Knex Pocket-pistol med auto-lock trigger (auto-lock tillval)27 bitar av knex = 1 knex pocket-pistol. Det kanske inte är det mest kraftfulla knex vapnet men det fungerar. Jag hoppas du gillar bygga och använda pistolen:) (min 1st instructable :) x 2) (nästan alla bilder har en anteckning)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Michiels Knex Wii Wheel med Auto-centrering (V1)

också kolla in min andra Instructables:-Min Knex Wii Zapper:-Min Knex slaget Bot:-Min Knex Rubberband Gun med Ammo:-Min Knex Shell utmatning pistol:Detta är min Knex Wii Wheel med Auto-centrering. Detta innebär att när du vrider ratten, det kommer au...

Knex Micro Pistol med bra färgschema

liten pistol med finger huging trigger och är lätt att göra. Plus det har också en typ av handtag som kan göras längre eller kortare.Steg 1: fat Behöver du:8 halv snöflinga kopplingar1 svart 90 graders anslutning1 grön 135 graders anslutningOch:1 gul...

Kompakt Knex RBG pistol med nya ratchet mech

Hej alla jag inte har postat en knex sak länge, butIi kommer att publicera mer snart. Här är en snygg ny RBG pistol thatIi gjort.Hej alla i knex mark detta är min nya kompakta Knex RBG pistol med en nya ratchet mech som gör pistolen kontrollerbar, de...

Knex slangbella pistol (med TRIGGER!!!)

Jag goofing Jo av, men det vände till något.Steg 1: På handtaget Detta är vad du håller på till.Steg 2: Den Barrell sak um... hjulet går över den här.Steg 3: Gummiband ...Steg 4: skytte dra tillbaka stången och hjulet ska lossna....

Korta instructable #1: knex box pistol, den enda block trigger jag gillar.

Hej och Välkommen till min 2: a instructable! Detta är bara en liten knex gun min vän Chas gjort. All kredit går till honom. Detta är enda block spolhandtaget jag gillar, och det är ett block trigger med en twist. Jag hoppas du gillar det!Steg 1: gör...

K'nex pistol med Mag, sanna Trigger och synen bas.

Min första instructable och denna pistol är min första sucsessful göra. Det finns en syn på framsidan så du kan lägga till egna sevärdheter bekväma det kanske ser bättre utan och dess innacurate så det är upp till dig. Powe beror på din gummiband (mu...

Knex Mini Pistol med Saftey

här är en pistol kan du som har omkring 100 stycken. Den rymmer sex skott och är lätt att ladda om. På den negativa sidan behöver du något små fingrar att dra avtryckaren.Steg 1: hantera Steg 2: trigger om du inte kan se två stycken längst de är röda...

Knex oddammo pistol med bild

detta är min oddammo vapnet jag gjorde dess fick en rutschkana och en sann utlösaredess ganska bra jag fick liksom 50ft med 2 gummiband Jo jag hoppas du gillar och kommer att bygga såKAN FÅ CRACK'INSteg 1: kropp kroppen är purdy lätt din kommer att v...

Liten lätt Knex pistol med tidningen för 8-12 BB bollar, kan också skjuta papper eller pennor

detta är min första instructable, detta är min Knex pistol med tidningen! Har plats för 8-12 BB kulor och kan också skjuta papper bollar/små thingeys och pennor. Mycket användbar i klassrummet! : pSteg 1: delar Du behöver denna delar för din Knex pis...

Knex pistol med bild

knex pistol med block trigger och skjut. Roligt och enkelt :)Bränder blå stavar.Snälla, jag vet att detta är en mycket informell instructable. Jag har precis postat till grund av vapnet att se hur folk reagerar. Jag har mycket mer jag kommer att publ...

Enkla knex pistol med nya triger

det är en enkel knex pistol med nya triger ledsen för små bilder jag använde min telefonSteg 1: fat bara sätta 11 röda kontakterna på en röd stavSteg 2: trigger se bara här 2 orange anslutningar på en vit stavSteg 3: hantera! utan detta du inte kunde...

Knex Pistol med tidningen

Hej, jag nyligen gjort detta awesome pistol med en arbetande tidning som är mycket diskret, tidningen rymmer 5 blå stavar men kan utökas för att hålla mer. Den har bra utbud (40 ft aprox). Ska jag bokföra?Fördelar:-diskret mag-lång räckvidd (40 ft me...

Nya knex konceptet pistol

Här en knex pistol som jag kom upp med det använder en vertikal tändstiftet med auto lastare (snart vara en helautomatisk) här pistolen kan skjuta kanske 20ft åtminstone, men det är bara ett koncept så det är inte perfekt. Också för / eller om någon...

Bygga en 1:1 skala Portal pistol med ljus

Inledning:Detta Instructable kommer detalj processen jag gick igenom samtidigt bygga min egen Aperture Science handdator av Portal [AKA den "Portal pistol"] från Valve-spel Portal & Portal 2. Om Portal pistolen är i fokus för detta bygga, pr...

Knex ficka pistol.

Detta en liten knex pistol som har en sann utlösa, tidningen utfodras, ser bra ut och är kraftfull (för sin storlek)proffsen...kraftfull - 20-30ftser bra utsanna triggerliten och kompaktliten bit grevenackdelar...endast har 3 omgångarSteg 1: första o...

Knex gummiband pistol (RBG) min ursprungliga DESIGN

Hey guys. Här är min enkla att göra knex gummiband pistol. Det är min första Insructable och jag hoppas du gillar den. Här kan du gå.Proffs-skjuter hårtsmå, goda i en knex krigNackdelar-Trigger inte bästinga mag för flera ammo anläggningSteg 1: hante...

Knex Repeater Pistol

Detta är en knex repeater pistol som har 8 omgångar i dess behållare. Det bränder blå stavar. För att få rundor från tratten in i kammaren, tryck upp spaken till vänster.Om jag här hopper eller handtag har postat innan jag ger kredit till den som skr...

Knex minis, gun med sann utlösa

en pistol med sann trigger från Knex minis.Steg 1: På handtaget Här är hur man bygger handtaget.Steg 2: Rumpan Titta på bilder.Steg 3: Trigger Titta på pic.Steg 4: tändstiftet Titta på pic.Steg 5: fat Dess 3 lager så inte blir förvirrade. Titta på bi...

Knex rbg pistol för nybörjare

Hej stötarnaDetta är en knex rbg pistol för nybörjare förvänta inte dig för mycket men det är verkligen lätt att bygga även för människor för mindre erfarenhetlåter startSteg 1: fat med hjulSteg 2: handtag + trigger för att blockera hjuletSteg 3: lag...