskrämman klädedräkt från Batman: Arkham Asylum. Den är gjord av en vanlig läderhandske, 8 sprutor, vissa längd på fisk tank slang, ett LEGO bionicle rör, Gem, cellofan, skum och massor av tejp!...

Gigantisk spruta för halloween

sedan jag gjorde en papier mache plague läkare mask för halloween, som bör gå bra med en lång mörk päls och stor hatt, insåg jag att den sista pusselbiten i dräkten var en spruta som butikerna inte verkar sälja runt här. Utan den skulle jag kunna ge...

Auto kroppen hammare Caddy

Jag har en hel del bilar har några bucklor vissa inte...Så, jag samlade en hel kropp hammare och kroppen trallor och och sortiment av olika auto body verktyg. Men har jag några favoriter som jag gillar att gå och dra. Jag använder dessa 4 bultar ut h...

DS spel vagn caddy

okej, så låt oss vara uppriktiga. Du har spenderat minst 500 dollar på denna handhållna spelsystem för ditt barn (s), och det är verkligen allt det/de behöver. Sluta försöka få tillbaka "spel" i bilen när Nintendo gjorde det för dig. Jag kom upp...

Origami viks örhänge Caddy

om du letar efter en snygg, praktisk, enkelt och ekonomiskt sätt att lagra dina örhängen, då Origami örhängen Caddy är vägen att gå! Du kan göra detta på mindre än 2 timmar. Jag garanterar att du inte kommer att göra bara en! Detta blir en bra presen...

DIY spruta penna

Hey guys! Detta instructable visar dig hur man gör en spruta penna i 2 enkla steg :D Njut av =)Steg 1: material Behöver du: â ¢ penna â ¢ spruta â ¢ superlim â ¢ spett (eller en kniv)Steg 2: Att göra pennan 1-ta pennan och sprutan apart. 2-gör ett li...

Unik 5 minut Paintball Caddy

en enkel 5 minuters paintball caddie för alla de spelare som har ont om pengar och vill äga en paint caddie. Med denna kompatibel kan spelare enkelt göra detta effektivt färg caddy för om ingenting, orsaken är dessa är alla återvinningsbara material...

Konst Caddy från kartong (toalettpapper) rullar

detta caddy rymmer mer än 300 pennor pennor och markörer och är nästan ett år gammal. Det visar sig vara anmärkningsvärt hållbart och lätt att reparera.När min dotter började använda markörer och kritor, sprang vi in i ett problem: om behållaren håll...

Hur man bygger en blöja spruta

om du tyg-diapering din wee en, du ganska van att bli kallad en Lom. Om du planerar att bygga din egen blöja spruta, kan du lägga till minst en ytterligare person folk som tror att du är galen, VVS associate(s) på din lokala hem förbättring butik.Det...

Altoids Space Saver SD MMC caddy (1/5 utrymmet!)

göra en billigare, mindre skrymmande fall än någon du kan köpa eller göra (hittills)leveranser:PJÄS AV SKUM: 3/8 "X 7/8" 1 1/2 "skär i storformat, trim att passa(håller korten från skramlande)Neodymium skiva N42 tjocklek magnetiseras 1/2 &q...

30 sekunder spruta Finger

detta Instructable visar dig hur man gör en enkel, men effektiv, spruta finger. Detta är bara min andra Instructable, och är för tävlingen lära mig snabbt. Så, snälla rösta på mig!...

5 minut spruta penna

detta instructable visar dig hur man gör en spruta penna i 5 minuter eller mindre. Idén att göra detta bara dök upp i mitt huvud när jag såg denna spruta som låg runt i mitt hus en stund (naturligtvis ren och utan nål). Snälla rensa ut injektioner in...

BYOB-caddy - jag gjorde det på Techshop för min mans bday! (www.techshop.ws)

Så när vi är iväg till en kompis, jag trodde vi skulle gå i stil! Du vet jag allt om återvunnet material, men denna design. Jag kunde inte hitta något återvunnet och det var en present till min man.Så jag skulle splurg - men han ville fortfarande trä...

Spruta i ögat Halloween protetiska effekt

spruta i ögat Halloween protes. Jag kom upp med idén och byggde detta protetiska själv. Jag hoppas ni uppskattar det! :) Detta är en stor effekt för häpnadsväckande människor på gatan, eller var som helst, på Halloween. Detta är inte exakt "säkraste&...

Hur man gör en Mini kanon från en spruta

https://www.youtube.com/watch?v=7ToKk3KOjCc&feature=youtu.beSteg 1: för att göra en mini kanon från en spruta du behöver!I detta instructables ska jag berätta hur man gör en mini pistol ur en spruta själv hemma.Steg 2: För mini-Gun tillverkning vi be...