Cool knex kniv vapen!ok Hej igen och nyligen byggt kniven av Dutchwarlord. Så då fick jag idén att bygga 3 att jonglera. Så är efter att jag bara fick uttråkad och så började jag titta på hur jag kunde kombinera dem detta vad jag slutade med. De flesta om inte alla kredit gos till Duthwarlord för hans knivar. allt jag gjorde var men som 3 stycken emellan och gjorde det ser cool ut så här är det!

Jag vet bara en kniv har de tan klipp på det är det eftersom jag inte hade tillräckligt

så vänligen ränta och prenumerera! Tack

opps och jag glömde på det andra lagret av kniven måste du ta bort den röda kontakten.

Relaterade Ämnen

Hur man gör en cool knex Michael Myers / Halloween kniv

Hej detta är min korta instructable om hur man gör en cool knex Michael Myers / Halloween kniv. Om du har några frågor eller problem att bygga denna kniv gärna kommentera!Steg 1: Få bitar Bara få alla dessa bitar i pic! (normalt skulle jag säga det n...

Cool Knex bilar

Hej och Välkommen till en annan "kompatibel med knexboy586. idag gjorde jag två coola knex bilar redo att tävla. en är moterized och den andra gör inte....

KNEX kniv med en ficka

HEH alla detta är min andra KNEX kniv hoppas du gillar den. DEN HAR EN FICKA ATT SÄTTA KNIV IN. OCH MINNS HASTIGHET KOMMENTAR OCH PRENUMERERA HOPPAS DU GILLAR DEN.Steg 1: POCKET FICKAN försökte lägga till krok att ansluta till bälte men det verkligen...

Knex kniv och innehavaren

detta är en smiple men ganska cool snygg kniv.Steg 1: hölster bygga delar och conect dem med stavarna med distanser på.Steg 2: kniv Bygga...

Enkel och Cool Knex kedja armband och halsband

gjorde jag ett halsband och armband av knex. De är ganska cool och lätt att göra. Vänligen betygsätta, kommentera och prenumerera.Steg 1: halsband Kedjorna är mini knex kedjor men du kan ersätta vanliga medelstora kedjor om du måste.Steg 2: armband G...

Grand Titan: En cool knex mech

uppdatering: 20-11-10: detta fick 4.56 stjärnor! På allvar!I universum bakgrundsinformation:Höjd: 8 meter hög.Vikt: 170 ton.Pansar: Titan komposit material, keramiska plattor, badkar ERA plattor med granatsplitter protector (förhindrar eventuellt död...

Cool knex pistol

detta är en knex pistol ive gjort som inte particuly kraftfull men är riktigt cool och lätt att använda.Steg 1: UncockedSteg 2: späntSteg 3: Mussle laddadSteg 4: Bekväma handtag detta handtag är riktigt bekväm även om det ser riktigt obehagligt....

Explosiv Knex kniv Thrower

en enkel men devestating nära rad kniv som tävlar med exsplosive fragment rundor.Jag gjorde detta när jag byggde en modell av en medeltida magonelNär armen flög iväg!Steg 1: Samla bitar Väl jag vad alla kan lista ut på bildenSteg 2: Att bygga ramen F...

Knex kniv Sling

detta är bara en liten sele för moded BJ-2 bekämpa kniven och Dsman's assault kniv. Dess bästa passform och kniv kommer sannolikt inte falla ut medan du kör eller hoppning. Om det inte fungerar för du låta mig veta. Det kan vara lyftselen eller knive...

Enkla knex kniv

detta är min första instructableSteg 1: hantera handtagetenklaSteg 2: kniv kniven...

Cool KNEX Mini Hockey spelet

här är en KNEX version av den populära spelet hockeyn och jag bestämde mig att visa dig hur man gör det! Låt oss dyka rakt in i instruktionerna!Steg 1: Vad du behöver! Här är de delar du behöver för hockeySteg 2: Hockeyn netto Here is the netSteg 3:...

Knex kniv axeln baljan

Detta är min K'Nex kniv slida. Det passar över axeln. Detta är min första instructable, och jag tror det är ganska bra. Den är kompatibel med någon K'Nex kniv med blad 1 kontakt tjock (dvs. en tan-kontakt).Reservdelslista:StavarGreen-37Vit-12Blå-10Gu...

Knex full auto knex support vapen K.S.W

Hi guys detta är min instructable för v2 av min full auto knex rbg, hoppas du gillar och njut.bild 1: bygga placera inte gears ännubild 2: byggabild 3: bygga plats växlar med ljus brun kopplingar i varje sida av redskap och blå distanserbild 4: ovani...

Cool knex bil

dess en knex bil med 2 motorer och dess nästan indestrutable...

Cool mini kniv

jag ska visa dig hur man gör en awsome mini kniv lätt saker att hitta runt huset.Steg 1: material Silvertejp (valfri färg)3 GemRakblad (från de flesta brytknivar)Steg 2: steg 2 Ta en av gem och uttrycka det genom det lilla hålet i botten.Steg 3: steg...

Ganska lätt cool knex frag granat...

Okej jag letade över da webbplats och jag har inte riktigt hittat en riktig knex granat.Sedan jag såg BallOf död instructable och kom upp med en liten kille som är REEEEEALLY enkel 2 göra och varje hobo med 3 US-dollar kan köpa material för det...(\_...

Cool Knex Pistol (mods ville)

ledsen om bilder dess min första instructablePro: Inte en massa bitarNackdelar: Du måste ladda ner fat...

Folding knex kniv jag gjort. (Krediter till dutchwarlord)

Hej, detta är min fällkniv.Vänligen Betygsätt det, och låt mig veta om det finns några saker som jag behöver ändra.Tack och prenumerera. =]Steg 1: Bit räkning. Här är en lista med en bit räkning.Det finns också en bit räkna med ett foto av alla delar...

Knex kniv

behöver du 6 vita stavar 2 orange connecters, 19 röda connecters, 2 gröna stång, 3 röda vevstakar, 6 gula kontakter, 4 små gröna stavar, 1 grå connecter och slutligen 1 vit connecter. Och detta vad det kommer att se utSteg 1: Steg 2:Steg 3:Steg 4:Ste...