Knex hög mod bilHej detta är min nya knex bil/jeep sak det fungerar det har systemet en mg, canon, plogen och spår är legofantic och hans track system .buy hur jag kommer att lägga om jag får 2 begär till go.easy vänligen Memarian min första Instructables. Om du inte kan se är slidshow bilder av det i kommentarer .för instructables för denna bil i knex hög mod jeep eller klicka här.
Relaterade Ämnen

Knex sniper rifle mods

Mods för min knex prickskyttegevär. Länken är härBrakraftigare lagerbättre ammostarkaremer exaktbättre känslaDåligtrigger fortfarande bryter iblandinga bi podSteg 1: fat 2 bilder på nya fatden tredje och fjärde bilden är av vad du behöver göra att ut...

Knex EDF powered RC bil!

Hey guys, jag är tillbaka och jag ger dig min RC knex jet bil! tog ca 2 timmar för att bygga och det går ca 50 km/h + (snabbaste knex bil?) Jag använde utrustning från min gamla RC jet som kunde gå ca 90 km/h +Jag kopplade upp en servo för jag kunde...

Knex järnväg bil och spår

en liten funktionell K'nex järnväg bil / Flasköppnare med spår.Steg 1: Bit lista JIGGERAnslutningar:Grön: 4Red: 2Mörkgrå: 10Ljus grå: 2Lila: 8Tan: 2Gul: 19Ljusblå: 2Vit: 4Stavar:Vit: 38Blå: 3Red: 1Gul: 6Grön: 12Brickor/hjul:Blå: 16Silver: 10Medellång...

-Update- Knex M14 EBR mod 0

En variant av den amerikanska militärens M14 vore M14 EBR, känd som den MK 14 i Call of Duty. EBR är en semi automatisk sniper rifle plattform som passar rollen av en utsedda tävlingsskyttar gevär. Med lager i Terminspositionen är EBR endast 35" lång...

OSNJCKMA2 Knex Gun Power Mod: OSNJCKMAEH

viktigt! Läs beskrivningen innan du postar kommentarer!Damer och herrar. Med stor stolthet. Jag presentera... Oh-Shit-Now-James-Can-Kick-My-Ass-Even-Harder!Nyligen, min granne, god vän och biträdande Warking71 och min brorson Joep och några andra gra...

Knex Sniper Rifle (mod's Wanted)

detta är ett mycket grundläggande prickskyttegevär. Den levereras med pullback ram och god effekt. skjuter ca 20 fot vilket kan låta litet men de flesta andra hävdar att få hundratals fötter. Jag är helt enkelt att vara ärlig.Det är en bra nybörjare...

Knex fackverket bro med bil och båt

en snygg fackverket bro med en bil och lite andra grejer att gå med denSteg 1: Reservdelslista Rods:Grön: 4Vit: 4Blå: 2Gray: 12Gul: 219Red: 82Grå bendy: 9Gul bendy: 3Anslutningar:Grå 1-slot: 5Grå 2-slot: 18Orange: 48Red: 4Grön: 2Gul: 35Guld med flika...

Knex superbil med mods! ** Spoiler vinkel ** bromssystemet med bilder **

detta är min superbil wih mods. den ursprungliga bilen gjordes av Imperar.Jag har gjort:-påskynda dörrar.-Konvertibla tak.-En stor spoiler.-Styra till vänster.-En stor raket booster.-Bogsering system (www.youtube.com/watch )-Jag ' ve gjort bättre dek...

Shotgun kulor, kan användas i varje knex pistol! (mod)

jag var en arbetande på tunga stöd splodie gevär, och halvvägs där jag fick reda på att denna kanon kunde alos stödja andra typer av ammunition! Så jag spelade ganska med routerns oodammo och då jag även av en instructible jag sa för några månader se...

Knex ak47 sniper mods

detta är en instructable jag beslutat att göra vapnet är inte gjort av mig men jag ger kredit till sgt för pistolen jag vill också tacka ds man för scope idén jag hoppas du gillar det gillarSteg 1: stativ eller GEVÄRSSTÖD för detta jag bara enkla lur...

BURNOUT Knex råttfälla bil!

[youtube]lcEGhPU5QDE[/youtube]...

Knex Bj-2 Mod

Steg 1: Följ bilder Allt du behöver göra är att sätta en grå pris mellan orange dem på bladet...

Bedbugg's knex gun helt modded semi eller full-auto

detta är ursprungliga(här är länken för originalet: Krediter till BedBuggSteg 1: beståndet här gör vi beståndetbild 1 = gör detta två gångerbild 2 = göra dettabild 4 = snapin dem på det så härbild 5 = färdigSteg 2: halv eller full auto?i steg 3 del e...

Knex M47 Mod

efter byggnad här pistolen, det passade mina behov.men sedan började jag tänka på saker, först, hur mycket ammunition som det kan ha på en gång (3)så jag uppgraderade som tillsammans med många andra saker, hur som helst, här är vad kommer för att hän...

Porsche 918 Spyder

Jag har bygga de nya 918 Porsche spyder.Steg 1: Framsidan Jag börjar alltid med den främre sidan av mina bilar eftersom om jag lyckas replikera formerna av denna del jämfört med riktiga bilen jag alltid till att bygga blir en succé. En hård del för m...

Personligt M83 BB Gun projekt

när du har 10 veckor efter att vara i år 11, du blir uttråkad XDAMAT VICTORIA CURAM förstås seger älskar beredningBERÖM OCH TACKRifle - mycket beröm till dubbel örn och josh för att sälja det till migBIPOD - stort tack till reknakgjirk4life (youtube)...

Knex rally bil fjädring mods.

Hej, jag har lagt några RC monster jamz fjädring i rally bilen och jag har ersatt rulla axlarna men bort motorerna så det är en push längs bil. Vänligen se mina videor. OM NÅGON HAR EN 3DS ELLER 3DS XL KAN JAG HANDLA VÄN KODER OM DU VILL. FÖLJ MIG. ¬...

Knex race bil huva mod

jag lagt till en huva på min senast bokförda knex racerbil...

4 wheel Steering - Knex bil

detta är officiellt min första Instructable så snälla om du har några råd om hur man gör mina projekt bättre eller om jag inte har förklarat något tillräckligt bra snälla gärna kritiserar eller fråga.Jag skulle thruogh platsen och jag såg alla de oli...