Cardboard Coin BankHere is a easy coin bank made of cardboard, cord and elastic tape. Detta är en stor syftet att återvinna gamla kartonger. Du kan också göra det i andra former som pyramid eller cylinder. Om du vill kan du dekorera mynt banken med kartong, klistermärken eller målningar som du vill.

Jag gjorde detta mynt bank eftersom jag ville göra något nyttigt med vanliga material. Tanken på detta kom när jag trodde vilka material ska jag använda. Så enkelt och lätt! Alla har kartong, gummiband och någon form av sladden.

Stegen för att göra detta mynt bank är lätt: Rita form på papp, skär den, göra hål och sätta ihop lådan med sladden. Den sista sak att göra är sista "locket" med gummiband eller elastisk tejp.

Saker du behöver:
-kartong (ca 30 x 21 cm)
-1,2 m sladd, till exempel paracord
-20 cm resår band eller gummiband
Annan utrustning som du ser på bilderna.

Relaterade Ämnen

Grunderna: Coin Cell batteri Bank

Jag gillar att använda CR2032 mynt cellerna i projekt. De är små och lägga ut 3 volt. När de inte längre har nog en kostnad att driva projektet, jag slänga dem i en burk i hopp om att en dag ska jag göra en Joule tjuv eller något att göra använda av...

Läder "kappsäck" bank / coin purse

Detta i vintras min man hittade ett mönster för en kappsäck, en gammaldags bit lugage, och gjorde det. Jag letade igenom några gamla läder tidningar för några idéer för en bank eller mynt plånboken att göra. Hade en ljus idé, varför inte göra en mini...

3D Cardboard Decor

För några veckor sedan fick jag ett paket som jag beställde från en webbplats och jag fick 2 stora kartong kartonger med dem som de var packade inuti kartongen och skickade!5 dagar sedan jag var på väg att slänga dessa lådor och sedan jag fick vänta...

5 $ solar power bank från återvunnet laptop batteri

Som några av er vet att mitt college var med en vetenskap utställning, deras var också en projektet display konkurrens går för juniorer. Min flickvän Meghla var intresserad av att delta i och med att de frågade mig vad jag ska göra jag föreslog dem d...

En mus + en power bank = uppladdningsbara trådlösa mus

Du kan kombinera en trådlös mus och mobiltelefon power bank att göra en uppladdningsbar mus!Steg 1: Varför jag gör dettaDe är döda batterier jag använt för min trådlösa mus förra året. Om jag kunde bygga en uppladdningsbar mus kunde jag spara miljön...

DIY Emergency Power Bank med AA batterier och USB-DC-spänning Step-up Boost modul

DIY Emergency Power Bank med AA batterier och USB-DC-spänning Step-up Boost modulEtt AA-batteri är en standard storlek enda cell batteri-cylindriska torr. AA batterier är vanliga i bärbara elektroniska enheter. Ett AA-batteri består av en Elektrokemi...

DIY Power Bank hemlagad Power Energy för din Smartphone

DIY Power Bank är vad du behöver att driva upp dina mobila enheter när du är hemifrån eller från från en dator att koppla in USB-sladden. Du kan använda din egen USB eller mer USB kabeln olika typer av anslutningar som kommer med den för att passa en...

DIY trä Emergency Power Bank av TP4056 Li-Ion laddning och USB-DC-spänning Step-up Boost modul

DIY trä Nödkraftssystem Bank av TP4056 Li-Ion laddning och USB-DC spänning Step-up Boost modulen mycket billigt ca 10 USD för 3 modude (+ Protector batterier modul), trä låda DIY, 2 celler laptop 18650 och mer bas verktyg, få tid söndag, kan du göra...

Bättre bank-uppfinningen

Bank hitåt och spara en massa pengar....

Cardboard Minion Halloween costume

This is a costume I made for myself with mostly cardboard and makedo, to impress my kids and other kids during trick or treat :)I aktion!...

Misslyckades Bank Heist Halloween kostym

För några år sedan på en stoop försäljning, kom jag över en uppsättning av plast rekvisita för att göra en falsk säker – en kombination urtavla och ett handtag. De kostar $1 och såg vintage och realistiska, så jag köpte dem "för en regnig dag."...

9V usb laddare power bank

idag im kommer för att visa dig hoow att göra en power bank eller en USB-telefon laddare i nästan inga pengardu behöverett 9v batterien USB-honaen 5v spänningsregulator 500ma (kan vara exteracted från en icke USB-laddare och har ett hål på toppen)sla...

Caricabatteria di emergenza USB 5 V power bank

Caricabatteria USB-di Emergenza banca di potere 3000 mah. Energia en Portata di mano, Semper con teIdeale per le situazioni di Emergenza,Pratico e lättköpt da utilizzareBanca di potere è essenzialmente Una Batteria sagolikt contenuta all'interno di u...

Lätt boll burk Makeover / enkel mynt Bank

Använd inte en Keurig kopp för att hålla dina överblivna förändring. Bara återvinna en boll burk och en gammal behållaren lock istället!Steg 1: material - Boll burk och lock-Gamla plastbehållare lock. Bör något fast-jag använder lock för en smulig äd...

DIY billiga power bank laddare

Billigt och enkelt!Gör din egen power bank laddare! Det kommer att ta 10 menuetter att bygga.Dess stor sak för din telefon om du är någonstans ut!du behöver bara en USB-kabel till telefonen, batterihållaren och naturligtvis batterier!Du måste använda...

Hoppa från en power bank förrätt och en motorcykel

Med införandet av bärbara hoppa skulle förrätter baserad på litium batteriteknik det fick mig att tänka att en av dessa vara den perfekta följeslagaren när på en motorcykel, speciellt om du går bort för ett par dagar. Jag har haft en platt batteri hä...

Mario mynt tegel mynt Bank

jag kommer att visa dig hur man gör en Mario mynt tegel mynt Bank. Material som behövs (kontrollera # av etiketterna) & material jag har använt för detta projekt:01) #6 försänkare borr (spara resten för andra projekt), två förpackningar 3 dubbelsidig...

Cardboard Flying Body KFB-3 V3

Detta är stor förbättring men jag gick av inledande begreppet flygande kropp. Först la jag mitten svans lodlinjestabilisatorn (fortfarande var ett flygande kroppen koncept - en mer stabilisator, ingen stor grej) men än kom den vingar, proportionellt...

Hemliga bok Bank

Tack till min student Shannon Griffiths för utstationering detta Instructable.Steg 1: Ta bort bindningen sidor från bokenDet enklaste sättet att ta bort en bindning är att använda en X-acto kniv.Vara säker på att inte skära igenom bindningen. Sidorna...