CM-11 A High Powered Knex gevär

börjar med ett koncept, skapad, omarbeta, återskapa och sedan den slutliga produkten. Detta gevär var avsedd för ren kraft och räckvidd, inget annat. CM-11 är en kanon stil gevär med lång reload gånger som har enorma utbud och bromskraft, om jag får chansen sjuk reda den maximala räckvidden, men tills dess är jag säker på att den kan skjuta mycket längre sedan CM-10 bult åtgärd Knex gevär som sköt på en inspelad avstånd, 157 fot.
Relaterade Ämnen

Höga powered Knex gevär, post eller inte?

Ahhhhhhh its good to be back..så vad har jag för dig den här gången? Okej lemme ge dig springa ner...Jag satt tillbaka för ett par veckor undrar om vad du kan bygga, och jag kom till en slutsats att en ganska hög driv knex gevär skulle göra susen, me...

Mistamunsta's Knex gevär

Knex gevär. Har en räckvidd på ca 40 metres(130feet). Magasinet rymmer 7 gula spön. Är ganska exakt och designen är urstark. Beståndet är mycket bekväma. Jag medger att jag lånat ett par idéer från andra. Jag har försökt att använda minsta bitar, så...

Knex.Gun.Builder's knex gevär!

En knex gevär jag byggt. Det är det bästa vapnet jag någonsin gjort, och min första instructable.Jag har fått det att skjuta över 100 ft enkelt men ni kanske har olika mått eftersom det är bara hur det är. Du kan också göra längre om du jag kommer at...

Knex gevär med sikte

min knex gevär. löst baserad på en r700 sniperTack psot förbättringsarbete vill du se...

Modell Knex gevär

detta är min knex gevär som jag inte kommer att lägga upp instruktioner eftersom du kan kopiera bildens...

Mods till knex gevär

jag lagt några mods till denna pistol. Om du gjort knex geväret, ja kom och se vad du kan göra för att förbättra den! Glöm inte att kommentera.Steg 1: Mod 1. den nya utlösaren. 1. göra trigger.2. add till grå kontakten.Steg 2: Mod 2. första strängen...

Min knex gevär/shotgun

Hej killar, detta är en knex gevär/hagelgevär. Det är oavslutat men jag trodde id ge dig en liten sneak peak. Detta är även min första bildspel på instructables lol! Hoppas du gillar det och njut!...

Projekt X Knex gevär V2.

Efter några veckor av moding och förbättra min ursprungliga projektet x knex gevär jag är äntligen klar med verstion 2. Versionen använder fortfarande samma koncept av löstagbara delar men annonser en bättre barrle, en omfattning och en slags starkar...

Highpowered knex gevär

detta är en hög effekt knex gevär som har super hög effekt och god noggrannhet. Detta är min tredje och förmodligen bästa Instructable så pl lätta betygsätta och kommentera.fördelar nackdelarhög drivs tunn lager (kan någon vänligen uppgradera det)hög...

High Powered LED Solar Lighting System

Även om jag älskar att göra bevis på konceptet sol projekt, eller sol projekt som jag kan använda om världen tar slut, föredrar jag att göra sol projekt som är användbara i mitt dagliga liv. (Jag älskar min sol FM-radio, men jag har aldrig haft behov...

"2-11" Spring-Powered Nerf gevär

en nyare, enklare och mer anpassningsbar hemlagad våren-powered Nerf gevär.Huvudsakliga projektets syfte: Reducerade kostnader och minskad bearbetningstiden.Sekundära projektets syfte:+ Minskad kolven slaglängden+ Ökad och variabla kolven rör volym+...

Office stationära Warfare - High Powered Mini vatten raket från tuschpenna

vara en av de första att bygga världens minsta vatten raket. Det är så liten att du kan montera den i fickan, launcher och allt! Imponera på dina vänner och familj med denna snygga och billiga High Powered miniatyr vatten raket.Jag har döpt denna rak...

Halvautomatiska 7 skott Knex gevär

en halvautomatisk knex gevär med 7shot botten lastning tidningen som har ett mycket kraftfullt skott, men en lång laddningstid.Steg 1: Gör tunnan Ganska enkelt. Titta på bilden....

Semi-auto knex gevär (S.A.K.A.R.)

Detta är bara ett begrepp, så jag inte vet om jag kommer efter :(är det det enda knex geväret med sin Mek (som jag har sett) jag hoppas du kan finska den... det skjuter två skott semi-auto då måste man kuk. den har en enkel kropp och struktur, den ar...

Knex gevär: Aggression instruktioner

Här är det. Min första knex gevär.Så, först och främst tack vare Lucas chefen för att påstå att min nästa bössa vara att min egen design, utan att jag tror inte jag skulle ha gått genom arbetet med att bygga den. XD och kredit till rött för idén om s...

Våren-Powered krycka gevär

Hej alla.Jag har haft denna gamla aluminium krycka liggande i mitt garage i månader, och såg att jag inte var planerar att bryta mitt ben när som helst snart, beslöt jag att re-syfte det. Och vad bättre sätt att re-syfte en krycka än i en projektil f...

ALLA NYA HIGH POWERED SANT KNEX SPOLHANDTAGET!

En pistol med fantastiska kraft, sanna trigger och den bästa delen ingen block!Steg 1: Peices vad du behöverSteg 2: Handtaget pic 1- build thisbild 2-back Visabild 3-Lägg till flexy stavarbild 4-Lägg till andra stödbild 5-fästa handtagBild 6-bifoga i...

Knex armborst... H.P.B.... (High powered båge)

jag har gjort denna nya båge och jag måste säga, jag är ganska förvånad över resultaten...PROFFSENMycket robustMycket kraftfullLätt att modVikbar handgrepp och steadifier att sikta bättre.Inte mycket påtryckningar på delar till skillnad från andra bå...

Aeolus - vind powered knex ball maskin

det har varit ganska blåsigt här nyligen, och jag har alltid varit fascinerad av hela idén med grön energi, så jag beslöt att bygga ett vindkraftverk.I mitt sökande efter designidéer efterhand hittade denna sida ( http://www.stiltman.com/html/wind_po...