Triple fat Sipriani gevärhär är en "uppgradering" till Sipriani gevär. Jag tycker ärligt talat det är en av de starkaste vapen på denna webbplats. Både av styrka och hållbarhet. Det har nu 3 tunnor och 3 ratchets som tillåter mer gummiband på och bryta inte ratchet bitar. Det kan också ladda 3 kulor på en gång. Personligen föredrar jag att använda 1 kula i taget eftersom det är enklare, säkrare och mer exakt. Mer gummiband kommer nu att den 1 kulan gå längre. TACK TILL BETTANS FÖR SIPRIANI GEVÄR! :)
Jo jag hoppas du bygga min pistol och ränta 5 stjärnor och gillar den nya designen. jag har en massa versioner av sipriani gevär. sjuk Visa min "ak-47" version av det och min sniper version. jag har en instructable på sniper version.
PS när du laddar bara 1 kula, fortfarande använda alla 3 ratchets

Positiva:
MYCKET kraftfull
Triple skjuten
MYCKET STARK LAGRET!
Varaktiga/tillförlitlig... det kommer inte att bryta när tappade :)
Bekväma, perfekt längd lager
Perfekt att arbeta, lätt löstagbar bipod

Negativa:
Massa gula kopplingar
Bryter kula om skott på hårt underlag

Bit räkning:
Gul-kontakter-135
Röd-kontakter-8
Grön-kontakter-5
Orange-kontakter-32
Ljus grå-kontakter-5
Vita kontakter-12
Röda stavar-7
Vita stavar-45
Gröna stavar-213
Gula spön-20
Blå stavar-20
Blå-kontakter-4
Lila kontakter-4
Metalliskt blå Clips-4

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sipriani gevär V 2.0 (reviderad)

kolla min Sukito TS-1120 Dune Buggy också!För "Mods" av Knexmaster7000, gå till denna länk.Här är det!Den reviderade Sipriani gevär!Jag bestämde mig att återskapa denna pistol eftersom vissa människor hade problem med tunn fat (det bröt i två me...

Sipriani gevär

kolla mitt vit Tiger V2 gevär också!"Mods" av The_Builder, gå till denna länk."Mods" av Kookoo för Knex, gå till denna länk.Här är det: min Sipriani gevärDet är en motorstarka gevär som skjuter ca 35 till 110 ft beroende på mängden gum...

Sniper mods till Viccie.B1993's Sipriani gevär

här är några sniper bilagor för Sipriani gevär. Omfattningen egentligen fungerar 100% och jag la en starkare lager och en bipod (med 6 ben). Vänligen betygsätta och kommentera och njuta. OCH TACK TILL KLASS. B1993 FÖR PISTOLEN! 5 STJÄRNOR!!!Fördelar:...

Lägga till-on's Viccie.B1993's Sipriani gevär

denna pistol är den bästa jag någonsin har byggt. Det skjuter ca 60-70 fot med Postal gummiband. Jag hade en tillplattad låda och en pringles kan och det skott (med en grå stav som är slipade naturligtvis) rakt igenom den pringles kan och det fanns c...

Sipriani gevär V3.0 (FT210)

kolla min A-600 "Låg Sonja" Chopper också!Äntligen, V3 kommit!Ledsen för tidsfristen, jag var sätt till positivt om den.Hur som helst, inte mycket att säga längre, antar att det är i princip samma pistolen som Sip V1 men med mycket tung modding....

Triple fat RS-5

titeln säger allt. Berätta vad du tycker. Igen skulle jag använda min laptop kamera för bilder....

Stor knex gevär

jag mixtra med en ny utlösare för en rubberband gun och detta är vad jag kom med. så bygger det, lämna massor av kommentarer och berätta din rumpa kompisar jag menar bästa kompisar.så låt oss börjaSteg 1: beståndet detta är beståndet. Följ pics.Steg...

Bryta fat luftgevär Trigger fixa

utlösare är inte så bra på paus fat pneumatiska gevär, brukar dra är tung och irriterande. Här är ett trick som kommer att arbeta på de flesta paus fat luftgevär utan permanenta ändringar krävs. Det gör dra mer plysch och tändare.Steg 1: starta Tools...

Sporterize ett militärt överskott gevär

Under de senaste åren, har jag utvecklat en förkärlek för att ta gamla militära överskott gevär och göra dem till några ganska respektabel skyttar - en process som kallas "sporterizing." I detta Instructable går jag genom de grundläggande åtgärd...

Extremt kraftfull Knex slangbella gevär

detta är en knex slangbella gevär jag byggde det använder 5 gummiband och kan skjuta en uppskattningsvis 100 fötter med sipriani gevär V20 ammo jag ger 50% kredit till owenmon för kroppen och ratchet och handtag...

Knex pistol, Doofkiller Mk1, gevär med lagring i lager

detta är min första pistol på denna webbplats men jag byggde min deagle först, jag wil inlägg efter detta, ca 30 minuter.ProffsenJag har gjort en mini som är ultra korrekt.Hyfsad precision med tillräckligt band.Bra starter gevär.Bra med min deagle fö...

Hur till ren en Bolt åtgärd gevär

i detta, min första, instructable du lär dig hur att rengöra en grundläggande militär (eller civila för den delen) bolt åtgärd gevär.Rengöring är en av de viktigaste delarna av gun omsorg och respekt. Ju mer respekterar du dem, desto bättre. Jag komm...

Coola Mods för Sipriani Rifle

detta är min första Instructable, så du kan kritisera mig allt du vill. Jag byggde Viccie.B1993's Sipriani gevär ganska länge sedan (detta är innan han gjorde sin V 2.0, vilket jag tycker är awesome), jag hittade några punkter som kan förbättras och...

A Collection Of Knex Gun Reviews

Ever wanted to build a gun but want to know about it first? Titta här först! Det är en samling av så många recensioner av knex vapen som jag kunde hitta! Jag tar ingen kredit för någon av recensionerna utom kavaj.Om du inte har allsteps, det finns bi...

H.A.B.C. (mycket exakt Bullpup armborst)

detta är en bullpup armborst som jag gjort. Jag ger kredit till Viccie.B1993 eftersom det ser ut som H.A.W.C Version 10.0. Det har ocksåett fat som Sipriani gevär. Detta är också en bullpup med en straight pull-utlösare. Vänligen betygsätta, kommente...

"Project nio - RX"

kolla min Sipriani gevär V2 också!Här är det!Min mystiska, nya, projektet nio vändas C-båge!Utbudet är ca 60 till 70 ft!Det fungerar bra och ser ut som det fungerar fantastiskt!Denna idé för en omvänd armborst startade ca 6 månader sedan...Jag hade r...

Några misslyckade eller ej bokförda knex vapen.

Hello there. I denna kompatibel, ska jag visa lite saker jag inte lägger upp helt. Jag har satt några inre bilder från de flesta vapen med det (så om varje berörd person kan förmodligen bygger det). Denna kompatibel kommer att göras större när jag in...

Angocoellum speglas iakttagelse enhet

mycket snart efter att ha avslutat mitt tidigare projekt jag insåg ett behov för den här enheten.Vad som hände var den första (och enda) syn på gevär var lite lägre än där mitt huvud är när firing geväret så när jag tittade på det där var en subtil v...

Trädgårdsslang vattenpistol för hjälte pappor

Jag älskar mig några 40 schema 1/2 PVC så när det blev super heta idag beslutat att göra en av de anpassningsbara PVC gräsmatta sprinklerna. Sen tänkte jag "Hej, det vore kul att göra en pvc vattenpistol som ansluter till slangen". Jag råkade ha...