Charlie Sheen Warlock Laser ögonRösta i "Wicked Lasers Contest" & "MakerBot utmaning" Charlie säger vinnare

Nya videor läggs, fortfarande ganska mörkt ändå!

Bara så alla vet, detta inte är en attack på Charlie Sheen i synnerhet. Detta skulle ha kunnat baseras på någon kändis du jour. Charlie passar räkningen på gång. Ja det är sant, han behöver medicinska, psykologiska och kanske andlig hjälp. Jag har många människor i mitt liv som lider av liknande frågor, och de alla fira Charlie Sheen nedan. Dess tänkt att vara en lättsam ta av Charlies själv proklamationer. Kom ihåg att imitation är den uppriktigaste formen av smicker. Charlie, detta är mitt ode till dig! med den sannaste formen av sincerity.* **

Välkommen till min instructable om hur man bygger en Charlie Sheen byst utrustade med Warlock Laser ögon. Nu naturligtvis kan du använda denna teknik att någon du så önskar, var Charlie bara min inspiration på gång. Som ni säkert är medveten om, har Charlie varit i news, CNN och på turné med sin warlock ståhej. Runt samma tid tillkännagavs "Wicked laser Contest" på Instructables. Med Charlie själv kungörelse att han var en trollkarl och jag själv försöker att komma med något verkligt inspirerande för tävlingen, i en blixt av laserljuset jag insåg det perfekta projektet skulle vara "Charlie Sheen Warlock Laser ögon"

När någonsin jag gör ett projekt som detta jag har svårt att sluta, finns det alltid en sak jag tror jag ska lägga till. Normalt jag ta ett steg tillbaka, omvärdera och säga OK, bråka inte med perfektion. Inte den här gången, vi alla överens om att det skulle vara häftigt om munnen flyttas, genom att lägga till en walkie-talkie eller förstärkta högtalare i kaviteten huvuden kunde du verkligen föra Charlie Sheen till liv- vinnare!

Detta skulle göra en stor Halloween prop, samtalsämne, part gag eller ens som en fond raiser. Med lite modifiering kan du bygga in det i en monter och har det avstå från förmögenheter som Zoltan karaktären från filmen "Big" med Tom Hanks. Detta instructable kan byggas med en mängd olika alternativ som kommer att delas upp i följande steg.

