Dekorativa band glasunderläggGöra dessa enkla glasunderlägg av två favorit typer av tejp: anka varumärke och Washi.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt dekorativa band på bara två steg.

Ett enkelt armband från nåt hushåll och en gamla slitna jeans.Steg 1: Saker du behöver samla in. Behöver du en zip,Och omkring 100 säkerhetsnålar (det beror på din zip längd också).Du kan få zip från gamla jeans och byxor (jag använde en zip från jea...

Dekorativa kartong låda

när du handlar på butiker, fick jag veta att dekorativa lådor är lite dyr, och de verkade vara gjort av kartong. Så jag sa, "Jag kan göra det!" och så gjorde jag... Jag är inte pro status, men jag gillar min låda :)Saker som behövs:kartongbrytkn...

Mors dag dekorativa Flip Flops

varje sommar, min mans familj går till stranden, så när försökande till besluta vad man ska ge min mor-in-love, jag bestämde mig för jag ville tema det runt stranden. Jag började med en uppsättning ankelband jag hittade på mål och gick därifrån. Hon...

Harlequin Cap

maskerad kommer upp? Använda den här för att göra en harlequin mössa i valfri färg som du.Det är lite komplicerat, men om du följer instruktionerna noga, du kommer att göra bra!du behöver:-det utskrivna mönstret-Omkring en halv meter av tyg-Smältbara...

DIY Baker's Gift Box

detta är en mycket söt present att ge till alla nybörjare bagarna i ditt liv!Steg 1: Saker du behöver För rutan:-gamla box (jag använde rutan som min telefon kom in)-akryl färger i vitt och guld-penslar-penna och en svart markör-hål hålslag-xacto kni...

Handgjorda gåva idéer: Hur man gör DIY Pop Up födelsedagskort

Handgjorda Presenttips är så speciell är inte de? Det finns inget som personlig som lära sig hur man gör DIY Pop upp födelsedagskortför dina vänner, familj och nära och kära. Lätt papper hantverk idéer som denna lätt gratulationskort idé för nybörjar...

Bygg din egen nagellack innehavaren!

Du har problem med lagring av dina nagellack? Inga problem! här är en idé som kan hjälpa dig med det!Sedan jag var 6, älskat jag alltid att måla mina naglar med blommor och sånt. Nu är jag 24 och fortfarande älska att ha mina naglar gjort. Efter år k...

Cocktail Quiver

Vill du lägga till smarta hemliga cocktail hemlighållande till din kostym? Jag har du omfattas.Klä upp som Katniss, Hawkeye eller en Elven bågskytt detta Halloween? Lägg till denna förtäckt drink dispenser till din kostym för en extra festlig natt kl...

Lätt IPhone högtalare

i denna tutorial kommer jag lära dig hur man gör en högtalare på bara 10 minuter!Steg 1: Samla materialMaterial:* toalett pappersrulle (kartong centrum)* 6 kartnålar* Exacto kniv* bandSteg 2: skär Först, innan du klipper Rita en linje som kommer att...

Hopfällbar Hula Hoop

mest komprimerbara hoop designs jag sett har flyttbara sektioner att nafsa tillbaka tillsammans med hjälp av elastiska remmar. Detta Instructable har en mer sexig vikta infinity metod, att minska hoop till två mindre cirklar som kan bäras över kroppe...

Underhållning för barnen bröllop för under en tia

Hej alla! Detta anges i DIY bröllop utmaningen, så om du gillar det, rösta för det!Bröllop är ett underbart tillfälle, men ibland för de minsta gästerna de kan dra på lite. De långa tal, alla de vuxna talar om vuxit upp saker, och så många extra regl...

Frankenstein - Ninjato - 2.0 (Remade)

I got around to making an actual instructable. Det är en stor sak, jag brukar bara lägga bilder på färdiga projekt. Del av anledningen till att jag gör en instructable är eftersom detta svärd var faktiskt gjort när jag började (därav namnet "Frankens...

Bygga en morsekod Wearable

Koderna används för att skicka hemliga meddelanden. Men de används för massor av andra skäl: effektivitet, noggrannhet, tillförlitlighet och identitet. Internetprotokoll är en typ av kod. Bilderna och musiken du titta på, och kläderna du bär är en an...

Bröllop Program/tjänst CD eller DVD

för vårt bröllop, vi kombinerat programmet och gunst en kartong mapp fallet som innehåller en mix-CD som vi skapat för våra gäster. En annan idé vore att skapa en speciell film, bildspelet eller filmen Urklippssamlingen och bränna egna DVD.Som behövs...

Återvunnet hantverk projekt: Hur man gör DIY skrivbord organisk

Hej vänner! Denna tid tillbaka med ännu en fantastisk DIY Återvunnet hantverk projekt. Lär dig hur man gör en DIY skrivbord organisk med hjälp av kartong med en steg för steg handledning med instruktioneroch detta fantastiska Händig pennhållare är en...

Voltmeter klockan

Denna klocka talar tiden - timmar, minuter och sekunder med 3 analog Voltmätare. En PIC16F628A mikrokontroller används för att visa tiden genom att variera spänningen till varje voltmeter och ger också mycket grundläggande tidtagning. Mikrokontroller...

Kul Duct Tape Shoulder Bag

Min fru älskar sina plånböcker. Hon älskar att få nya plånböcker. Och jag älskar att plåga henne om att ha för många och inte behöver någon mer. Hon har stått emot frestelsen att få några nya under en lång tid dock och jag trodde för det och för att...

Mighty Thor kostym

Steg 1: Konceptet Efter förra årets awesome slutlig WW2 Captain America kostym, min pojke och jag bestämde mig för att sticka med Avengers deltagarlistan och sända honom som den mighty Thor. Så, var min första uppgift att avgöra hur dräkten ska se ut...

God Karma kakor... och 25 sätt att dela kärlek

bra Karma Cookies:I mer än 25 år har jag använt detta särskild cookie recept för att baka läckra choklad chip cookies. Vad är så speciellt med chocolate chip cookies du frågar? Först, det är noga utvalda ingredienser i detta recept som gör vuxit vuxn...