Knexs pil pistolkan du göra en hand pistol eller en krypskytt

för förvirringen är henne en ny bild

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex ficka pistol.

Detta en liten knex pistol som har en sann utlösa, tidningen utfodras, ser bra ut och är kraftfull (för sin storlek)proffsen...kraftfull - 20-30ftser bra utsanna triggerliten och kompaktliten bit grevenackdelar...endast har 3 omgångarSteg 1: första o...

Knex torn Pistol

Knex torn pistol, en awesome 8-shot turreted pistol.Denna pistol använder tornet från TR8, och resten är alla mina.Fördelar:-Stark konstruktion-8-sköt torn-Mycket pålitlig-Mycket kraftfull-Rymmer massor av gummibandNackdelar:-Trigger kan bryta (mycke...

Knex gummiband pistol (RBG) min ursprungliga DESIGN

Hey guys. Här är min enkla att göra knex gummiband pistol. Det är min första Insructable och jag hoppas du gillar den. Här kan du gå.Proffs-skjuter hårtsmå, goda i en knex krigNackdelar-Trigger inte bästinga mag för flera ammo anläggningSteg 1: hante...

Knex M8 Pistol

detta är min Knex M8 Pistol. Det kommer att skjuta bra om du har bra gummiband. Detta är också min första instructable.Steg 1: bitar # Bitar är i de lilla gula rutorna.Steg 2: Saker att göra... göra alla dessa. Se pic 1 två gånger.Steg 3: Att sätta i...

Knex Pocket-pistol med auto-lock trigger (auto-lock tillval)

27 bitar av knex = 1 knex pocket-pistol. Det kanske inte är det mest kraftfulla knex vapnet men det fungerar. Jag hoppas du gillar bygga och använda pistolen:) (min 1st instructable :) x 2) (nästan alla bilder har en anteckning)Steg 1: De delar du be...

Knex Repeater Pistol

Detta är en knex repeater pistol som har 8 omgångar i dess behållare. Det bränder blå stavar. För att få rundor från tratten in i kammaren, tryck upp spaken till vänster.Om jag här hopper eller handtag har postat innan jag ger kredit till den som skr...

Knex kriget Pistol (Build)

detta är min knex kriget pistol. Jag har gjort det bättre från en begäran från Dr. R. Jag gjort handtaget mer bekväm och flyttade utlösaren tillbaka för mer finger rum.Om du vill ha mer information om pistolen, titta på mitt ursprungliga inlägg.Ändå...

Knex dubbel pistol

Knex dubbel pistolSteg 1: Steg 2: Steg 3: Steg 4:...

Kompakt Knex RBG pistol med nya ratchet mech

Hej alla jag inte har postat en knex sak länge, butIi kommer att publicera mer snart. Här är en snygg ny RBG pistol thatIi gjort.Hej alla i knex mark detta är min nya kompakta Knex RBG pistol med en nya ratchet mech som gör pistolen kontrollerbar, de...

Knex bren pistol mk2

Hej detta är min knex bren pistol mk2Det är en modell och kan inte skjuta...

Knex marmor pistol

en snabb och enkel knex marmor pistol att göra, med en god mängd kraft ha kul. ledsen för någon missa stavningarSteg 1: att göra alla delar först måste du göra alla delar i den här bilden.Steg 2: lägga till alla delar tillsammans pic 1 är lite som in...

Knex rbg pistol för nybörjare

Hej stötarnaDetta är en knex rbg pistol för nybörjare förvänta inte dig för mycket men det är verkligen lätt att bygga även för människor för mindre erfarenhetlåter startSteg 1: fat med hjulSteg 2: handtag + trigger för att blockera hjuletSteg 3: lag...

Knex starter pistol

Hej detta instructable är att visa hur man bygger en mycket enkel knex gummiband pistol till att börja med och Ja detta förmodligen kan användas i strid.:):):) att njuta av!HEJ MENAR KILLAR INTE KOMMENTARER! JAG MENAR DETJAG ÄR INTE RÄDD ATT FLAGGA B...

Knex fyra pistol

Knex fyra pistolSteg 1: Steg 2: Steg 3:...

8 skott KNEX HAND pistol REVOLVER

Hej alla im extrema builder och detta är min nya 8 skott hand pistol revolver. Detta är en av de första anständig revolver vapen jag har sett men im inte säker. Nu för spänna det skjuter någon gång 20 fot och andra 40 fot u vet aldrig. im kommer att...

En Knex Gattling pistol: RAPENATOR88

detta är min nya knex pistol och min första av många instructables. dess främst för tittar men om din motor är stark och din gummiband är starkare än dess dödliga! NJUT AV!!Steg 1: Del lista-(='Anslutningar: "Vit: 20Gul: 60Grön: 18Red: 28Grå 2-Slot:...

AKC (awesome Knex Combo) pistol

bör jag lägga??Tack för inspirationen av röda bok av westmarch och corgi critter (för talande jag några viktiga saker) men slutligen är här detEn knex tubulär mag knex assault rifle/sniper gevär comboSom alltid försöker jag att pussla konservativa oc...

Knex kraftfulla pistol(KPP)

Hej alla,Detta är min nya knex pistol som kallas KPP.Jag tror att jag kommer att göra vänners kompatibla är det men det är först efter 10 betyg med minimum av 4.30...

Supercool hög effekt knex hand pistol

liten, hög ström, supercool, knex pistol. Inte den mest exakta sak i världen, men kraftfull för sin storlek. Det är min andra instructable. Den använder mycket små bitar och inte för hårt att göra eter. Det skjuter röda kontakter bäst men kan skjuta...