  • Det första stora alternativet du bestämma är om du vill lägga till R/C animatronic käken. Detta var verkligen en efter tanke; Jag hade avslutat Charlie med avsikt att bara lysa upp hans ögon med laser att tävla i "Wicked laser tävlingen" skisserat här på Instructables. Från början var detta bygga anpassade anpassade till tävlingen som jag ville göra något med laser aldrig gjort förut. Jag verkligen vill ha något unikt att ingå i tävlingen, missförstå mig inte det finns några fantastiska poster in i tävlingen, det är bara jag har sett dem förut i lite olika variationer. Plus Charlie sport typ av campy enfald jag älskar att lägga till ett projekt. Komma på att animatronic käken, kan det läggas efter, men jag rekommenderar planerar det i att bygga. Alla dock inte fruktansvärt hårt att lägga till efter, det hade varit så mycket lättare att införliva det från början. I livet är det verkligen mycket svårare då det låter för att lära av andra misstag, men i bygger såhär lite för eftertanke är viktigt.
  • Gjuter du sprida dina papier-maché på måste också beslutas på första. Jag använde en positiv silikon mögel som jag byggde för en av andra Instructables. Alla även om detta skulle vara ett extra steg, dess förvånande hur ofta jag har använt detta ansikte för andra projekt. Dess hållbarhet, värme bevis till nästan 500 grader och något flexibla natur gör det perfekt för en rad olika projekt. Består av silikon, saker gjutna eller porer över det bara glider av när inställd. Ett bra andra val skulle vara en skallig skyltdocka huvud. Du kunde alltid raka en med hår, men de små hål behöver fyllas. Dessutom är de flesta skyltdocka huvuden ganska styv så vård kommer att behövas i avlägsnandet av din papier-maché. Slutligen behöver en Halloween mask, på grund av dess alltför flexibla karaktär stödjas ganska ordentligt för att sprida den papier-maché. Jag tror det sista alternativet är faktiskt mer arbeta sedan bara bygga silikon ansiktet.
  • Hår-oooh så mycket svårare då det låter. Kasta en peruk på det? Visst, om du kan hitta realistisk. Dollar store peruker verkligen klippa inte det. Jag använde aluminiumfolie och Varmlimma. Bysten byggdes med avsikt att det ser ganska likadana folkkonst möter Mardi Gras. Om du kommer för ultra realism, källa kanske ut en högre kvalitet peruk på eBay. Kvinnans hår naturligt ser bättre ut i peruk format, mäns hår om det mesta bara ser ut som en dålig TUPE.
  • Huden – att få färgen rätt för din hud är mycket svårt, dess en av det svåraste att måla, speciellt på en grov yta som papier-maché. Om din vill ha en mer realistisk hud, bör du skimmar Rock masken i antingen fin lera eller jag skulle föreslå slipad bondo. Sedan försegla den, så de motsvarande lagrarna färg inte kan suga. Genom att fastställa många tunna lager av en ljust färgad genomskinlig färg, kommer du bygga upp naturligt genomskinlig arten av huden. Eller, jag hålla med ursäkten att jag tänkte på den folk-art look! Hej, fungerar det för mig.
  • Kläder-harts eller kåda. Jag slits i detta ämne, som jag verkligen ville att bestryka hans kläder i polyesterharts efter klä honom. Inte bara hjälper det gör strukturen som mycket starkare, det gör detta avsnitt vatten bevis. I teorin kan du polyesterharts hela, aluminiumfolie hår och allt. Men... Jag ville ha möjlighet att återanvända denna byst för en mängd olika saker. Trodde det skulle vara häftigt att ta av sig sina glasögon och halka på en classic Star Trek röd skjorta, då låg honom i gräset med modet kommer ut där hans kropp ska vara. Klassisk röd tröja död scenario, men vänta han inte ännu är helt död. Det är då du aktivera ögon och mun, yttra något skrämmande att trick eller treaters. I grunden jag bara klä honom som en skyltdocka, ändra utseende som behövs.

Läs detta instructable grundligt och försöker planera framåt.

Om du tittar på alla bilder överst, klicka fram och tillbaka mellan de sista 4 bilderna - nu du kan också göra charlie blink eller prata!

Se Steg
Relaterade Ämnen

CrabBot med Laser ögon

Min familj och jag besökte Ocean Beach i San Francisco vid ett flertal tillfällen under våren och sommaren månaderna år 2015. Varje gång vi var där märkt vi dussintals Tom krabba skal hela stranden. Några var mycket liten, mindre än ett par inches. D...

Rex Mortis 2.0 jätte Skull Mask med Laser ögon

Den andra bilden är jag på mina knän. Stående, är toppen av mitt huvud ca 7 1/2 fot lång.Här är en Youtube-video som beskriver samma steg...Steg 1: Förbered och reparera Styrofoam skalle och Hardhat Lägg till byggande klister eller fogmassor för att...

Blåbär citron muffins med honung buttercream

Jag har alltid varit ett stort fan av cupcake-långt innan de blev hip och dyrt (jag menar verkligen, jag har sett några av dessa fancy shmancy cupcake platser hawk sina varor för $4.00 en cupcake. $4.00 människor! För kaka som passar i din handflata!...

Alla hjärtans RoboGrinch!!!

(Detta instructable är dedikerad till min andra bror Rodrigo, som startar ett nytt liv idag, och till alla människor som tror att alla hjärtans dag- och colombianska motsvarande: kärlek och vänskap dag i september - är den värsta mardrömmen i år)Alla...

Be en ingenjör Ninjabot Plushies

du inte hittar dem här, det eller var som helst. Du måste göra dem själv eftersom de är konstruerade för att vara öppen källkod ninjas.Som en unintended följd av den förändring i föreställningar av varje vecka Adafruit Ask en ingenjör webbsändningen...

Hjärtat Läderarmband med inläggningar läder stenar

i en tidigare instructable, jag gjorde några läder stenar. Jag beslutade att använda dessa stenar att göra ett armband och dela processen att lägga stenarna. Andra typer av stenar kunde vara med inläggningar av samma process.Om du väljer att använda...

