Stor knex gevärjag mixtra med en ny utlösare för en rubberband gun och detta är vad jag kom med. så bygger det, lämna massor av kommentarer och berätta din rumpa kompisar jag menar bästa kompisar.
så låt oss börja
Se Steg
Relaterade Ämnen

Projekt X Knex gevär V2.

Efter några veckor av moding och förbättra min ursprungliga projektet x knex gevär jag är äntligen klar med verstion 2. Versionen använder fortfarande samma koncept av löstagbara delar men annonser en bättre barrle, en omfattning och en slags starkar...

Mistamunsta's Knex gevär

Knex gevär. Har en räckvidd på ca 40 metres(130feet). Magasinet rymmer 7 gula spön. Är ganska exakt och designen är urstark. Beståndet är mycket bekväma. Jag medger att jag lånat ett par idéer från andra. Jag har försökt att använda minsta bitar, så...

Stora KNEX Skid-Steer!

Detta är min första post för leksak stavar och kontakter tävling! så snälla ge mig en omröstning!Min senaste KNEX skapelse är en KNEX Skid-Steer! Den har en mycket tung hink gjord av massor av underbara metalliskt KNEX delar! Det finns också en fin l...

CM-11 A High Powered Knex gevär

börjar med ett koncept, skapad, omarbeta, återskapa och sedan den slutliga produkten. Detta gevär var avsedd för ren kraft och räckvidd, inget annat. CM-11 är en kanon stil gevär med lång reload gånger som har enorma utbud och bromskraft, om jag får...

Höga powered Knex gevär, post eller inte?

Ahhhhhhh its good to be back..så vad har jag för dig den här gången? Okej lemme ge dig springa ner...Jag satt tillbaka för ett par veckor undrar om vad du kan bygga, och jag kom till en slutsats att en ganska hög driv knex gevär skulle göra susen, me...

Knex.Gun.Builder's knex gevär!

En knex gevär jag byggt. Det är det bästa vapnet jag någonsin gjort, och min första instructable.Jag har fått det att skjuta över 100 ft enkelt men ni kanske har olika mått eftersom det är bara hur det är. Du kan också göra längre om du jag kommer at...

Knex gevär med sikte

min knex gevär. löst baserad på en r700 sniperTack psot förbättringsarbete vill du se...

Modell Knex gevär

detta är min knex gevär som jag inte kommer att lägga upp instruktioner eftersom du kan kopiera bildens...

Mods till knex gevär

jag lagt några mods till denna pistol. Om du gjort knex geväret, ja kom och se vad du kan göra för att förbättra den! Glöm inte att kommentera.Steg 1: Mod 1. den nya utlösaren. 1. göra trigger.2. add till grå kontakten.Steg 2: Mod 2. första strängen...

Min knex gevär/shotgun

Hej killar, detta är en knex gevär/hagelgevär. Det är oavslutat men jag trodde id ge dig en liten sneak peak. Detta är även min första bildspel på instructables lol! Hoppas du gillar det och njut!...

Highpowered knex gevär

detta är en hög effekt knex gevär som har super hög effekt och god noggrannhet. Detta är min tredje och förmodligen bästa Instructable så pl lätta betygsätta och kommentera.fördelar nackdelarhög drivs tunn lager (kan någon vänligen uppgradera det)hög...

Halvautomatiska 7 skott Knex gevär

en halvautomatisk knex gevär med 7shot botten lastning tidningen som har ett mycket kraftfullt skott, men en lång laddningstid.Steg 1: Gör tunnan Ganska enkelt. Titta på bilden....

Semi-auto knex gevär (S.A.K.A.R.)

Detta är bara ett begrepp, så jag inte vet om jag kommer efter :(är det det enda knex geväret med sin Mek (som jag har sett) jag hoppas du kan finska den... det skjuter två skott semi-auto då måste man kuk. den har en enkel kropp och struktur, den ar...

Knex gevär: Aggression instruktioner

Här är det. Min första knex gevär.Så, först och främst tack vare Lucas chefen för att påstå att min nästa bössa vara att min egen design, utan att jag tror inte jag skulle ha gått genom arbetet med att bygga den. XD och kredit till rött för idén om s...

AVAMGERR: Anti Vechile Anti Material Gun w\ Extra rekyl minskning: en riktigt stor knex pistol

uppdatering: 16 Juli 2009 i morgon en ny bildspel kommer att släppas som innehåller ny information och bilder om både AVAMGERR och SPARCCS. Det innehåller också information om en ny kompakt shotgun sidearm av mig, och några allmänna nyheter om knex g...

Stor Knex P90 anpassat mycket makt och exakt

detta är mi p90 dess mycket kraftfull stora accurasy (inte kan stava det rätten)dess ljus det bär bulets i en dold mag när locket tas bortPLZ lägga mig eller inlägg en kommentar om du vill ha THE instruktioner eller om du vill ha mig att göra en pist...

Hur man gör en knex gevär bipod

Hej, Hej, detta är min första (tror jag) kompatibel.dess för ett gevär bipod-knex naturligtvisVänligen betygsätta och kommenteraSteg 1: bas bit göra detta-a, b och c är alla samma saken) gör 2b) göra tvåc) göra tvåd) rättvis göra it-den bit överst är...

Knex gevär (ej namngivna)

Hej, detta är ett gevär som jag gjort, mycket bekväma, enkla mech, enkel pistol, låt mig veta vad du tycker, jag vet inte om im bokföring, det har inte att stora utbud, skott vita stavar, hoppas du gillar, vänligen ränta, kommentera och prenumerera!P...

Punisher-A Knex geväret

The Punisher är en gammal stil strid gevär (minns inte termen för det), där dra bulten för att öppna brott, infoga en kula, och stäng sedan brott, då du eld. Jag integreras ett säkerhetsläge bulten så när du har den i en viss position (Pic3 not) kula...