Burrito mästarens Morretti sniper (Modded)jag byggt Morretti prickskyttegevär och (som awsome som det är) det hade några nackdelar. Så jag börja arbeta och över tiden jag har skapat en uppgraderad version av sniper för dig att bygga.

Mods

2,3,4. förmodligen det bästa och mest krävs mod, jag har flyttat utlösa systemet inuti vapnet så att nu, det inte har de unsitley hjul på sidan.

5,6. jag har ändrat beståndet så att det är lite mer bekvämt och (tror jag) ser bättre ut. Samt att lägga till en liten kupé för extra gummiband.

7. jag har lagt till en mycket enklare enhet för lastning system som inte blockerar scopets sikte.

8,9, 10.I har lagt ett mycket snyggare område sedan min sista en, (kredit går till James_Lawrence)

11. jag har lagt en blå rod ram så att det kan vara spänd, i stället för strängen som var ganska skit.

12. har lagt några orange kopplingar till handtaget för att göra det mer bekvämt.

13. jag har lagt ett bärhandtag, helt enkelt därför att den ser bra ut (btw, försök inte att använda det eftersom det kommer att bryta ut)

14. jag har lagt till en snoflake bit i slutet av den ram som håller den på plats så att jag kan lägga mer elastiska band utan att bryta.

Jag har också lagt till massor av blå stavar med distanser att göra det mer robust plus några andra tillägg att öka sin sturdyness.
(Jag har inte lagt till en bild på det)

Relaterade Ämnen

Sniper Mod

en sniper mod till min ursprungliga pistol.Steg 1: Nya rumpa (Ha) Göra detta.Steg 2: Utöka fat Bara lägga till senaste fatKoppla ihop den med detta stativDin gjort, nu få en cover och agera som om du är en sniperSteg 3: poängTack Beddbug2 för den för...

Modded version av Morretti Sniper

gjorde sniper ser helt olika cept lager och definitivt inte kroppen, men jag ändrade cailbre (aussie stavning) att gula stavar eftersom jag hört någonstans att bättre för prickskytte...men hur som helst, tack till the_burrito_master, kredit går till...

Titan AS-V.1 Super Sniper Mod

varning: denna ändring kommer att förvandla din nytta pistol (Titan AS-V.1) till en kraftfulla nerf pistol som kan vara farliga om de inte noga används.Okej så detta är min första instructable (att medel ange nybörjare kritik). Detta allt började som...

Sniper mods till Viccie.B1993's Sipriani gevär

här är några sniper bilagor för Sipriani gevär. Omfattningen egentligen fungerar 100% och jag la en starkare lager och en bipod (med 6 ben). Vänligen betygsätta och kommentera och njuta. OCH TACK TILL KLASS. B1993 FÖR PISTOLEN! 5 STJÄRNOR!!!Fördelar:...

XM8 Bolt Action Sniper Mod v2

denna pistol är ganska kraftfull med 8 billiga gummiband BE SURE att knyta gummiband TOGHETHER! (om fyra #64: s) Måttlig noggrannhet. Känn dig fri att mod det! Min lillebror var den första röra den... (han ville kredit...)Steg 1: Mech 1.The entire me...

Knex ak47 sniper mods

detta är en instructable jag beslutat att göra vapnet är inte gjort av mig men jag ger kredit till sgt för pistolen jag vill också tacka ds man för scope idén jag hoppas du gillar det gillarSteg 1: stativ eller GEVÄRSSTÖD för detta jag bara enkla lur...

Nerf Titan Sniper Mod

Detta visar allt om denna mod som jag gjorde.Jag målade det slaget radioaktivaIntervall: 130-150 fot 30 graders vinkel100-120 fot platt höll @ 3 fot över markenInre mods:persienner-typ AR har tagitförseglade alla luftslangarförseglade press release v...

Mini potatis kanon med sniper mod

beslutat att göra en mini potatis kanon, men att det var en smärta så jag har beslutat att göra en sniper version av den. Här kommer jag visa dig hur man gör det.(huvudproduktionsmodell design från M82 Barret)saker du behöver:KnivPen [urholkad]hälfte...

