Sniper mods till Viccie.B1993's Sipriani gevärhär är några sniper bilagor för Sipriani gevär. Omfattningen egentligen fungerar 100% och jag la en starkare lager och en bipod (med 6 ben). Vänligen betygsätta och kommentera och njuta. OCH TACK TILL KLASS. B1993 FÖR PISTOLEN! 5 STJÄRNOR!!!

Fördelar:
arbetande räckvidd
Killer looks
bipod
beståndet

Nackdelar:
lager är inte den starkaste det
ingenting att förbättra kanoner eld utbud, men fortfarande ser odjuret

PS Mitt gevär kan se kortare än den faktiska geväret eftersom jag förkortat min pistol med 2 inches eftersom min gummiband höll knäppa.

Bit räkning: (inte så många)

Anslutningar:
Yellow-19
Vit - 8
Grön - 2
Röd - 10
Blue-2
Ljus grå-2
Orange-2

Stavar

Yellow-11
Grå - 6
Röd - 8
Vit - 12
Grön - 12
Blue-8

Andra

Blå distanser-14
Grå distanser-2
Metalliskt blå Clips-2

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lägga till-on's Viccie.B1993's Sipriani gevär

denna pistol är den bästa jag någonsin har byggt. Det skjuter ca 60-70 fot med Postal gummiband. Jag hade en tillplattad låda och en pringles kan och det skott (med en grå stav som är slipade naturligtvis) rakt igenom den pringles kan och det fanns c...

Mods till Viccie.B.1993'S Cannon

Tja, som ni alla vet vår gode vän Johannas postat en kanon. Jag hittade några mods till den. Hoppas det är lätt nog att följa!Och ja, jag fick tillstånd för detta....

Sipriani gevär V 2.0 (reviderad)

kolla min Sukito TS-1120 Dune Buggy också!För "Mods" av Knexmaster7000, gå till denna länk.Här är det!Den reviderade Sipriani gevär!Jag bestämde mig att återskapa denna pistol eftersom vissa människor hade problem med tunn fat (det bröt i två me...

Triple fat Sipriani gevär

här är en "uppgradering" till Sipriani gevär. Jag tycker ärligt talat det är en av de starkaste vapen på denna webbplats. Både av styrka och hållbarhet. Det har nu 3 tunnor och 3 ratchets som tillåter mer gummiband på och bryta inte ratchet bita...

Sniper Mod

en sniper mod till min ursprungliga pistol.Steg 1: Nya rumpa (Ha) Göra detta.Steg 2: Utöka fat Bara lägga till senaste fatKoppla ihop den med detta stativDin gjort, nu få en cover och agera som om du är en sniperSteg 3: poängTack Beddbug2 för den för...

Mods till 118118's bult åtgärd gevär

Här är mods till 118118's bolt åtgärd gevär.Steg 1: Här är den omfattning mod.Steg 2: Här är fat mod. Allt du behöver göra är ad stavar och kopplingar på toppen och botten att ge mer stabilitet och bättre sikta....

Mods till knex gevär

jag lagt några mods till denna pistol. Om du gjort knex geväret, ja kom och se vad du kan göra för att förbättra den! Glöm inte att kommentera.Steg 1: Mod 1. den nya utlösaren. 1. göra trigger.2. add till grå kontakten.Steg 2: Mod 2. första strängen...

Sipriani gevär

kolla mitt vit Tiger V2 gevär också!"Mods" av The_Builder, gå till denna länk."Mods" av Kookoo för Knex, gå till denna länk.Här är det: min Sipriani gevärDet är en motorstarka gevär som skjuter ca 35 till 110 ft beroende på mängden gum...

Hur man gör en koppling Mod till din Nerf Nite Finder

Hej alla! Det här är på att göra en koppling mod till din Nerf Nitefinder så att du kan byta ut fat! Jag kommer antagligen att lägga upp en video på hur man gör en speedloader snart. Länkar till mina andra Nerf Nitefinder mods:http://www.youtube.com/...

Mods till Sharir1701 A.R.M pistol

blaSteg 1: Intro Hej och Välkommen till min allra första instructable jag tvivlar på att du bryr dig dessa är några mods till Sharir1701's A.R.M gun inklusive en foregrip och en utökad fatSteg 2: ReservdelslistaAnslutningar: 2 röd 2 Orange stavar: 1...

Mods till noneedto l69al

kommer ni att bygga denna pistol förstSteg 1: mods till pistolen gamla bulten hade att mycket trobule fungerar det så jag gjorde om detJag kommer att visa dig hur man gör detSteg 2: granatkastare jag till en granatkastare här tihe länka till denSteg...

Mods till Home Depot verktyg ange SKU # 649170

Bara några mods till den redan utmärkta Home Depot verktyg ange SKU # 649170.Snabb synopsis:Ta ut extra knivblad från rutan och säkra dem inuti knivTape ner flikarna i kniv box och täck hålet med papper och band.Tumskruvarna olika storlek i rutan.Und...

Bullet mod till Scorpion 360 C.D.M (kritiska Demelition samlas) av Viccie.B1993

nya ammunition säkerställer att han fortsatte att skjuta och att han bör fortsätta att sväva i luften så han är i en trevligare linje genom luftenOm jag har gjort ett misstag i att skriva, skylla google översättare, min engelska är inte perfekt :DSte...

HappyBirthdays officiella Sniper eller Mods till DGMs kavaj

Hello fellow K'nex älskare. Jag har starkt modded Darth Gecko Mans kavaj prickskyttegevär.Skador: Kan bryta igenom en vävnad från 30 ft.Vikt: AlotNoggrannhet: 9/10Funktioner: Dnsd99's bipod för Mepain's sniperDutchwarloads kniv (används som en bajone...

Sipriani gevär V3.0 (FT210)

kolla min A-600 "Låg Sonja" Chopper också!Äntligen, V3 kommit!Ledsen för tidsfristen, jag var sätt till positivt om den.Hur som helst, inte mycket att säga längre, antar att det är i princip samma pistolen som Sip V1 men med mycket tung modding....

Burrito mästarens Morretti sniper (Modded)

jag byggt Morretti prickskyttegevär och (som awsome som det är) det hade några nackdelar. Så jag börja arbeta och över tiden jag har skapat en uppgraderad version av sniper för dig att bygga.Mods2,3,4. förmodligen det bästa och mest krävs mod, jag ha...

Knex ak47 sniper mods

detta är en instructable jag beslutat att göra vapnet är inte gjort av mig men jag ger kredit till sgt för pistolen jag vill också tacka ds man för scope idén jag hoppas du gillar det gillarSteg 1: stativ eller GEVÄRSSTÖD för detta jag bara enkla lur...

Titan AS-V.1 Super Sniper Mod

varning: denna ändring kommer att förvandla din nytta pistol (Titan AS-V.1) till en kraftfulla nerf pistol som kan vara farliga om de inte noga används.Okej så detta är min första instructable (att medel ange nybörjare kritik). Detta allt började som...

1 till 2 punkt konvertibla Paracord gevär lyftselen

enda rifle sling har alltid varit min nummer ett val av lyftselar för min defensiv gevär eftersom de ger dig möjlighet att snabbt övergå till din pistol, eller gå handsfree oavsett orsak. Det finns dock situationer när jag vilja ha möjlighet att en t...