Att göra registreringsskylt hållarejag gjorde det på TechShop! Kolla in dem www.techshop.ws.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en registreringsskylt hållare för motorcykel (från skrot)

jag hade en bra idé för en motorcykel registreringsskylt hållare, men jag ville också få min cykel på vägen innan jag hade tid måste göra vad jag hade i mitt huvud. Så, jag behövde en tillfällig lösning. Att vara tillfällig, jag egentligen vill inte...

Registreringsskylt hållare för motorcykel — på billiga

efter att ha tittat på bekostnad av en legit motorcykel registreringsskylt hållare, $20-100, jag var på ett uppdrag att göra min egen och spara lite pengar.Min DIY fästet använda inte en tallrik ljus men jag kan nog lägga en liten LED-ljus i framtide...

Anpassade flexibla registreringsskylt hållare

Jag hade kan inte säga hur många registreringsskyltar (och registreringsskylt ramar) som jag har skadat, förlorat, stulits eller förstörts på min båt, nytta och motorcykel släp under åren.Sanningen är att många av dessa fall skulle ha aldrig inträffa...

Ta bort och reparation registreringsskylt hållare hål i din stötfångare!

Om du köper din nya bil utanför partiet, eller du köper en begagnad bil i ett tillstånd som kräver främre registreringsskylt Taggar och ditt hemland inte, hittar du ofta att återförsäljaren eller tidigare ägaren krävs att en främre registreringsskylt...

Att hitta DORY & Nemo TELEFONHÅLLARE och HÖGTALARFÖRSTÄRKARE från papper handduk rulle

Jag ville ha en anpassad telefonhållare, så jag gjorde detta.Steg 1: Vad du behöverAllt jag använde var:* kräppapper: orange, svart och vitt för NEMO, och mörkt blå, svart och gult för DORY. Och blått papper för havet.* en papper handduk rulle: men o...

Anpassade motorcykel registreringsskylt hållare

Jag byggde det anpassade konsolen för min 1979 Triumph Bonneville. Dess konstruktion kräver en hel av verktyg att du kanske eller kanske inte har tillgång till, men det tog mycket tid och verkligen inte mycket material för framställning. Denna specie...

Hur man gör en motorcykel registreringsskylt hållare

Jag gjorde detta på Techshop DetroitMaterial:16 gauge plåtmåttbandtäcka belägger med metall skjuvningtäcka belägger med metall bromsmetall punchhand skjuvningSteg 1: plåt och ritningar Detta är 16 gauge från lowesJag hittade dimensionen av min statli...

Registreringsskylt hållare gör på Tech Shop

Steg 1: Layout plåtSteg 2: Punch lastrum och böja plåt Steg 3: Sand spränga metallSteg 4: Pulver Coat plåtSteg 5: Design tallrik ram av akrylSteg 6: Laser utskuren ramSteg 7: Test ram och kontrollera hålSteg 8: Dra bort papper akrylSteg 9: Lägg till...

Lätt att göra spelkort hållare för små händer

sedan min äldsta son (nu 10 år gammal) var liten, han älskade att spela kortspel som Old Maid, Go Fish, Crazy 8's, etc. Eftersom han hade sådan små händer, håller ett gäng kort var lite knepigt. Jag grävde igenom kökslådor och miljövänlig, skapas en...

Lätt att göra trä ljushållare

Detta är inte bara lätt och billigt att göra, men också ganska elegant ljusstake för dig själv eller någon annan. Utmärkt idé!Steg 1: Vad du behöver?Detta är ganska lätt projekt, som inte kräver några professionella verktyg eller något sånt att göra....

Laserskuren akryl registreringsskylt bildrutan

i år, min mor vägrade åka forsränning, trots det faktum att min pappa, min bror och jag tog minst en resa per år när vi växte upp. Slutligen, när både min bror och jag blev guider, hon givit vika och, men orolig ända fram tills vi slutligen drivit fr...

Inga hål registreringsskylt Mount

Så du har köpt en ny bil, eller i mitt fall, ett nytt galler. Det ser trevligt och ren och fri från fula hål borrade i den. Då du inser att du bor i en av de 31 stater som kräver en främre registreringsskylt. Innan du ta din borrmaskin eller låt bilh...

Att utforska pocket sized kvartalet innehavare

letar du ständigt dina fickor för förändring för att fika, dryck eller andra varuautomat goody får du genom din dag? I detta korta instructable, jag ska titta igenom några sätt att bära inkvarterar i fickan, utan att vara den personen som jinglar när...

Coin hållare med fjäderbelastade Cover

En av glädjeämnen att arbeta downtown är att du får betala för parkering. Jag betalar för varje dag eftersom jag har tillräckligt offsite möten att en Månadsbiljett gör finansiella vettigt. Detta innebär att jag håller en hel del håll i min bil. Prob...

Hemliga Eos Lip Balm behållare

EOS är en riktigt cool läppbalsam i en söt boll formad behållare. Men när du använder allt det, vilken nytta har det? Du kan använda din eos behållare för att hålla små objekt genom att rensa ut. Jag ska visa dig hur.Steg 1: leveranser-En eos behålla...

Att göra en ficka pistol rengöringssats

Denna handledning kommer att berätta hur man gör en mycket kompakt rengöring kit som kommer att hantera grundläggande rengöring för de flesta skjutvapen, liksom många airguns. Främsta kännetecken som gör detta kit kompakt är användningen av en sträng...

Hur man bygger en källare hydroponiska trädgård

Detta är den hydroponiska trädgård jag började för några månader sedan i min källare. Det är automatiserad av en Raspbery Pi, och några styra styrelser.Vad jag växer för närvarandeGrönkål, bönor, tomater, rädisor råtta svansar, paprika, sallad, radic...

18650 Li-ion batterihållare med kablar

syftet är att skapa en permanent batterihållare för en 18650 Li-ion laddningsbart batteri med hjälp av återvunnet eller gemensam användning material. Detta gör att använda ett batteri utan flikar genom ledningar och en JST kontakt.Steg 1: Material so...

Kasta en pennhållare av vax

Vax är så flexibla kan du någon modell som använder den. Den pennhållare som du ser här är gjord med enkel paraffin vax används i ljustillverkning. Läs vidare för att se hur du kan göra denna vackra söker pennhållare mycket lätt.Steg 1: Utrustning so...