D2OP (mörk Ugglans Oodammo Pistol)här är det! Min första instructable. Med dessa instruktioner, kommer du att kunna bygga min Oodammo Pistol som visas i min första tråd på forumet:

Här finns:
En ingen gummisnodd krävs trigger.
En hög mag cap.
Ett bekvämt handtag (åtminstone för mig).
Sevärdheter järn.
En friktion låsa magazine (se forum ämne för ytterligare info).

Detta är för tillfället min officiella pistol. Ha roligt att bygga om du gör, och gärna skicka en bild på ditt färdiga projekt. Jag försöker alltid och hjälpa dig med eventuella problem du har när du bygger denna pistol. Tack för visning!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Jamesdude's Oodammo Pistol

detta är en oodammo pistol jag gjorde när jag såg Mezak. De flesta av de oodammo guns jag gjort var vita rod tjocka kanoner, men när jag såg mezak, "Meh, vad sjutton, varför inte jag bygga blå rod tjocka vapen?" Så gjorde jag...Stats:30-40 ft w...

Knex W.O.P. Mk1 (Whiplash Oodammo Pistol)

detta är en Oodammo pistol som skapades för knex krig och för skojs skull. Det kallas whiplash eftersom det har rekyl till den. Låt oss se några fördelar och nackdelar, skall vi?Fördelar:Extreme PowerHög räckvidd 50-65 ftKorrektKompaktSkjuter Oodammo...

Mini Oodammo Pistol v2

detta är min mini oodammo pistol. Det är en av mina favorit vapen.Funktioner:-10 runda oodammo mag, som kan modifieras ta mer.-Tröskelpunkten vakt-Bra sortiment, ca 30ft - 50ft i bästa (tack till stötdämpande pin och oodammo)-Öka utbudet genom att lä...

Moxx's oodammo pistol

detta är min coola snygga oodammo pistol. Tja, det är inte tekniskt oodammo eftersom det bränder en röd kontakt med en blå spö, men det kan också eld oodammo. dess robusta, kraftfull, små och så bra saker. vad jag verkligen tycker om det är det sätte...

Lilla oodammo pistol.

Hey guysJag även om jag skulle posta bilder för min lilla oodammo pistol, seeind som så många av er gillade den.Om du inte bygger det från de bilder då du inte förtjänar att ha en....

K'nex oodammo pistol

Hej detta är min k'nex oodammo pistol,Det är min design har bra utbud10 sköt mag,Känn dig fri att göra mods.och be om instruktioner...

Moxx's oodammo pistol med klipp.

detta är i grunden en bättre version av min andra oodammo pistol. Det är mer det är kraftfull, är det större, och den har ett klipp och dolda kniv i handtaget. Det är verkligen en stor pistol, min favorit som jag har gjort hittills, och det stöder ga...

Knex USP.45 Oodammo Pistol

Detta är en oodammo usp.45 pistol jag gjort, helt från scratch, vill jag inte höra att jag stal somebodies något, detta var av tristess, men använder så många skär stavar, men jag har så många, så snälla, inga klagomål, cuz jag klippte röda stavar, c...

Knex Oodammo Pistol

igår jag ville utmana mig själv att bygga en pistol som skjuter stavar och inte gummiband och detta är vad jag kom med. Det skjuter ca 25-30 fot....

Knex W.O.P. Mk2 (Whiplash Oodammo Pistol)

denna lilla odjuret är tillbaka och har ser bättre ut än Mk1. Prestanda... Åh bara läsa dum för- och nackdelar redan XDFördelar:Mycket kraftfullHög räckvidd 50-60 ftSer bättre utKorrektSniper handtagKompaktSEAR TriggerNackdelar:Blå mag stav kommer ib...

Logik pojke Oodammo pistol mod - mycket kraftfull

efter mod får du listan!Fördelar:* Mer exakt* Mer kraftfull* Mer robustNackdelar:* Single shot (men det är vad du får med makt i åtanke...)Steg 1: Ändra den Let's do some modding. Gör pistolen om inte redan här: Bild 1: Ta bort Y kontakterna och andr...

Knex mini oodammo pistol

proffsenbra effekt för sin storlekanvänder mycket små bitarkompakt och nedfällbarafyra shot magsvänga ut magnackdelartyp av tunnSteg 1: handtaget och trigger Steg 2: fat Steg 3: mag...

Knex Oodammo Assualt Pistol (KOAP)

Detta är min första oodammo pistol. Låt mig veta vad du tycker och om jag bör lägga.Vänligen betygsätta, kommentera och prenumerera....

Oodammo K'nex Pistol

Hi det! Detta är min första K'nex pistol. Det är en oodammo pistol. Det skjuter ca 40 fot med en sträng av två #64 band. Det är robust och pålitlig och rymmer sju oodammo kulor. Vänligen kommentera och hastighet. Jag vill veta vad du tycker. Njut!Pro...

LOSA Pistol 1

detta inte din grej? Prova min oodammo pistol!Den sista bilden är den nya versionen med ett längre handtag. Eftersom det är mycket lätt jag brydde mig inte att lägga till den instructable, men här är det iallafall.Om någon har gjort detta i den gamla...

OC: Oodammo kaliber Knex Sniper Rifle

för några veckor sedan jag postat en forum-tråd om att det fanns så många oodammo pistoler. Min åsikt om det var att människor ska börja skriva oodammo gevär eller andra oodammo vapen i stället för bara pistoler. Många människor höll inte och de var...

(T.B.A.P) Thunder Bolt överfall Pistol

här är den T.B.A.P eller Thunder Bolt överfall Pistol. Ingenting för ny bara en Oodammo pistol med stor bredd och exakthet. Den har en 20 runda mag, sanna trigger, varbygeln, syn och ett bekvämt handtag. Det rymmer tillräckligt kulor till sist en run...

Hur man gör en Knex Pistol

först, skulle jag vilja ge kredit till Killer ~ säker ~ kracker och Alien Terminator eftersom denna pistol är baserad utanför TBOS, TBAP och Oodammo Assualt geväret. Jag har också lagt sina namn i videon i avsnittet kredit. Till statistik.Område: 50...

Knex pistol OodaHopUp

Som några av er kanske vet, jag var på semester ett tag och således var inte mycket aktiv på webbplatsen. Tja, är jag tillbaka. Jag byggde med k'nex på resan. Mycket. Timmar. Mestadels på en Oodammo pistol som var fem lager och använde en tan rod tän...