Knex ak47 sniper modsdetta är en instructable jag beslutat att göra vapnet är inte gjort av mig men jag ger kredit till sgt för pistolen jag vill också tacka ds man för scope idén jag hoppas du gillar det gillar
Se Steg
Relaterade Ämnen

Min knex ak47

min knex ak47 med realistiska laddning handtag och tidskrift...

Sniper Mod

en sniper mod till min ursprungliga pistol.Steg 1: Nya rumpa (Ha) Göra detta.Steg 2: Utöka fat Bara lägga till senaste fatKoppla ihop den med detta stativDin gjort, nu få en cover och agera som om du är en sniperSteg 3: poängTack Beddbug2 för den för...

Knex hög mod bil

Hej detta är min nya knex bil/jeep sak det fungerar det har systemet en mg, canon, plogen och spår är legofantic och hans track system .buy hur jag kommer att lägga om jag får 2 begär till go.easy vänligen Memarian min första Instructables. Om du int...

(UPPDATERING) LKSS A Knex Slingshot Sniper

Hey guys! Ledsen jag inte har varit aktiv nyligen, jag har byggt men jag har inte varit nöjd med mycket jag bygga nyligen men ack väl. Så detta är min nya LKSS, det är ett ganska lamt namn men det står för Lucas Knex slangbella Sniper. Så jag tänkte...

-Update- Knex M14 EBR mod 0

En variant av den amerikanska militärens M14 vore M14 EBR, känd som den MK 14 i Call of Duty. EBR är en semi automatisk sniper rifle plattform som passar rollen av en utsedda tävlingsskyttar gevär. Med lager i Terminspositionen är EBR endast 35" lång...

Knex slangbella sniper

detta är min nya knex slangbella prickskyttegevär att jag gjort det är en blandning mellan srv1 och min andra slangbella sniper gevär som jag gjort och denna pistol har olika trigger och olika ammo och skjuter mycket svårare gjorde jag denna pistol e...

Knex ak47

detta är min ak47 gjord av knex jag har använt kroppen från denna webbplats http://knexinstructions.weebly.com/ak-47.html och jag rörde det upp lite detta är mitt första inlägg acog räckvidd inte är min så här är länken ge kredit till honom och gread...

Knex jetmotordrivna Sniper

en awesome knex sniper som har ett utbud från 100 till 130 fot. Det är min egen design. Jag har gjort en ny typ av trigger också.fördelar:sanna triggerbra effektfin lookstark ram2 sätt att skjuta vapnet om gummiband är för stark för den vanliga utlös...

Den spartanska A Knex slangbella Sniper

den spartanska är en knex sniper byggd för makt och välbefinnande av använda i stället för noggrannhet och ser ut men det får jobbet gjort bra.StatistikPower 180 ft +Noggrannhet okMech är mycket bra...

Burrito mästarens Morretti sniper (Modded)

jag byggt Morretti prickskyttegevär och (som awsome som det är) det hade några nackdelar. Så jag börja arbeta och över tiden jag har skapat en uppgraderad version av sniper för dig att bygga.Mods2,3,4. förmodligen det bästa och mest krävs mod, jag ha...

Titan AS-V.1 Super Sniper Mod

varning: denna ändring kommer att förvandla din nytta pistol (Titan AS-V.1) till en kraftfulla nerf pistol som kan vara farliga om de inte noga används.Okej så detta är min första instructable (att medel ange nybörjare kritik). Detta allt började som...

2015 Knex AK47

Poäng: DJ Radio, Senior Waffleman.1) flyttbara uppdaterade banan mag.2) nya AK skjuter upp till 25 FT.3) ny förbättrad materiel.4) nya förbättrade handtag och utlösa vakt.5) nya främre sikte.6) arbetande säkerhetsmekanism.7) sanna trigger och ram rod...

Sniper mods till Viccie.B1993's Sipriani gevär

här är några sniper bilagor för Sipriani gevär. Omfattningen egentligen fungerar 100% och jag la en starkare lager och en bipod (med 6 ben). Vänligen betygsätta och kommentera och njuta. OCH TACK TILL KLASS. B1993 FÖR PISTOLEN! 5 STJÄRNOR!!!Fördelar:...

OSNJCKMA2 Knex Gun Power Mod: OSNJCKMAEH

viktigt! Läs beskrivningen innan du postar kommentarer!Damer och herrar. Med stor stolthet. Jag presentera... Oh-Shit-Now-James-Can-Kick-My-Ass-Even-Harder!Nyligen, min granne, god vän och biträdande Warking71 och min brorson Joep och några andra gra...

Knex.50 sniper

Hey guys, här är det största vapnet jag någonsin har byggt.Ingenting speciellt, bara stora och en stor runda.Mitt kommande projekt kommer att vara något som har ingenting att göra med knex och det kommer att bli awesome!...

Knex 100ft sniper

Hello fellow instrucables users! Efter 3 månader av utveckling, har jag äntligen fått en effektiv prickskyttegevär. Det är inte en bygga, som det är designen gjordes.Jag bokföring inte det, bara vill visa u, och inspirera dig att bli eller förbättra...

Knex AWP Sniper Rifle

detta min första knex pistol så det inte är te bästa knex prickskyttegevär. Det är inte klart ännu eftersom jag slut bitar. Om någon har några bra idéer för ett bra fat och ett scope. TackSteg 1: BOLT The boltSteg 2: bränning mech Fieing mechSteg 3:...

Knex slangbella Sniper Experimental (ksse)

Ok detta vapen är en experimentell design för en slangbella sniperObs beståndet är inte vad blir så småningom på detta vapen som jag bara tog det bort av min maskin pistol och satte den på här för att visa hur det ser ut som en prickskytt...

Knex anfallare Sniper

detta är en Sniper gevär byggd av jag är kanadensare anfallare pistol. Jag gjorde handtaget större, La jag ett lager, och några andra små saker. Dess skott med 4 #64 gummiband bindas ihop....