Dieselpunk Full metall soffbordHej

Detta är en indistructable soffbordet i´ve gjort.

IT´s inte riktigt steg för steg men med bilder it´s comprehensable tror jag.

MATERIAL:

du behöver några överblivna meter i 90° anglesteel och några rör.
en metallplate.
till läktaren används i´ve några gamla brakediscs.
fyra skruvar för att fastställa den skivan vid thr bord.

VERKTYG:

Metallsaw, bäst är en bandsåg ithink, kan du klippa exakt vinkel och åtgärder utan någon omarbetning.
en elektrisk cutgrinder
en rasp
och en MIG/MAG-svetsning maskin

Hur:

Vid första jag tänkte på storleken på tabellen och anges måtten.
Jag skär metalplate till exakt 90° vinklar, det är viktigt annars inte får det plats i ramen!
Jag skär de fyra bitarna för vinkel stål för ram, 2 x långsides för plattan + 45°, 2 x kort sida av ramen + 45 °
svetsa frameparts togheter, fixa det googd på en stabil grund och ta hand theres ingen fördröjning från svetsning, det måste vara exakt.
slipa ner weldings till en slät yta.

styckning rören för Bromsskiva innehavare i längd du behöver och borra hål för skruvarna.
klippa benen för tabellen och framesupporting strut.

svetsa brakedischolder till tablelegs och detta till struts, vara mycket noga med att göra det i exakt 90° annars tabellen kanske kunde vicka och vingla lite.

Skruva skivorna till innehavare.
Lägg ramen med it´s uppersinde på golvet.

NOE svetsa ben withn anhängare fjäderben sidan på undersidan av ramen igen måste du vara mycket försiktig med vinklar och åtgärder.

sätt det hål som på it´s ben, ska det nu se ut en tabell.
nu satte plattan på ramen, om you´ve fungerade bra ska det passa exakt på ramen liggande på anhängare struts.

om det passar, göra några weldingspots i hörnen på undersidan fixar plattan
om det doesn´t passar du måste slipa ner tills det passar.

hoppas du

Relaterade Ämnen

Göra An Iron Man Full Metal BRYNJA + armar

vill visa upp att din vän din bygga upp kompetens och originalitet? Detta instructable kan vara bra för dig! Jag kommer att visa dig hur man gör en full metall BRYNJA och vapen som får dig att stå ut från mängden, bokstavligen! Du kan göra järn manne...

Full Metal Sofa

Hi There,så detta är en lite mer komplexa projekt,Jag letade efter en ny soffa men jag kunde inte hitta något jag gillar, och i´ve aldrig sett en soffa helt gjord i metall.så jag fick idén att DIY en FULL METAL soffa och tänkte att det inte kunde var...

Full Metal Alchemist Barry The Butcher Duct Tape Cleaver

detta är för alla Full Metal Buffs ute och alla som vill göra en köttyxa eller en yxa för holloween nu im kommer att beskriva den lätt en men bilderna är från min hård att göra en men consept är samma och jag discribe är så lätt.Steg 1: Saker du behö...

Full Metal Crochainmaille hänge

Detta Instructable kommer att visa hur man Crochainmaille en alla metall hängeSteg 1: Grejer behövs 2 tång2,10 mm virknål1/4 tum 17 gauge stål hoppa ringarMindre diverse färgade hoppa ringar (mässing ser de visas)26 mätare svart färgad koppartråd1 ör...

Installation för aluminium legering Full Metal Tank chassi T300

Nyligen, en serie av aluminium legering full metal tank chassi görs från smartarduino, som kan ses i Tank chassi länk. Här, skulle du vilja vet att T300 är nästan full metall, med undantag av spåret. Visst, man kan ändra den metal track. Men det är m...

Full Metal Synth

2015 jag tog en kurs i offentlig konst och utvecklat en begreppsmässig synth kallas Farstasynten. Farstasynten är ett instrument för offentligheten i brons, stål och plast. Att göra det skulle kosta mig sätt för mycket så jag beslöt att bygga ett min...

