Extremt kraftfull Knex slangbella gevärdetta är en knex slangbella gevär jag byggde det använder 5 gummiband och kan skjuta en uppskattningsvis 100 fötter med sipriani gevär V20 ammo jag ger 50% kredit till owenmon för kroppen och ratchet och handtag
Relaterade Ämnen

Extremt kraftfull knex pistol lätt

extremt kraftfull knex pistol lätt att göra inte många bitar för att göraSteg 1: samla dessa bitar Stavar:6 röda stavar14 gula spön5 mörk blå stavar3 vita stavar10 små grön/svart stångAnslutningar:5 vit cirkel kopplingar12 gula kopplingar8 röda koppl...

Extremt kraftfull knex pistol

denna pistol är vansinnigt kraftfull är dubbel fat! skjuter 2 stavar när du vill dess mycket mycket kraftfull det ont som fan när jag träffar min hand på accedent. Detta är min första instructable så inte skratta åt det är sinnessjukt makt, det är st...

(Del 1) Att göra en extremt kraftfull bullpup slangbella armborst!

Hi det!I denna film kommer jag att visa dig hur jag gör min bullpup slingshot crssbow!Armborst var bygger bort en gjord av joerg sprave från slingshot kanal så jag ge all heder från detta till honom!Också kolla gärna in min youtube-kanal för mer!http...

(Del 2) Att göra en extremt kraftfull bullpup slangbella armborst!

Hi det!Välkommen till del 2!I denna film kommer jag att visa dig hur jag gör min bullpup slingshot crssbow!Armborst var bygger bort en gjord av joerg sprave från slingshot kanal så jag ge all heder från detta till honom!Också kolla gärna in min youtu...

Knex slangbella sniper

detta är min nya knex slangbella prickskyttegevär att jag gjort det är en blandning mellan srv1 och min andra slangbella sniper gevär som jag gjort och denna pistol har olika trigger och olika ammo och skjuter mycket svårare gjorde jag denna pistol e...

Hur man gör en extremt kraftfull TASER (Stun Gun) 800.000V | Handledning

https://www.youtube.com/watch?v=h505oHt17Yw&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en extremt kraftfull TASER (Stun Gun) 800.000V du behöver! Idag ska jag visa dig hur man gör en hemmagjord mini elpistol som kostade oss maximalt $ 10.Steg 2: Anses vara...

Min mest kraftfull Knex pistol som någonsin gjorts! 120 ft +!

Hej killar,Detta är min knex pistoldet skjuter mer än 120 fot!Jag tror att detta är den mest kraftfulla knex vapnet någonsin gjorts, om någon vet en mer kraftfull knex pistol skicka mig en bild eller instructable.det skjuter med 20 gummiband och är m...

Knex halvautomatiska gevär V2.0 instruktioner

Första bilden är de ursprungliga, killarna. Detta är min Knex assualt gevär. Det är en sann halvautomatiska knex pistol. Att hålla sex beskjuter (kulor) och är jam gratis. Denna pistol är också mycket tillförlitliga och av min egen design.Med små.64...

Liten och kraftfull Knex båge

jag kommer att visa dig hur man gör en liten, enkel och kraftfull knex båge, som använder endast 10 stycken och ett gummiband! plus ammo. Det skjuter röda stavar. Till det är litet nog så att du kan hålla ammunition i en ficka och fören i den andra.D...

Lätt knex harpun gevär

detta är min första instructable, en knex harpun gevär!(det var takeing mycket tid att ladda upp fotots.-_-)Steg 1: fat 1 och 2: göra några av dessa, hur mer, hur längre.3: gör 3 av dessa.4: göra 1 av denna, för ryggen.5: gör också 1 av den här, dett...

Knex m4 gevär. skjuter band och knex.

detta är min knex m4 gevär hoppas ni gillar den.Steg 1: bygga 2 av dessa.Steg 2: bygga 3 av dessaSteg 3: bygga 2 av dessa.Steg 4: bygga en av dessa. (samma som sista steg på ett stycke har ändras)Steg 5: bygga en av dessa (trigger)Steg 6: bygga elest...

Knex pistol gevär

knex pistol gevär...

Knex slangbella mech mycket pålitlig

detta är en Mycket pålitlig KNEX SLANGBELLA pistol mekanism jag kommer att lägga om hur man gör om du vill att jag ska. jag med alla medel ge evryone att använda sin Mek utan askin...

Hur man gör en extremt kraftfull 72lb sammansatta armborst

Filmning:Ritningar! http://tinypic.com/r/if6e79/8 http://tinypic.com/r/2hhgbbt/8Hej i denna video jag visar dig hur man gör en extremt kraftfull förening armborst med en 72£ Rita vikt och 43cm power stroke. Njut!Disclaimer: Jag har inget ansvar för s...

Hur man gör en extremt kraftfull trä armborst!

Helloi den här videon visar jag dig hur man gör en extremt kraftfull förening armborstNjut!: )...

Hur man gör en slangbella gevär

Det här är en detaljerad handledning om hur du kan bygga din egen hög kvalitet slangbella gevär hemma. Njut! Kolla in min YouTube-kanal för mer!...

Super kraftfull Knex gummi Band hagelgevär/gevär

Jag nyligen gjorde detta K'Nex Super kraftfull K'nex gummiband hagelgevär/gevär efter att göra matthew9876'sK'nex gummiband pistol. Jag ändrade det efter att hitta vissa brister och också viljande en enda skott pistol. Så gjorde jag detta.Kommentera...

Hur man gör en extremt kraftfull slangbella / catipult

Hi det!Detta är min första instructible så snälla gå lätt på mig!I denna film kommer jag att visa dig hur man gör en mycket kraftfull slangbella.Den kan användas för jakt men jag hålla sig bara till dödande burkar.INTE ELD DETTA NÅGON ELLER NÅGOT FAR...

Awesome mycket kraftfull knex gevär

Post? EXTREMT robust och strukturellt ljud.Kan effektivt avskräcka en rövare om vände sig om och används som en klubb.liknande till massor av vapen har jag sett på denna webbplats och beståndet är bara lite vinglig men inget att oroa sig för...