Crafty hemlagad bil luftfräschareen tjusig trevligt att lukta örhängen som passar din livsstil och vad du önskar det ska vara.
(Med andra ord, det är en anpassad luftfräschare.)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kaffe luftfräschare för din bil och hem

om du inte kan fungera utan kaffe i ditt liv, då jag har en otroligt enkel och kraftfull luftfräschare instructable för dig. Jag är inte en ivrig kaffe konsument som Starbucks knarkare ute. För att vara ärlig föredrar jag den $2 koppen kaffe får du p...

Hemgjord luftfräschare

Trots att nå för att blanka Glade luftfräschare är ett enkelt sätt att täcka upp lukt eller doft luften i ditt hem, är de flesta kommersiella doft produkter fulla av kemikalier som bidrar till ohälsosam inomhusluft och ofta bara mask ett underliggand...

Steampunk vända Peltier maskin (alias elektro-mekanisk rum luftfräschare)

för några månader sedan, medan du surfar på Instructables jag kom över ett inlägg från Joohansson ( visar hur han använt termoelektriska Peltier effekt för att driva en fläkt med ett litet ljus. Därefter har han också visat hur man använder en liknan...

✔Convert luftfräschare i Dynamo Generator

Vem kommer att gissa att du kan göra små generator från luftfräscharesom producerar energi för att driva upp led dioder.HACKSCRIBE till min kanal sida och besöka min coola videor:http://bit.ly/1reKdMa...

DIY en elektronisk luftfräschare deodorizer

DIY en elektronisk luftfräschare deodorizerFrisk luft avgassystem med kaffepulver eller kanel...Du kan välja din favorit essens, förutsatt att du använder pulver extrakt. Bör inte överstiga två fingrar av åtgärden.PS: video med mer detaljer finns på:...

Rum luftfräschare - DIY

Jag har letat efter lätt rum luftfräschare som är ganska billig. Under en lång tid jag har köpt dessa gel som inte verkar sista och är ganska dyra. Detta recept fungerar ganska bra och döljer enkelt i standard dekor.Steg 1: leveranserJag gör två av d...

DIY Starbucks Gel luftfräschare

Klicka på titta på videon för att se hur man gör en SUPER enkel och lätt DIY Starbucks Gel luftfräschare!...

Naturliga hemlagad luftfräschare med kräppapper

grundläggande ingredienser:-Hushållspapper-Alkohol (Gin eller Vodka)-Eterisk olja (lavendel eller andra, upp till dig...)-Wire-liten flaska i glasSteg 1: Skapa din blomma från kräppapper Första: göra ros med hushållspapper (om du inte vet hur, du kan...

Matta Deodorizer och luftfräschare

Detta recept deodorizes och fräschar upp dina mattor med din egen favorit doft.Steg 1: Samla ingredienser och verktyg Ingredienser:BakpulverEteriska oljor av valMason Jar (eller andra jar)Verktyg:HammareSpikSteg 2: Gör hål Göra hål i ett lock med en...

Kaffe luftfräschare

jag älskar verkligen det sätt på vilket kaffe luktar, särskilt när du märker det på platser som du inte förväntar sig att hitta den.En dag, malet en pund av riktigt fin lukta Stumptown kaffe spillt på baksidan av min bil. När jag gick för att rensa u...

Luftfräschare baserade mekaniska laser slutaren

jag har konstruerat ett kostnadseffektivt mekaniska lasersystem slutare för våra 1064 IR-laser. Systemet innehåller en mekanisk slutare, en reglerbox och en strömförsörjning. Det finns många slutaren system kommersiellt; mekanisk, semi mekaniska, ele...

DIY luftfräschare

efter använda upp min 5 dollar flaska Febreeze i en vecka fick mig thinkig hur jag kan min egen luft deodeorizer. Tro mig, detta gör dryckenSteg 1: vad du behöverdu behöver:85 procent varmt vatten vatten5 - 20 procent av dina bästa att lukta filtrera...

Osage Orange Pomander eller rum luftfräschare

jag hade aldrig hört talas om ett Osage orange träd tills för fem år sedan, när min bror och jag var tillsammans, och en grön objekt ligger på gatan fångade min uppmärksamhet. Jag bad honom att gå runt kvarteret så jag kunde se vad det var. Jag klev...

Hur man gör naturliga luftfräschare

Hur man gör naturliga Air Freshener - Master för DIY...

Fancy luftfräschare

jag se dessa pinnar-i-ett-jar typ av luftrenare hela tiden på butiker, men du kan göra dem för mycket billigare om du har några saker som ligger runt huset. Även om du inte dess fortfarande billigare än vad de går på butiker. Här kostade mig $2 att g...

Hemgjord luftfräschare! endast 2 ingredienser!

du behöveroroa dig inte det dosent göra grejer tvål och klibbig om gjort och används som derected.2 uns av duniga sköljmedelfjorton uns vattenoch en sexton uns sprayflaskaLägg ingredienserna i en sprayflaska och skaka väl.uppdatera din unken gamla ma...

Hemlagad bil cykel Rack

Jag har letat på att få ett hjul cykel rack men har kämpat för att hitta en nära mig till ett bra pris. Så jag tänkte jag ska göra en.Steg 1: Jag kom upp med en enkel design som passar runt min 17 tums reservhjul och samlat några extra metall för att...

Bil telefonhållare.

Upcycled bil telefonhållare, gjorda av gamla telefon fall och Tom bil luftfräschare.Steg 1: Samla ditt material. Jag har velat göra en telefonhållare för bilen ett tag nu men trodde inte att jag hade något liggandes för jobbet tills jag satt väntar p...

Ditt skåp: En Guide till utsmyckning

är din locker intetsägande, tråkig, utan personlighet? Jag är här för att ändra på detta. Jag ska ge dig några idéer om hur man kan anpassa och dekorera ditt skåp att göra det helt din.Steg 1: Magnet Mania! Magneter, magneter, magneter! Magneter är a...