Den enklaste bokmärken någonsin på 30 sekunder!Om du är som mig, du fortsätta läsa böcker hela tiden. Jag kan inte somna utan att läsa minst 3-4 sidor. Jag läste också när jag vaknar, på företag... överallt och varje gång jag bara kan.

Vad gör mig arg är att jag alltid lös mina bokmärken, så jag hålla fällbara aktuella sidor bara för att minnas där slutade jag läsa. Det är inte ett bra sätt...

Så kom jag upp med denna idé. Detta är den enklaste "portable och universal" (jag skulle även kalla det "plug & play") bokmärke som du kan göra i mindre än 30 sekunder. I själva verket läsning detta instructable kommer förmodligen att ta mer av din dyrbara tid, än att använda det ;)

Så låt oss få att fungera.
BTW. Ni får ursäkta mig min engelska eftersom det inte är mitt modersmål, och även detta är min första instructable, som jag skriva här mest för att lära dig hur man gör. Trots detta hoppas jag du kommer att gilla min bokmärke idé.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den enklaste bottle rocket någonsin!

Detta måste bara vara den enklaste bottle rocket någonsin! Följ min instructable och bygga!Detta är också min första instructable så vara trevligt ;-)(Ledsen för de suddiga bilderna, min mobil kamera har kinda suger)Steg 1: Vad du behöver Och vad du...

Den enklaste banan desserten någonsin!

Här lär du dig att göra en av de godaste (och enklaste) desserter som du någonsin har sett! Detta recept bara består av 3 ingredienser! Eller 4, om du får över glada lqtmSteg 1: Hitta ingredienserna Ok, måste du först åkt ut följande:1 banan,Gräddfil...

Den enklaste Arduino projekt någonsin!

Välkommen till min första instrucatble jag hoppas du gillar det och Känn dig fri att lämna någon konstruktiv kritik. Hoppas att jag kan göra mer instrucatbles i furture.Steg 1: ArduinoArduino är en öppen källkod prototyping plattform baserad på lätt-...

Hur att dra bort den enklaste Gatorade tilltag någonsin?

Ibland tar det några material att inrätta en ond upptåg, inte en ändå, allt du behöver är en Gatorade flaska som är halvfullt. Se och lär!...

Den enklaste Blixtspridare du någonsin kommer att göra och måste

Hej, vän.Detta kommer med en pengarna-tillbaka-garanti, eftersom chanserna, gör detta flash diffuser kostar ingenting.Det är rätt. Nu kan du ta bilder med din DSLR i svagt ljus utan disabiling flash och overexposing dina bilder i Photoshop. Dina bild...

Enklaste slag dart någonsin

detta är hur man gör den enklaste slag dart någonsin.Steg 1: du behöver topsskärareTubeSteg 2: skär helt enkelt avskurna en av fuzzy sidorna.Steg 3: skjuta sätta q-tip större bit i röret fuzzy sidan upp och blåsa....

Den enklaste, hus hålla föremål, Robot!

Hi det! Jag är 13 så jag kommer att gå in i roboten tävlingen för åldersgruppen 13-18! Denna robot är den enklaste sak jag någonsin har gjort. Den är avsedd för alla som har mycket liten erfarenhet av elektronik. Du får lära dig hur du använder växla...

Den enklaste, billigaste, enklaste iPod Amp någonsin

detta är den enklaste och billigaste amp någonsin. Bara två material och är din iPod (eller mp3)! Kvaliteten kanske inte är lika bra som de andra Instructubles som tar en massa komplicerade material eller lagra köpt högtalare men det är bra och billi...

Den minsta och enklaste Usb ledde någonsin

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger den minsta och enklaste usb ledde någonsin. Dimensionen är 19 mm X 12 mm X 6 mm.Steg 1: Samla material Här är en lista över saker du behöver för Instructable.1-USB port PCB ombord1-6 volt ledde...

Duck Tape bokmärken

Detta är den absolut en av de mest enklaste DIY projekt du kan göra under 1 timme. Detta, lägger dock en rolig tofs med broderi floss och ponny pärlor!Steg 1: materialHär är vad du behöver att göra dessa enkla bokmärkenflera rullar anka varumärke sil...

JavaScript bokmärken, för iPhone/Ipod Touches

vill du någonsin se något upp på Wikipedia, men inte känner väntar på Wikipedia webbsida att ladda, sedan skriva i din fråga? Eller vad sägs om när du vill definiera ett ord (i Google) men inte känner för att skriva hela strängen med att gudlösa små...

Hover styrelse bokmärken

En av de mest ikoniska filmerna av 80-talet är mestadels definitivt "Back to the Future" från 1985! Om du någonsin sett denna filmen innan, du vet förmodligen att Michael J. Fox karaktären Marty McFly har varit känt för att resa till vissa år i...

Super bokmärken - förbättrad

i min tidigare: jag visade hur göra bokmärken av alla kuvert. Denna-ble visar hur du använder windowed kuvert för att göra Bookmarks-förbättrad. Bilden ovan visar den Super bokmärke-förbättrad på plats med texten synlig genom fönstret.Steg 1: Windowe...

IDE bokmärken! Nytt liv för gamla kablar!

Ny teknik är bra saker, särskilt sådana som SATA som ger oss enkla kablage, blixtar-fort data transport hastigheten och nya leksaker att köpa. Det finns dock en annan, mer olyckliga sida framsteg. Den sidan är kasserade teknik. Många gånger, sker en...

Knappen bokmärken (barn kan göra det!)

jag såg denna idé på facebook. Jag älskade bara den. därmed delar det här.dessa är varierar enkelt och lätt. speciellt kan barn göra dem.för att göra knappen bokmärken vi behöver-Olika formade och stora knappar-u klipp (färgad klipp ser bättre)-tejp-...

Jag gjorde egna bokmärken på TechShop

mitt damer bibelstudium antog ett ord denna session "Beräkna". Det är relaterat till en bilnavigationssystem. När din körning och du göra fel din system icke ' börja skrika på dig en panicing. Inte heller Gud. Det står bara "Beräkna"....

Adventure Time magnetiska bokmärken

magnetiska bokmärken är utan tvekan de bästa bokmärkena där ute. De bo i din bok på rätt plats även om boken är sjönk, skakade, eller hängdes upp och ner. Problemet är att de är inte precis billigt som bokmärken gå och coola mönster är få och långt m...

Boka det! Save-The-Date bokmärken

Enkel och till den punkt bröllop Save-the-Date bokmärken.Steg 1: Layout design Jag försökte flera layouter innan han gick över sista bokmärket.Tänk på den viktigaste information du vill förmedla. I detta fall:-Datum-Namn-PlatsVi hade också ytterligar...

Spelkort bokmärken

Detta projekt visar hur du skapar hemlagad spelkort bokmärken som är roliga och lätta att göra! Jag in detta i ur komfortzon tävlingen som jag inte är van vid att göra konst och hantverk.Steg 1: Samla materialFör detta projekt behöver du:Färgat pappe...