Laserskärare gömd i en flip top lättare

det kan finnas tillfällen när en säkring behöver tändas eller något klipp på avstånd, en laser är ett bra sätt att göra det men det måste vara förklädd till något mer vardagliga... som en flip top bensin lättare... det skulle vara mer dold utan gravy...

Saran Wrap skyltdocka

jag kommer för att lära dig hur man gör en saran wrap och förpackning band skyltdocka med din kropp som mögel... det är bra att ha en medhjälpare vid vissa punkter :)Det här är en awesome dekoration för runt campus eller något annat offentligt område...

Tayzon the Energy Reaper

here is one of my larger mocs ,and my third self-moc. Han kan absorbera någon typ av energi växtliv, brand, El etc.. Vapen: scythe, claws förmågor: styr el, laser ögon Glöm inte att kommentera och prenumerera!...

Ljussabel i Gimp

jag kommer att visa dig hur du lägger till en ljussabel glödeffekt på någon bildSteg 1: Öppna en bild Spara en bild till mina dokument eller någonstans sedan köra gimp 2.6. Fil öppen sedan hitta din bild.Steg 2: Nytt lager Klicka lager nya lager. Kli...

Reellt sett Virus!!! (olika från avstängning spratt)

Skapa en verklig söker virus i under 5minSteg 1: Hämta den här filen Du förmodligen ska hämta den huvudsakliga arkivera till någon mapp som inte kommer att vara alltför lätt att hitta (jag kommer att hänvisa till denna mapp som "dolda mappen") o...

Laser skär skivomslag (eller någon bild) på Matboard

Jag har använt matboard i en laserskärare ett tag nu på grund av hur stor kontrasten är och hur lätt det är att skapa några bra skyltning. Med detta projekt ville jag prova att skära en bild i matboard och bevara så detaljerat som möjligt.Jag besluta...

Laser graverad dricka glasögon

detta är ett enkelt projekt jag gjorde på TechShop (http://techshop.ws). Jag hade en uppsättning av gamla glas vattenkoppar bara sitter i den o samlar damm, så jag bestämde mig att piffa upp dem lite av laser enscribing talesätt och/eller bilder på d...

Laser skär hopfällbart trä glasögon

behövs verktyg och material:-en CO² laserskärare-plywood (3mm - 1/8")-Nuvarande instructableFör dem som har bråttom (Ja, det händer!:-):-Hämta projektet i ditt föredragna format (EPS, AI, SVG, CorelDraw, PDF)-inställningarna passande Epilog lasermask...

Läderfodral glasögon (kan vara laser cut)

Hej gott folk!Även om sommaren börjar tona ut (på norra halvklotet), kvar dagar glänsande, på east i Frankrike! Så jag har precis köpt ett par nya solglasögon, eftersom mina tidigare kära hade alltför många repor. Här är det varför av detta Instructa...

Laser etsade dricka glasögon

ett tag sedan jag Lasergraverat mitt ansikte på en uppsättning dricksglas i hopp om att weirding ut min nya rumskamrater. De verkade inte märka. Eller, åtminstone, om de märkte, de sagt aldrig något. Någon som sätt, det aldrig blåst konversationen ja...

Ultimate DIY laser skyddsglasögon

detta instructable visar hur enkelt skapa laser skyddsglasögon, som ger perfekt skydd utan att minska synligheten. Förutom säkerhet ger det dig kraften av att se i den nära infrareden spänner och möjligheten att video som dokumenterar i ditt arbete.N...

Charlie Brown spöket kostym

i the Halloween TV Special "Det är den stora pumpa Charlie Brown" vår hjälte tydligen har vissa problem med att göra hans spöke dräkt som den har öga hål skära ut hela lakan. Vi ville återskapa denna stor kostym eftersom ingenting säger Hallowee...

Laser skär läder kolven

En god vän gav mig en läderklädd kolv som en gåva år sedan, och med tiden befintliga läder började dra bort och såg en lite sämre för slitage. Dags för en förnya! Jag har velat mer laser skärning och arbeta mer med läder, så detta kändes som ett perf...