Göra An Iron Man Full Metal Mark II Arm

har du velat göra något själv som du kan visa upp till din vänner på Halloween? Detta instructable kan vara bra för dig! Jag kommer att visa dig hur du kan göra en Iron Man Mark II armarna (rå testet flygning arm eller bepansrade version) av plåt, gr...

Full Metall Everlasting blomkruka, Steampunkers Valentine, FULLMETALPLANT

Hej där,Detta är en evig blomkruka i´ve gjort, ingen torka eller globala uppvärmningen eller killerwave någonsin kan döda denna FULLMETALPLANTJag tror it´s rätt present för en motorhead eller Steampunker som du would´nd lita på en levande anläggning....

Ögongloben lilla Desklamp Rusty Steampunk full metal

Hej,Detta är en liten Desklamp i´ve tillverkad av skrot.IT´s gjord av en gammal Bosch cykel lampa, en träskärare en carengine valvespring, en cooper röret och en mobilphone laddare.-först jag böja röret lite för att hitta en nicelooking form för den....

Full Metal fäste!

I have a Stanley FatMax Mobile Work Station; en fin lite in för att dra mina verktyg från plats till plats. Men... lite i vikt i rutan och plast bara gav. Den stora sprickan var precis där all stress uppstår när wheeling det så det hotade att få stör...

Hur man bygger en metall Arm

I´m ett fan av rustningar, väder de kommer från medeltiden eller andra epoches. Jag gillar också dessa futuristiska sådana, som hör till fiktiva hjältar från marvel och dc comics/filmerna. Så bygga varför inte min egen, på minst en del av den. Något...

Gjuten metall inlaga en trä ring

Jag har kombinerat min kunskap och erfarenhet av metall gjutning med min tillgång till en laserskärare att skapa en verkligen en av ett slag förlovningsring.Jag är en metallarbetare på hjärtat, och min fästmö är mer av en trä person. Jag ville skapa...

Metall-plåt-stol

Hej, igenÄnnu en av projektet, som också hade fått ha vissa "wow" i den. Denna gång var det en stol från ett blad av metall! Så slutligen, en full metall stol, gjorda av ett enda böjda blad av metall, var resultatet.Hoppas ni gillar det!Steg 1:...

Raiden (Cyborg Ninja) w / motoriserade ansiktsmask från Metal Gear

jag var ett stort fan av Metal Gear Rising: Revengeance rätt efter jag först spelade demo videospel och tänkte Raiden var awesome. Hur kan en cyborg ninja inte vara cool? Detta var en ny utmaning för mig, som jag har aldrig freehanded en kostym innan...

Hur till bygga ben pansar använder återvunnet burkar eller täcka belägger med metall

Detta är den färdiga produkten jag tvungen att sätta ljus på konstgjord väg så man kunde se texturer (jag målade det svart), detta är en full metall ben rustning gjord av tenn plåt och återvinner burkar, du behöver bara ett minimum av verktyg och gan...

LAN Fan Mask

Min syster ville vara Lan Fan och masken för henne. Så jag gick och tittade upp bilder och idéer som andra hade på att göra det och funnit det vara ganska enkel och lätt att göra. Ledsen för bristen på före måla bilder. Så fick jag till mitt projekt...

Alphonse Elric Armour in Aluminium

För den som vill ha de mönster jag har bifogat dem till detta instructable nu, "pdfs.rar"Mitt nuvarande projekt, Alphonse Elric dräkten rustning från anime Full Metal Alchemist. Jag har något särskilt intresse i att göra rustning men jag tyckte...

PVC tryckluft karbin

detta litet luftar karbin som jag nyligen gjort är en stor bakgård leksak vapen på grund av det faktum att du kan skjuta något som passar in i pipan. Den design som jag har gjort är mycket mångsidig eftersom du kan göra det i valfri storlek av PVC so...

Tryckluft Tennis boll murbruk

efter att flera små tryckluft kanoner beslutat att göra en Tennis boll mortel. Detta projekt kan vara lite dyrt beroende på var du köper du leveranser. Jag skulle föreslå att gå till en Home Depot eller Lowes eftersom ess är lite dyr.Steg 1: Redo Obj...