Den enklaste Journal pennhållareom du är som mig, du vill ha en tidning (eller någon form av penna och papper inspelningen anlagen) med dig hela tiden. Och om du inte gillar skriver i blod, du också vilja ha en handstil genomföra med dig. Under en senare resa utarbetat jag ett snabbt och enkelt sätt att göra en pennhållare för min dagbok. Jag vet att det finns flera andra Instructables att utför denna betydelsefulla uppgift, men detta är den enklaste strategin jag sett och det kräver inte att ändra din bärbara dator och verktyg (saxar, linjaler, etc.) är helt frivilliga. Också, jag gillar minimalistisk design när det är möjligt, och här är det trevligt eftersom penna innehavaren inte lägga mycket storlek till journalen.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Flytande färg pennhållare

11 januari var min födelsedag och jag ville dra varandra för att fira dagen med min pojkvän.För vi inte har någon färg verktyg här i studentrummet, köpte vi några färgpennor.Jag har en stor nog att sätta extra 6 färgpennor i pennhållaremen jag ville...

Kasta en pennhållare av vax

Vax är så flexibla kan du någon modell som använder den. Den pennhållare som du ser här är gjord med enkel paraffin vax används i ljustillverkning. Läs vidare för att se hur du kan göra denna vackra söker pennhållare mycket lätt.Steg 1: Utrustning so...

Duct Tape Binder pennhållare

detta instructable visar dig hur man gör en pennhållare för din pärm. Detta tar cirka 15-30 minuter för att göra.För detta instructable du behöver inte använda silvertejp. Du kan använda ganska mycket alla typer. Jag hittade bara silvertejp för att f...

Våren är i den pennhållare

Detta instructable skapades enlighet projektkraven i Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com). 3D-utskrift, laserskärning, och gravyr gjordes vid Design för X (DFX) laboratorium vid University of South Florida (http://www.eng.u...

Pennhållare för Moleskine notebook

detta är en enkel och enkel metod för att skapa ett sätt att hålla pennan för bärbara Moleskine. (Detta kan anpassas för andra anteckningsböcker) Du behöver en stryka på tyg patch (finns från nästan någon tygaffär eller avsnittet sömnad i din favorit...

Laser skär geometriska pennhållare

Du behöver:Laserskärare1/8" träLimSteg 1: Laser CutSkär ut bitar med hjälp av filen "Geometriska pennhållare" som tillhandahålls. Filerna finns i .svg och .ai.Vi använde den 5: e Gen Hobby Laser för att skära vår fil.Steg 2: montera Monteri...

Hur man kan återanvända en kaffe kan--pennhållare!

Dag jag återhämtat sig en gammal kaffe kan med filt, smällde på några filt blommor och kallade det en pennhållare. Här är hur jag gjorde det!Jag använde:Kände (tre olika färger)Kaffe kan (små/medelstora--11,3 oz.)SaxLimpistolSteg 1: Ren kan Första ja...

Sexkantiga pennhållare

En 6-sidig behållare används för att hålla flera skriva köksredskap.Steg 1: .stlFörsta steget för att skära ut denna pennhållare importerar det som en .stl till 123D Make och dela modellen i staplade skivor.Steg 2: DXFAndra steget till detta projekt...

Hur man gör en pennhållare

Hur man gör en pennhållareGör pennskaft med användning av läder.Steg 1: Förbered läderFörbereda den slanka lädret.Steg 2: Klipp ut lädretKlipp ut lädret med en läder fräs.Vara försiktig med att skära fingrarna!Steg 3: Polska läder kantenApplicera olj...

5 minuters vägg pennhållare

här är ett snabbt sätt jag kom upp med att ha pennor och pennor lätt tillgängliga på olika platser i hela huset.Steg 1: materialRektangulär radergummiXacto knivPenna, penna (liten diameter fungerar bäst med tanke på dimensionerna för standard suddgum...

En mycket enkel pennhållare

en mycket enkel pennhållare med endast några husgerådSteg 1: material Lista med materialen-1 x kan av Pringles (tom)-2 x gummiband-1 x sax-1 x bit tygSteg 2: Skär Pringles Skär Pringles önskad höjd. Jag klippte dem ca 1/3. Då ska det se ut på 2: a bi...

En billigaste pennhållare

är din pennor alltid ligga runt golvet???Samma här... Så beslöt jag att göra en billig pennhållareHej allaDetta är min 3: e instructable...Jag är inte bra på att tecknaVänligen ignorera den ritning delenDetta är hur vi skall börja...Steg 1: material...

Enkla industriella pennhållare

Medan jag var borta på universitetet hade jag många möjligheter att använda mina verktyg. Som ett resultat, fick mina kunskaper ganska rostig. Jag designade detta projekt vara en repetitionskurs av olika slag, att tillåta mig att vant åter till min v...

Vägda pennhållare för Wacom Bamboo grafisk tabletter

En snygg aluminium viktade pennskaft nästan helt gjord av skrot? Visst, här är hur man gör en.Jag behövde en lösning så jag kunde lägga ner pennan lätt, snabbt och ofta.Steg 1: Material du behöver1. locket av en deodorant spray. Hitta en av aluminium...

Coolaste pennhållare i alla 3: e klass

avsnitt 1" rör + neodymiummagneter + gun blue flames = en awesome pennhållare.Jag använde att göra dessa "i pärm" pencil innehavare av kartong från används papper handduk rullar. Nu när min son går in i 3: e klass trodde jag jag skulle skic...

Lastpall foto pennhållare

Göra denna lätt pall foto pennhållare för bara $2.00 (med några på sidan objekt som du redan har). Detta är en stor gåva idé eller hålla det för dig själv.Material som behövs:Lastpall styrelserTvå 2 x 3" tavelramar med en bild i design (Dollar Tree,...

Robo pennhållare

jag fick detta gammal flaska sojasås och trodde att jag kunde göra något ut av det, så jag kom med denna coola pennhållare. Jag hoppas du gillar min instructable.Steg 1: material Material:Flaska (A hård plast en)Vass knivWireAvbitareDrillNågon form a...

K'nex pennhållare

Hej, Välkommen till min andra instructable. Här är en enkel penna/pennhållare.Jag guidar dig genom allt.Kan börja med den "fördelar och nackdelar!"FÖRDELAR:Det håller dina pennor och pennor på ett ställe.NACKDELAR:Den har ingen bottenTja nog pra...

Knex CD Ställ & pennhållare

min 10. Instructable!Här är ett roligt projekt. En Knex CD stå och penna innehavaren! Båda är lätt att göra och snygg. Dina CD-skivor och pennor i här för när håll gör din hemarbet och lyssna på musik!Rösta på detta i den tillbaka till skolan tävling...