Del Xenon XR-16 prickskyttegevär, del Extrem 40 v1.6 Sniper Mod

jag byggt Darth Gecko Man Extrem 40 v1.6 och gillade hur det byggdes. Så jag beslutade att ombyggd från marken upp och omvandla det till ett prickskyttegevär. Detta är mitt resultat. Jag hoppas du gillar.KROPPEN och lager Extrem 40 v1.6 från Darth Ge...

Awesome AK47 Nerf Gun

Hey guys dess mig igen och jag ville visa er mitt senaste projekt av nerf snabba strike cs 18 så här din goSteg 1: material Ok så för färg jag använde en citadel cammo grön och vissa krylon fusion för plast och färgen som var platt svartJag använde ä...

Awsome knex prickskyttegevär

en awsome pistol jag gjord av en pistol som jag gjordeSteg 1: gör handtaget kräver 6 vita kontakter 3 gröna pinnar 5 vita stavar och 3 gröna anslutningsdon titta på bildenSteg 2: gör ram ganska enkla trquires en lila kontakten 1 tan klipp 1 gummiband...

Knexs pil pistol

kan du göra en hand pistol eller en krypskyttför förvirringen är henne en ny bildSteg 1: kropp grå kontakterna är alla 8Steg 2: trigger very easySteg 3: hantera bara bygga delarnaSteg 4: lägga samman still easy ishSteg 5: nästa steg kind of easySteg...

Killerks farliga Sniper Rod Mod

förutsatt att alla vet KillerK och hans berömda K'nex pistol, jag har en mod till hans sniper rod. Det är en mycket farlig dart och ser hur han sköt sin sniper stav 200 + fötter, denna dart kan gå om detta intervall.Steg 1: material What you need are...

HappyBirthdays officiella Sniper eller Mods till DGMs kavaj

Hello fellow K'nex älskare. Jag har starkt modded Darth Gecko Mans kavaj prickskyttegevär.Skador: Kan bryta igenom en vävnad från 30 ft.Vikt: AlotNoggrannhet: 9/10Funktioner: Dnsd99's bipod för Mepain's sniperDutchwarloads kniv (används som en bajone...

Sniper-läge mod för Joemonkey's airsoft blåspistol

det är okej, inte så mycket av en mod, men hellre en annan metod av skytte. Nåja. Min Sniper läge för Joemonkeys automatiska airsoft blåspistol ökar måttligt det är utbud och makt (vilket innebär mer smärta.)Steg 1: Ta tidningen ute. Det är inte så s...

Hydro kanon Sniper Rifle Mod

denna mod gör att vattenkraft kanonen för att har omkopplingsbar fat. Det finns paintball, airsoft och varierande nerf Piplängd att välja mellan.Steg 1: Köpa (om du inte redan äger) A Nerf Super Soaker Hydro kanoner Köpa den.Steg 2: PVC Köpa några PV...

Knex sniper rifle mods

Mods för min knex prickskyttegevär. Länken är härBrakraftigare lagerbättre ammostarkaremer exaktbättre känslaDåligtrigger fortfarande bryter iblandinga bi podSteg 1: fat 2 bilder på nya fatden tredje och fjärde bilden är av vad du behöver göra att ut...

Knex Sniper Rifle (mod's Wanted)

detta är ett mycket grundläggande prickskyttegevär. Den levereras med pullback ram och god effekt. skjuter ca 20 fot vilket kan låta litet men de flesta andra hävdar att få hundratals fötter. Jag är helt enkelt att vara ärlig.Det är en bra nybörjare...

Utlösa Mod för min Knex Sniper

Trigger var svag och alltför långt borta för mina fingrar så jag flyttade den och gjorde en bättre utlösareSteg 1: Modding jag gjorde vit stav till en blå och extra avtryckaren bara titta på pic att bygga det är självförklarande...