Cherry Blossom Frappuccino receptNyligen tjänade Starbucks Cherry Blossom Frappuccino (i USA) för bara några dagar. Jag fick aldrig chansen att prova det, men jag ville ändå göra det själv. Starbucks gjorde det med grönt te och Jordgubbsmos färsk, som verkar ganska konstigt för något med körsbär i namnet. Men för att vara rättvis, smakar en körsbärsblommor förmodligen inte som jordgubbe eller körsbär.

För mitt recept, beslöt jag att gå med hur det låter som det ska smaka och används Cherry Torani och grönt te, men du kan ersätta körsbär med jordgubbe om du vill ha det mer som Starbucks smak.

Hitta fler Frappuccino recept och andra Starbucks imitatör recept, i denna samling: Starbucks Copycat recept

Se Steg
Relaterade Ämnen

Jordgubbar och grädde Frappuccino recept

Om du är ett fan av Starbucks jordgubbar och grädde Frappuccino, kan du använda detta recept till göra det hemma helst du vill! Det är traditionellt en kaffe-fri dryck, men du kan fortfarande lägga till det i om du vill ha. Om du älskar denna dryck o...

Födelsedagen kaka Frappuccino recept

Starbucks Frappuccino födelsedag kaka infördes för ett år sedan för Starbucks 20-årsjubileum. Det är en ganska välsmakande koffein-fri frappuccino som blandar vanilj och hasselnöt och toppad med en hallon vispgrädde. På grund av sin popularitet beslö...

Nutella Frappuccino recept

Nutella är ganska populär, så det är klokt att göra en Frappuccino från det! Denna läckra recept använder Nutella för att göra en god choklad och hasselnöt smaksatt fryst drink!Hitta fler Frappuccino recept och andra Starbucks imitatör recept, i denn...

Smält choklad Frappuccino recept

Starbucks nyligen hade en Smält choklad Frappuccino för en kort tid och jag miste om det, men jag tänkte inte låta det hindra mig från att försöka göra det själv. Vad gör upp denna välsmakande dryck är choklad, kaffe, choklad, chips och en choklad es...

Strawberry Shortcake Frappuccino recept

Strawberry Shortcake Frappuccino är en Starbucks sommaren smak. Den kombinerar jordgubbar, Jordgubbsmos färsk, vanilj och hasselnöt. Här är hur du kan göra det hemma. Du kan välja att bara använda sirap eller du kan införliva färska jordgubbar eller...

Orange Mocha Frappuccino recept

Med Zoolander 2 kommer ut, trodde jag det skulle vara kul att dela en Orange Mocha Frappuccino recept. Jag tittade på Zoolander för några månader sedan och när scenen kom upp där de manliga modellerna gick för att få apelsin mocka Frappuccinos, min m...

Chocolate Strawberry Frappuccino recept

En signatur för alla hjärtans dag är choklad-omfattas jordgubbar, så varför inte njuta av denna behandling i form av en frappuccino! StarbucksSecretMenu har en fin liten recept på denna dryck har jag gjort smärre förändringar att göra det som jag gil...

Alla hjärtans dag Frappuccino recept

Alla hjärtans dag är på väg! Om du vill något speciellt att dricka, prova denna alla hjärtans dag frappuccino. Jag hittade den på StarbucksSecretMenu först och anpassat den till arbeta med min bas frappuccino recept. Det är ganska välsmakande och är...

Red Velvet Cake Frappuccino recept

Copycat Starbucks Red Velvet Cake Frappuccino recept kombinerar de utsökta smakerna av hallon och choklad i en härlig och vacker drink. Detta började som en Starbucks hemligheten Menu recept och infördes senare i butiker som en fläkt smak. Den hemlig...

Mocha Frappuccino recept

Choklad är ganska häftigt och så är frappuccinos, så naturligtvis jag behövde göra en Copycat Starbucks Mocha Frappuccino. Denna läckra behandla har den perfekta kombinationen av socker och koffein får du genom dagen och är super lätt att göra hemma....

DIY Sakura - Cherry Blossom träd med papper (med video)

[DIY] Pappers-SAKURA-Cherry Blossom träd * med tutorialsHej alla. Min video är '' papper Sakura - Cherry BlossomTree''.Jag älskar Sakura så mycket. Verkligen så häftigt träd. Gillar du det?Idag ska vi göra en Sakura träd med papper. Riktigt så lätt t...

Mjukpapper Cherry Blossom

mjukpapper Cherry Blossom grenar, super lätt, superbilligt, supersnabb, super söt! Allt du behöver: några grenar (jag använder min grannes Magnolia grenar efter de falla), hot lim och limpistol och mjukpapper. Först skär torgen i silkespapper ca. 2-3...

Peanut Butter Cup Frappuccino recept

Med Halloween över, måste alla åtnjuter deras godis (från Bus eller godis och rester). Så jag tänkte jag skulle dela ett godis-inspirerade frappuccino recept. Denna Peanut Butter Cup Frappuccino emulerar dessa läckerheter jordnöt-smöraktig: Reese's P...

Laserskärning: Cherry Blossom formade mönster kjol

Hej alla,Denna kjol gjordes för en klassprojekt. Det är en cherry blossom mönstrad kjol med en valfri topp. Temat för mitt projekt kom från den årliga Sakura Matsuri Festival; som alla blir klädd i japansk animation tecken eller blommiga sommarklänni...

Skalle flicka med Cherry Blossoms brosch

Jag skapade denna "skellie" brosch från en av mina ursprungliga collage. Jag använde en skalle bild från en 1901 Cezanne målning. Jag älskar att collage så jag har en stor samling av papper bilder som jag leka med tills jag skapa en design som j...

Hur man gör en Origami blomma Cherry Blossom - TCGames [HD]

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami blomma Cherry Blossom. Njut av: D!Origami: Körsbärsblommor blomma!Designad av: Origami - instruktionerAnvisningar som finns på http://www.origami-instructions.comTips: ta hand om din veck i...

Cotton Candy Frappuccino recept

Cotton candy är en av mina favorit behandlar (antagligen för att det är bara socker) så när jag hittade ett Starbucks hemliga recept för en sockervadd smaksatt frappuccino, visste jag att jag måste prova det. Nyligen, detta blev en av Starbucks fan s...

Kanel rulla Frappuccino recept

Jag älskar provar olika frappuccino recept och ungefär ett år sedan jag såg denna kanel rulla en på Starbucks hemligheten Menu. Jag beställde den och det var bra, men jag visste att jag skulle vilja göra det hemma. Så snart jag kom över en kanel Tora...

Vit jul Frappuccino recept

Vit jul Frappuccino är en rolig drink som jag hittade på Starbucks hemligheten Menu hemsida. Det är som en kombination av Peppermint Mocha Frappuccino och Candy Cane Frappuccino. Det är bara en kul variation kan du prova om du redan har pepparmynta s...