Modded version av Morretti Snipergjorde sniper ser helt olika cept lager och definitivt inte kroppen, men jag ändrade cailbre (aussie stavning) att gula stavar eftersom jag hört någonstans att bättre för prickskytte...

men hur som helst, tack till the_burrito_master, kredit går till dig

Ive också modded den att vara mer exakt, kraftfull (men allt handlar om hur många gummiband som du sätter på) och bättre ser personligen :) (vet inte bout du men: P)

skål

Relaterade Ämnen

Donkey Kong klänning Mod Version 1 & 2

jag ändrade en gamla Donkey Kong tshirt till något som jag föredrar att bära.Ändra en vanlig ol ' Donkey Kong tshirt i en mer intressant outfit bestående av en mer feminin topp och matchande kjol.Gick till några händelser bär det, Ohm spel musik och...

Burrito mästarens Morretti sniper (Modded)

jag byggt Morretti prickskyttegevär och (som awsome som det är) det hade några nackdelar. Så jag börja arbeta och över tiden jag har skapat en uppgraderad version av sniper för dig att bygga.Mods2,3,4. förmodligen det bästa och mest krävs mod, jag ha...

Projektet X Knex Sniper Rifle

min första helt kompletta prickskyttegevär. Detta är enda version en min sniper men tro mig det kommer bli bättre. Jag ville visa vad jag gjorde så jag kunde äntligen få något på min sida.Sniper som jag kallar Project X har några idéer bygger bort nå...

ISR-S3

ISR-S3* Om du bygger detta på bilderna syfta inte detta på andra människor eller djur *Detta är uppgraderingen av min tidigare pistol vad var ISR-V2 men är nu ISR-S2 med införandet av min nya naming system för olika versioner: istället för V för vers...

Knex TR-64 prickskyttegevär

min tredje version av denna pistol! Jag bara ombyggda Tja för bättre instruktioner men jag var bara tvungen att lägga till några saker.* ramen går längre tillbaka* någon slags mur runt avtryckaren* bi pod* olika rumpaVersionshistorik-V1-Normal sniper...

B.A.R. (instruktioner)

detta är den instructable för min B.A.R. Det är kul att skjuta och är kraftfull. Vänligen ränta, kommentera och prenumerera. Det tar bara en sekund för att trycka på knappen!Här är listan del. Tack till headlessknight för att göra det.B.A.R DEL FÖRTE...

Amazon Dash knappkontroll lampa

Knappen Amazon Dash är en stor ny enhet som kan köpas för endast $5. Inom kort efter släppet av det publicerades det första arbetar hacket för det online. Det visade dig hur att upptäcka när knappen sköts på din dator och starta ett program som svar...

Bilder från telefonen till Minecraft

Mina barn föreslog att jag skulle göra ett sätt att ta bilder på en telefon och sätta dem i Minecraft världar. Så jag la denna funktion till min Raspberry Jam Mod för Android (som emulerar Raspberry PI Minecraft API).Du kan ta en bild på en Android-e...

Skapa ditt första multi-touch bord

det har varit en lång tid sedan jag har bidragit till denna webbplats--ska ett år nästan--jag var försökande till åstadkomma ett personligt mål som var i vardande sedan min första gymnasiet åren. Detta instructable har tagit 2 år av oberoende forskni...

Hacking ditt Digg Button med en avtagbar kabel

The Digg Button från adafruit industries www.adafruit.com är en mycket enkel DIY elektronik kit lämpar sig för nybörjare. Den består av en mikroprocessor, en 3-siffrig display, en knapp och några tillgängliga i/o stift.Som det kommer från adafruit, ä...

Ultrabright LED nöd lampa (uppladdningsbara!)

Förberedelser inför en katastrof eller planerar att campa i stora vildmarken? Göra en ultrabright nödljus i mindre än 5 minuter! Det lyser 360° och är helt vattentät!. I tillägg kan den burken locket vara fristående från burken förvandla det till en...

Hur du använder din Android Tabletas en sekundär bildskärm med iDisplay App

detta är min första Post på Instuctables så jag bara delar mitt eget inlägg från min hemsidaAndro rot: hur du använder Android Tablet som Secondry skärmIdag kommer jag att förklara hur konvertera Android tablet som sekundära Display.Yes är detta sant...

Hur man gör en intelligent robot

Prenumerera på oss på YouTube uppdateringar http://www.youtube.com/channel/UCsSdGsFs8Cby3oxiMH...4 axel robot arm med en liten gripper och undervisa funktion. (I själva verket: det är en 3 axel robot)Denna robot kan följa. Denna robot kan lära dig. O...

Apple plumsa Amp

hittade en gammal 5,25-tums diskettenhet på en sparsamhet butik för $5.99. Det påminde mig om min Apple IIe barndom så jag slutade köpa den utan att veta vad jag skulle göra med den. Jag är ett fan av anakronism (skamlös plugg: se retro hi-fi instruc...

K'nex AK-47

Hello there. Detta är en modded version av Twistedparadox's AK-47 modell. Den största förändringen är beståndet. Jag ändrade det till en mer realistisk (vilket i princip är en något förändrad Puddock/blå mulle AK lager). Dessutom gjorde jag en uppsät...

Desert Eagle-Slide Action plus flyttbara Mag(s)

Hej killar, detta är min nya desert eagle. Jag byggde det igår och jag måste säga det är awesome. Det är så länge som min underarm (om). Den har en rutschkana och flyttbara mags. Mag suger orsak jag var ont om bitar och var tvungen att improvisera. M...

Hybrid Pistol

Meet my Hybrid pistol. Ett sammelsurium av olika Knex pistol delar används för att skapa. Den har en avtagbar mag med en extern pusher, min egen anpassade trigger och UTKG handtag.-UTKG ägs av jaredb1-Mag och dess innehavare är Oceanous flyttbara mag...

Jabba's Knex gevär (redigera)

detta är inte en lysande INSTRUCTABLE--jag bara postat här BECUSE jag hade dessa bilder, THE GUN är nu DIS-MANTLED och nr mer bilder kommer att publiceras--göra göra med detta!!!Mitt gevär från bildspelet, jag skulle mord detta så jag thaught postar...

Knex M16a4/a2 med M203

detta är den m16a4/a2 att ive arbetat på ett tag. Det blir inte fantastiskt utbud eftersom avtryckaren innehar ram verkligen långt fram och jag har verkligen försökt att inte få det att hålla ram längre tillbaka ännu. M203 är en modded version av mox...