Den enklaste bottle rocket någonsin!



Detta måste bara vara den enklaste bottle rocket någonsin! Följ min instructable och bygga!
Detta är också min första instructable så vara trevligt ;-)

(Ledsen för de suddiga bilderna, min mobil kamera har kinda suger)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enklaste bottle rocket någonsin

detta är min första instructable så jag hoppas du gillar den. Jag har gjort dessa raketer i ca 4 år och inget annat kan jämföras med mycket kul du kan ha för det är så lätt. Jag kommer att visa dig hur man gör grundläggande raket och därifrån kan du...

Den enklaste bokmärken någonsin på 30 sekunder!

Om du är som mig, du fortsätta läsa böcker hela tiden. Jag kan inte somna utan att läsa minst 3-4 sidor. Jag läste också när jag vaknar, på företag... överallt och varje gång jag bara kan.Vad gör mig arg är att jag alltid lös mina bokmärken, så jag h...

Den enklaste banan desserten någonsin!

Här lär du dig att göra en av de godaste (och enklaste) desserter som du någonsin har sett! Detta recept bara består av 3 ingredienser! Eller 4, om du får över glada lqtmSteg 1: Hitta ingredienserna Ok, måste du först åkt ut följande:1 banan,Gräddfil...

Den enklaste Arduino projekt någonsin!

Välkommen till min första instrucatble jag hoppas du gillar det och Känn dig fri att lämna någon konstruktiv kritik. Hoppas att jag kan göra mer instrucatbles i furture.Steg 1: ArduinoArduino är en öppen källkod prototyping plattform baserad på lätt-...

Hur att dra bort den enklaste Gatorade tilltag någonsin?

Ibland tar det några material att inrätta en ond upptåg, inte en ändå, allt du behöver är en Gatorade flaska som är halvfullt. Se och lär!...

Den enklaste Blixtspridare du någonsin kommer att göra och måste

Hej, vän.Detta kommer med en pengarna-tillbaka-garanti, eftersom chanserna, gör detta flash diffuser kostar ingenting.Det är rätt. Nu kan du ta bilder med din DSLR i svagt ljus utan disabiling flash och overexposing dina bilder i Photoshop. Dina bild...

Enklaste slag dart någonsin

detta är hur man gör den enklaste slag dart någonsin.Steg 1: du behöver topsskärareTubeSteg 2: skär helt enkelt avskurna en av fuzzy sidorna.Steg 3: skjuta sätta q-tip större bit i röret fuzzy sidan upp och blåsa....

Den enklaste, hus hålla föremål, Robot!

Hi det! Jag är 13 så jag kommer att gå in i roboten tävlingen för åldersgruppen 13-18! Denna robot är den enklaste sak jag någonsin har gjort. Den är avsedd för alla som har mycket liten erfarenhet av elektronik. Du får lära dig hur du använder växla...

Den enklaste, billigaste, enklaste iPod Amp någonsin

detta är den enklaste och billigaste amp någonsin. Bara två material och är din iPod (eller mp3)! Kvaliteten kanske inte är lika bra som de andra Instructubles som tar en massa komplicerade material eller lagra köpt högtalare men det är bra och billi...

Den minsta och enklaste Usb ledde någonsin

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger den minsta och enklaste usb ledde någonsin. Dimensionen är 19 mm X 12 mm X 6 mm.Steg 1: Samla material Här är en lista över saker du behöver för Instructable.1-USB port PCB ombord1-6 volt ledde...

Bottle Rocket Pistol

Pocket-sized water bottle launcher.Det finns gott om bottle rocket planer där ute, men jag hade inte sett någon använda en snabbkoppling koppel som lanseringen mekanism innan. Plus, alla andra bärraketer är så stora, det föreföll mig allt du behöver...

Alkohol Bottle Rocket

En alkohol drivs bottle rocket är super kul. Dess relativt säker jämfört med svartkrut sparken flaska raketer och är lagligt att inneha i de flesta länder och städer. Och till skillnad från black power kusiner, det dess nästan oändligt återanvändbara...

Bottle Rocket Blast

många flaska raketer på nätet är fantastiska, men är otroligt svårt att bygga. Jag ville ha en raket som såg bra ut i luften men var lätt och inte tidskrävande att bygga. Denna särskilda bottle rocket är en hybrid av många olika typer jag hittade men...

Hemgjord Bottle rocket.

Hej detta är min hemlagade bottle rocket. det bränder från vattenkraft och all den nödvändigtvis är en flaska vatten för att fylla upp det. Följ mig och om du har en 3ds eller 3ds xl im glad att handeln vän koder med dig....

Den enklaste mynt påsen! Återanvända mjölkpaket

detta är den enklaste mynt påse du någonsin kommer att göra.Endast ett klipp med en sax och lite vikning och wallah! din färdiga :)Steg 1: Skär mjölkpaketet Steg 2: Vrida upp och vik ner...

Bottle Rocket lampa

Bottle rocket lampan är ett ganska enkelt projekt kan du avsluta i en dag.Material:Plywood ca 620 x 400 x 15 mm (jag har använt beech plywood)Flaskor av frostat glas (klart glas inte kommer fördelar ljuset jämnt)LED spot (Använd inte glödlampor - de...

Den enklaste möjliga användningen för gamla telefoner

Eftersom vi vet alla att framtiden för bärbara kommunikation är bärbara, och så småningom inbäddade, teknik. Jag vill visa dig den enklaste möjliga användningen finns det för de gamla telefoner vi miljontals.Drumroll Vänligen!Ja, det någonsin så ödmj...

QuickMods - Soda Bottle Rocket startplattan

en förbättring av startplattan howtoons för läsk flaska raket. Medan den arbetat unisont med avtryckaren ganska bra och var åtkomliga och lätt att göra, jag tyckte att det hålla inte flaskan bäst och floppade runt ganska lite. Här är min version av s...

3D tryckt Bottle Rocket delar

Rocketry är en av de mest roliga och engagerande tidsfördriv en person kan utföra. I form av pedagogiska fördelar finns det några verktyg där ute som kan användas så effektivt att lära en hel stam (Science Technology Engineering Mathematics) läroplan...