Knex armborst... H.P.B.... (High powered båge)jag har gjort denna nya båge och jag måste säga, jag är ganska förvånad över resultaten...

PROFFSEN
Mycket robust
Mycket kraftfull
Lätt att mod
Vikbar handgrepp och steadifier att sikta bättre.
Inte mycket påtryckningar på delar till skillnad från andra bågar.

NACKDELAR
Ibland band kan glida från under grepp men använder mer band för att lösa detta.

Den kan skjuta och hålla mig i kartong och går rakt igenom papper.
För extra effekt använder vad jag gillar också ringer... KILLER AMMO... Som är en röd kontakt med en liten y fäste ansluten... Det snurrar i luften som ger mer kraft och mer utbud, detta är hur det fastnar på kortet... Dess ungefär som kastar en kniv. När du kastar är det snurrar men i detta fall du skjuta den och den snurrar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Min Arm monterad Knex armborst

detta är min Knex armborst. Jag använde glugnar's enkel båge, modifierad något, sedan lägga den ovanpå en gammal Bakugan launcher som jag skrapade för bitar. Jag är inte helt klar ännu, men här är där jag är på. Jag kommer inlägget när klar. Jag komm...

Förbättrad Knex armborst

här är min nya och förbättrade knex armborst berätta om du vill att jag ska göra instruktioner på hur man gör it.hope du killar gillar det...

Knex armborst (ja en till)

Hey guys, heres en annan Knex armborst. Mycket enkel (alltid samma sak) och mycket starka. Har utseendet på ett armborst men kanske lite större. Utlösa systemet av mig, otroligt effektiv även med stark gummiband. Du behöver en massa blå stavar (de so...

Knex armborst V1

detta är min Knex armborst V1. Im går till mod och gör en V2. Detta är också min första instructable. Jag kommer att vara mycket aktiv.Tja här är en bild:...

Knex armborst modded.

Hej detta är min knex armborst som har moddat och också stärkts på handtaget och topp slutet. Den uppgraderade skjutfält har höjts från 10 m till 15 m. Pistolen har varit slipas ned så ammunition inte hoppa. Vänligen rösta och följa mig och jag är gl...

Knex armborst [mycket bra]

detta är min mycket kraftfull knex armborst, den är 100% min design och jag hade ingen hjälp till skillnad från min båge som min vän hjälpte mig med.JAG ÄR DEFINITIVT INTE BELAGDA MED VAD NÅGON GÖR MED DENNA ARMBORSTför att göra det behöver du...ansl...

High Powered LED Solar Lighting System

Även om jag älskar att göra bevis på konceptet sol projekt, eller sol projekt som jag kan använda om världen tar slut, föredrar jag att göra sol projekt som är användbara i mitt dagliga liv. (Jag älskar min sol FM-radio, men jag har aldrig haft behov...

Office stationära Warfare - High Powered Mini vatten raket från tuschpenna

vara en av de första att bygga världens minsta vatten raket. Det är så liten att du kan montera den i fickan, launcher och allt! Imponera på dina vänner och familj med denna snygga och billiga High Powered miniatyr vatten raket.Jag har döpt denna rak...

CM-11 A High Powered Knex gevär

börjar med ett koncept, skapad, omarbeta, återskapa och sedan den slutliga produkten. Detta gevär var avsedd för ren kraft och räckvidd, inget annat. CM-11 är en kanon stil gevär med lång reload gånger som har enorma utbud och bromskraft, om jag får...

ALLA NYA HIGH POWERED SANT KNEX SPOLHANDTAGET!

En pistol med fantastiska kraft, sanna trigger och den bästa delen ingen block!Steg 1: Peices vad du behöverSteg 2: Handtaget pic 1- build thisbild 2-back Visabild 3-Lägg till flexy stavarbild 4-Lägg till andra stödbild 5-fästa handtagBild 6-bifoga i...

Hur man gör en enkel Knex armborst

detta instructable visar hur man skapar en mycket enkel men väl utformad armborst av Knex. Avslutade pistolen kommer skjuta Knex kulor ett avstånd på cirka 50 fot. Designen var konstruerad för att vara konstruerade med en minimal mängd av bitar, men...

Enorma Knex armborst

jag har skapat inte bäst men en kraftfull armborst med vad jag tror är ett nytt system för brand ammunition. Utbudet är helt beroende av elastiska som du använder och hur nya din knex delar är. Noggrannheten är också beroende på hur nya din knex bita...

Knex armborst med tidningen.

Hi this is my knex crossbow. Armborst har en anti jam system för snabb bränning. Den har en 16 bullet tidskrift som är ganska snabbt vid omlastning. En aproxamate hastighet skjuter alla kulor är 25 sekunder med åter dra bandet tillbaka. Den har en re...

Hur man gör en mini micro knex armborst

Hay killar detta är min första knex instructable så hoppas ni gillar den. Detta mycket litet armborst kan skjuta 35-40 fot!...

Kraftfull och exakt knex armborst

detta är ett armborst att jag tillbringade en vecka arbetar på, det skjuter 50feet med bara 4 band: D dess ganska bekväma och har en trevlig sann utlösa. Denna armborst är extremt noggranna även från långt distanserar. Detta är en av mina första Knex...

Knex armborst: C.C.S gevär

Hey Guys!Så nyligen jag har haft några fler idéer om några nya Knex vapen men istället jag beslutat att bygga någon annans pistol och letade en riktig slangbella gevär med ett bra utbud, och så småningom snubblat på DJ Radio Longbow SR-L V2 och gjord...

Knex armborst

detta är min armborst det kan skjuta upp till 30 fot med lätthet och kan skjuta upp till 45 beroende hur du sikta. Det är mycket effektivt. Jag kan inte säga mycket annat än att. hoppas ni gillar det...

Stor kraftfull Knex armborst

jag har gjort en cool armborst som kan avfyra +-150 fot.Det har inte en utlösare som de andra eftersom jag fick reda på att du inte kan använda den fulla kraften i armborst sedan.Den använder hjulen för att sprida makten över gummiband att skjuta ytt...

Flonines knex armborst

bilder på min armborstVänligen Betygsätt och abonnera...