Coola Mods för Sipriani Rifledetta är min första Instructable, så du kan kritisera mig allt du vill. Jag byggde Viccie.B1993's Sipriani gevär ganska länge sedan (detta är innan han gjorde sin V 2.0, vilket jag tycker är awesome), jag hittade några punkter som kan förbättras och över 25 olika versioner senare, jag har det bästa jag har gjort hittills. Kolla in. Om ni har några problem, kommer jag lägga en uppdatering eller lite mer bilder. Skicka eventuella frågor du har, och glöm inte att kommentera och pris!

Jag ska bara göra några fördelar och nackdelar eftersom jag har körde slut på saker att säga.

Fördelar:
Mycket bra utbud
Tålig
Göra sval sett
Kan gå igenom en oöppnad läsk kan (alla soda fortfarande inuti)

Nackdelar:
Enda skott
Långa reload tid (kinda)

Se Steg
Relaterade Ämnen

En mod till jager's rifle

mod jag gjorde är tummen hål jag swiched delen runt för att göra det bekvämare sätta tejp runt den. Njut!Steg 1: början av mod du helt enkelt byta runt den del skära några bitar off.done sedan bara lägga band (om du vill)...

Ultra cool modded knex 5 gummiband armborst.

Hej detta är min knex armborst som använder 5 gummiband för att avfyra inklusive en stor en. den använder cirka 250 delar. Om du har en 3ds eller 3ds xl, kan jag handla vän koder med dig....

LED Mod din Gameboy Color

detta Instructable dokumenterar en cool mod som du kan lägga till Gameboy färg att ge det snygg blå belysning effekter! Och, naturligtvis, du bättre skada inte dina kroppsdelar eller din Gameboy, 'cause jag inte ersätter någon av dem. Men hey, det är...

Knight Raizer (transportabel ps2)

Se!Jag är Raizer04 och detta är min instructable worklog som hänför sig till min skapade playstation 2 bärbara RIDDARE RAIZER.Så ditt tänkande... "Tja varför inte bara använda psp?" .. .well min svaret är psp har hemsk emulering, särskilt med ps...

Crosman 760 Pumpmaster luftgevär/BB pistol till pistol

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du sätter din Crosman 760 eller någon annan luftgevär/bb pistol i en pistol. (ledsen j har inte detaljerade bilder som jag har redan gjort denna pistol men jag kommer att förklara).Steg 1: varning! Des...

Rita Minty elektronisk musik

detta tar ett tidigare bakbord experiment och installera den i en Altoids tin.Längs vägen inkludera jag några tips om lödning.Några saker skiljer sig från bakbord projektet:Jag använde en Vippbrytare i stället för ett reglage.Jag la en LED så att du...

ESP8266 WiFi kontrollerade aircon remote

I min första instructableArduino Yun - solpanel Monitoring Systemdelade jag mina små projekt för att övervaka produktionen av våra solpaneler. Som vi måste vara mycket försiktig med att producera mer energi än vad vi förbrukar, är nästa logiska steg...

Fri energi generatorer

detta instructable är min tredje instructable och det handlar om att göra fri energi generatorer. Nu, om du är några av de envisa människor som inte tror att detta är sant eller att det fungerar, gå titta på något annat eftersom detta inte är för dig...

Nött nedtill Top DIY

Slita ditt hems är ett roligt sätt att uppdatera en gammal vävda tee och skapa en cool mode framåt stil. Allt du behöver är en t-shirt från en vävd textil som bomull eller silke, plus din typiska sömnad verktyg som en söm ripper, sax och symaskin.Jag...

Saker att göra med en gammal dator

Steg 1: innan du spricka det öppna... Uppdaterad 31/01/2012Tack till MrJentis för några fler idéer.Innan du går rippning öppna kom ihåg att du kan återanvända hela datorn och inte bara några av komponenterna.1.-installera LinuxLinux är en öppen källa...

Retro-Rocket lampa - Intro

under det senaste året har jag dabbling i 3D-design, modeller, skyltar, etc. och... Älskar det!Några månader efter att ha sett min vän Dan Sawatzky göra en ubåt ur en fishbowl jag var i dollarn lagra och såg en rund blomma skål och tänkte... hmmmm, j...

Kaffe kan aluminium gjuteri

här jag ska visa dig hur man gör en ugn för smältning av aluminium. Material kan köpas från Wal-Mart och din lokala järnaffär. Kostnaden att bygga ugnen ensam: $23 kostnaden för ugnen och material + verktyg att använda det: $505/31/09 *** jag kommer...

Vespa ET4 iPod Talaren System

jag fick min första Vespa ungefär ett år sedan och har älskat verktyg runt New York på den. Från första dagen om jag ville ha möjlighet att lyssna på min iPod som jag zip runt men idén om ridning med hörlurar på i verkar alla att trafiic galen. När j...

TV-Fish Tank

Panasonic-TV fisk tank mod.Tyvärr hade detta många år sedan så jag inga bilder på de olika stegen men jag tror på bilderna jag har ger dig tanken.Varning: TV-apparater håller hög spänning även om unplugged under mycket lång tid.1. hitta en platt-TV s...

Mod av Alien Terminator Oodammo Assault Rifle

detta är en mod för utlänningens Terminator Oodammo Assault Rifle. Här är länken till bössan och när du gjort som du kanske vill göra mitt mod:Hoppas du njuta av mod behag ge mig mata tillbaka om du gillade den.Tack för visning Io kieran oI ut :)...

XKR Knex Assault Rifle - stort mod av Jager's

detta är min Assault rifle. Det är en mycket omfattande mod av Jager's assault rifle - allt jag höll var sitt mycket smart trigger system och formen fat. Den har ett bättre sätt att släppa ammunition i, och jag tror jag har gjort hela pistolen något...

Hur man gör en cool halo assult rifle!!!

Här är några enkla tips att göra en halo assult rifle mod!Steg 1: dragutrustningen:1. du måste gå och få den knockoff geväret från en butik.2. hacka såg3. Varmlimma pistol/något som smälter plast4.a nerf recon5. grå/gloss grå sprayfärg6. och denna tu...

Hydro kanon Sniper Rifle Mod

denna mod gör att vattenkraft kanonen för att har omkopplingsbar fat. Det finns paintball, airsoft och varierande nerf Piplängd att välja mellan.Steg 1: Köpa (om du inte redan äger) A Nerf Super Soaker Hydro kanoner Köpa den.Steg 2: PVC Köpa några PV...

Sniper mods till Viccie.B1993's Sipriani gevär

här är några sniper bilagor för Sipriani gevär. Omfattningen egentligen fungerar 100% och jag la en starkare lager och en bipod (med 6 ben). Vänligen betygsätta och kommentera och njuta. OCH TACK TILL KLASS. B1993 FÖR PISTOLEN! 5 STJÄRNOR!!!Fördelar:...