Cubieboard/Raspberry Pi fall från gamla extern enhetDetta är det jag gjort för min Cubieboard/Raspberry Pi som tillbaka i dag, var en extern CD-writer enhet.

Detta fall omfattar:

  • Strömförsörjning
  • Tyst HDD mount
  • Fläkt med varvtalsreglering

Det första steget (som jag, tyvärr, inte har några bilder) är att ta isär och ta bort alla gamla grejer.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en extern hårddisk från gamla externa CD/RW

ganska rakt fram konvertering av en gamla externa cd/rw-enhet till en mer användbar extern hårddisk.Leveranser1-external cd/rw (helst den mer kantighet typ)1-hårddisk (måste matcha intern anslutning av driva fall, måste vara formaterade/sysed)1-small...

Hemgjord Raspberry Pi fall projekt DIY hemmabio dator HTPC Aluminium CNC fräsning

Hemgjord Raspberry Pi fall projekt DIY hemmabio dator HTPC Aluminium CNC fräsningSingle-board mikrodatorer som Raspberry Pi 2 gör det billigare och enklare än någonsin att lära sig om datorer.Enkelt uttryckt, är Raspberry Pi 2 en magnet för innovatio...

Modellera en Raspberry Pi fall - från kartong

DESIGN modellering - varför ens THE PROS DESIGN i kartong?Hej-Jag är Jude och jag en konstruktör. Jag har arbetat på en rad projekt för olika företag i olika länder - och i många fall använder vi ganska ödmjuka material för att göra snabba modeller a...

Raspberry Pi fall av Legos

i detta instructable kommer att göra en raspberry pi fall av Legos som kan passa modell b och var a.theres bara kommer att bli bilder och jag säger knappt något och om någonting inte vettigt säga det i den utfodring ryggen och jag ska fixa detSteg 1:...

LinkIt en Tutorials - #3 tala med extern enhet

Jag hoppas att du följt mina tidigare två LinkIt en tutorials och allt fungerade bra.För den här läraren kommer vi att ansluta en extern enhet (i detta fall en LED (Light Emitting Diode)) till LinkIt en styrelsen.Detta kommer att Visa styra externa e...

Hur du kopierar en PS4 spelet spara till en extern enhet

Du behöver:PS4Extern enhetTVBinder med repSteg 1: Slå på TV och PS4Steg 2: Infoga extern hårddisk Det finns 2 USB-portar på framsidan av PS4Steg 3: I huvudmenyn, gå till "Inställningar" Steg 4: Klicka på "Ansökan sparade Data Management&quo...

Ultra smuts billig telefon fall från gamla läderstövlar arbete.

Detta är hur jag gjorde en telefon fall medan jag är instängd i öknen (på grund av mitt jobb) där verktyg och material är mycket svårt att komma med... om du tog med dig.Låt mig visa dig hur jag gjorde min telefon fall från saker som bara ligger runt...

LEGO Raspberry Pi fall (för A & B modell)

Innan det blir min Raspberry Pi B modell med posten gjorde jag upp mitt sinne göra ett fall för det (ganska mycket en nödvändighet). Efter sett på många mycket cool design, upptäckte jag en tjej som heter Biz över på raspberrypi.org hade gjort ett fa...

Förvandla ett tangentbord till en Raspberry Pi fall för runt $20 eller mindre.

Min första publicerade instructable. Jag ville ha en täckmantel för min RPi, men vill inte spendera mycket för att få en. Jag minns att jag såg en online och tänkte jag kunde göra något liknande detta: http://www.howtogeek.com/121814/turning-a-keyboa...

Monterade kamera fall från gamla verktyg fall

Jag har några ganska tung kamera redskap som jag vill gå i en flygning fall. Jag köpte några av det kubik skummet men det var för mjuk att skydda min kamera och objektiv och förvrängd ganska snabbt. Jag behövde något fastare än skum. Jag hade överväg...

Kasta inte bort det gamla externa frame pack ännu.

Detta är i grunden en uppdatering på mitt inlägg för min Go/vandring pack.Så, jag älskar ganska mycket förpackningen jag har använt i år nu och jag ser inte riktigt fram till kostnaderna för att uppgradera till en frame pack som skulle passa mina beh...

Hur man gör en kamera / telefon fall ut av gamla jeans

jag behövde en kameraväska så jag gjorde detta. hoppas ni gillar detAtt se mer arbete klicka härGillar du också: suitcasesounds.tumblr.com Kolla em utSteg 1: Samla material Här är vad du behöver:Ett par gamla JeansNågra andra material för ryggen (kan...

12V DC-120V AC Power inverter från gamla UPS-enhet

Detta är en bra användning för äldre UPS enheter, de ofta får ersättas på grund av ålder, makt behov, kanske ett problem eller ändra ett batteri är inte ekonomiskt försvarbart.Det jag gjorde var från en enhet från mitten av 1990-talet, och batteriet...

Extern enhet "Sele" för bärbara datorer

varning: första INSTRUCTABLE!Efter att ha fått nog av att balansera min externa hårddisk på min laptop när jag försökte bära dem runt mitt rum, beslöt jag att göra något åt saken.Jag ville dock göra något permanent enhet omslaget eller den bärbara da...

IMATION APOLLO M100 500gb extern enhet demontering

köpte IMATION APOLLO M100 500gb extern bärbar enhet, frustrerad med överföringshastighet (70gb - över 25 minuter), jag beslutat att öppna höljet för 500gb hårddisken och installerade den i mitt FIREWIRE 800 låda som har en mycket högre överföringshas...

Använda Gmail som en extern enhet (7GB)

detta är lär du dig att använda ditt Gmail-konto som en extra enhet med 7.18 GB extra utrymme.Du behöver vara ansluten till internet för att komma åt den.Denna preety använder mycket din gmail utrymme som en online-enhet.Steg 1: Ladda ner programmet...

Raspberry Pi Sega Mega Drive/Genesis II fall

fick jag min Raspberry Pi och beslutade jag behövde ett fall. Jag hade inte mycket tillgänglig för mig när det gäller laserklingor, 3D-skrivare eller träslöjd kompetens etc. så jag tänkte sido. Jag hade tidigare fått idén att använda Pi som en emulat...

Twin Raspberry Pi B + Rack "Fall"

Jag har byggt och köpte flera Raspberry Pi fall.Innan jag kunde få en RasPi ägt jag flera högkvalitativa papper fall.När det kom ut jag graderade till kartong, läder, Legos och inköpta ärenden.Jag skulle köpa en Pi och skapa eller köpa ett nytt fall....

Enkelt Raspberry Pi B + fall

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger ett enkelt fall för Raspberry Pi B +.Jag använde en mall som jag hittade på internet, som bör användas för ett papper fall, men jag bestämde mig att för mig ett papper fall bara inte är till...