H.A.B.C. (mycket exakt Bullpup armborst)detta är en bullpup armborst som jag gjort. Jag ger kredit till Viccie.B1993 eftersom det ser ut som H.A.W.C Version 10.0. Det har också
ett fat som Sipriani gevär. Detta är också en bullpup med en straight pull-utlösare. Vänligen betygsätta, kommentera och prenumerera.
Relaterade Ämnen

H.A.W.C (mycket exakt kriget armborst)

kolla min K.B.K också!Det är naturligtvis ett Armborst och det skjuter ca 65-80 ft.Det kan ta ett tag att återskapa det, men tro mig, det är värt att byggnaden på grund av 3 saker:-Du får rekylen.-Det kan genomborra en hink från ett avstånd av ca 6 f...

H.A.W.C (mycket exakt kriget armborst) versionen 10,0

kolla min H.A.W.C Version 1.0 också!Här är det:Den senaste upplagan av H.A.W.C:Version 10.0.Det är en mycket stark och mycket kraftfull armborst.Den har en räckvidd på 100-120 ft med 3 eller 4 gummiband.Mycket roligt att använda när din skjuta på mål...

Kraftfull och exakt knex armborst

detta är ett armborst att jag tillbringade en vecka arbetar på, det skjuter 50feet med bara 4 band: D dess ganska bekväma och har en trevlig sann utlösa. Denna armborst är extremt noggranna även från långt distanserar. Detta är en av mina första Knex...

Barrax's Bullpup armborst (BBX), Knex

Hej killar,Detta är ytterligare ett krig vapen, och jag tror att dess ganska cool.Dess en Bullpup armborst, som använder en ratchet på baksidan, anslutna till utlösaren ungefär halvvägs ner pistolen.Den var ursprungligen avsedd att spara bitar, och d...

Min Bullpup armborst.

Detta är min Bullpup armborst jag skapade idag.Jag vet inte spänna, jag tänka dess likadana 20 meter.Det är inte bäst utlösa, men funkar det!: DOm du vill att jag ska posta bara kommentera :)...

Enkla men mycket exakt Nerf LASER ACOG räckvidd bifogade

detta är laser ACOG räckvidd jag gjort för min nerf recon pistol. Jag använde den syn som kommer med pistolen men jag tog överdel och tejpade en omfattning på det som gjordes med en toalett pappersrulle, plastfolie, linjal, tejp och en permanent spri...

Min guide till bakgård airsoft

Välkommen till min första instrucable, som titeln säger, dess om airsoft (wow amazing!).Detta är hur du startar din airsofting hobby och vad vapen för att köpa ect.Verkligen, det är en lista av vapen som du kan köpa, har detta förmodligen fler vapen...

Knex armborst [mycket bra]

detta är min mycket kraftfull knex armborst, den är 100% min design och jag hade ingen hjälp till skillnad från min båge som min vän hjälpte mig med.JAG ÄR DEFINITIVT INTE BELAGDA MED VAD NÅGON GÖR MED DENNA ARMBORSTför att göra det behöver du...ansl...

DUMSKALLE: Precision armborst

här är det, block-böjt-armborst heter dumskalle.(V6 i serien)Här finns en massiv punch, medan fortfarande kunna använda en true-trigger perfekt.Man kan fortfarande koppla från avtryckaren för att kunna skjuta 4 pilar i rad som Liemannen.Även om jag v...

A-1 kraftfulla Mini Lego armborst

detta är min senaste armborst, A-1 ljuset. Denna armborst är ganska liten, men det är extremt kraftfull för sin storlek, beroende på vad du använder gummiband. Jag fick en 2 x 2 lego tegel att gå 30 fot! Armborst är bara ungefär 8 inches lång. Det kr...

Twin armborst introduktion

i vår engineering klass vi måste skapa en medeltida belägring maskin. Några av reglerna i detta projekt är att maskinen måste passa i en 18 av 18 tums box och måste kunna skjuta en 1 tum boll. Vi fick inte använda någon metall fjädrar. Vi väljer att...

Bullpup knex pistol

här det is... projektet ive varit arbetande på för lite bit... är det bra... ingen... men det är bullpup och det skjuter prety braFÖRDELAR:bekvämsevärdheter järn (mestadels ser ut inte mycket exakt)mycket av beståndet är braNACKDELAR:dåliga lagerinte...

K'nex (normal) armborst

Hej alla detta är min första instructable så vänligen inte ogillar det för mycket.Jag byggde denna armborst för länge sedan och nu jag bröt den isär för de bitar jag behövde,Det är en mycket pålitlig vapen och självklart mycket exakt :)Du bör kunna g...

Knex "SPYDER" armborst gevär

detta är min första instructable så bär med mig här. Detta är min knex armborst som är mycket kraftfull och mycket exakt. Dess max räckvidd är 90 ft är bäst lämpad om skott på 40ft. Det har en reload som kan göras i 4 sekunder om används för att läsa...

Birgitta (Sharir1701's fantastiska Bullpup Rifle) bildspel

detta är en bullpup gevär har jag arbetat för 2 vecken, finslipa det så mycket som jag kunde för närvarande, och nu jag är utstationering en bildspel teaser av det. Om du bygger det upp bildspelet, får på något sätt du möjlighet att lägga upp instruk...

LEGO A2 kraftfulla Mini armborst

detta är uppföljaren till min mindre A1 armborst. Denna armborst är mycket mer kraftfull, eftersom den kan skjuta 30 + fötter (beroende på rbs), kan buckla kartong (kom ihåg, detta är lego, inte slipas knex), och är mycket exakt. Den enda nackdelen ä...

Göra munstycken för exakta lim program

Hur många gånger har du försökt att använda lim i en mycket exakt ansökan utan att göra en enda röra och slut med fingrarna hoplimmade eller till grejer du arbetar på.Detta är en mycket kort ännu bra instructable att visa dig hur man gör egna superli...

Gör en exakt Arduino klocka med endast en wire - ingen extern hårdvara som behövs!

Hur man gör en Arduino klocka - utan att använda externa oscillatorer eller klocka chips:(mer av mina projekt på vår forskning hemsida - klicka på arduino logotyp upp på hemsidan)Du behöver:En Arduino ombord (bara om någon smak kommer att fungera bra...

Knex C.D.C.R. Mk4 (Creeping Death armborst Rifle)

detta måste vara den mest dödliga knex pistol har jag gjort sedan jag började knexing XD bara läsa statistik ROFLFördelar:DÖDLIGA MAKTDÖDLIGA rad 115-135 ftNÄSTAN tystMycket exaktBi-podSer dödligaNackdelar:Inga lagerUPPDATERING 1 *** 6/22/11Denna pis...