Digital skylt-ålder på de billigaDigital butik framrutan tecken-ålder kan vara dyra. Du kanske inte har de tekniska vet hur man ska hantera eller skapa uppdateringar av den information som syns på displayen. Här är hur du kan skapa och hantera dina egna tecken-ålder för mindre än du kanske tror använda freeware och lite fantasi.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Egen inställning Digital skylt Counter baserat på ICStation ATMEGA2560

ICStation Team presentera denna Self-setting Digital skylt räknare med ICStation ATMEGA2560. Räknaren digital plåt arbeten under DC5V. Detta system använder infraröd korrelation sensorn för att samla in information om de tider som objektet passerade....

Vinyl till Digital: konvertera din skivsamling på billiga

Under de senaste åren, har jag upptäckt den fantastiska världen av skivaffärer och deras fantastiska försäljning avsnitt. Dollar bin är ÖVERLÄGSET den plats som jag har tillbringat större delen av mina pengar. Först var poster kul, och mer av en nyhe...

Ett enkelt tips att lägga till en termometer till din digital multimeter

du kan få en digital multimeter för smuts billiga nuförtiden. Idag ska jag tala om att lägga till en termometer funktion till dessa billiga multimetrar med minsta externa komponenter och utan att påverka funktionaliteten i mätaren själv. Nyfiken på h...

Rymden värmare kontrolleras av digital termostat

detta instructable visar hur du använder en off hyllan digital programmerbar termostat styra en billig rymden värmare.Mest billigt utrymme värmare har endast en analog ratten grovt ange temperaturen; även de flottaste modellerna endast kan du ställa...

DIGITAL WORD CLOCK från A billiga PHOTO FRAME

jag har tagit 2 bra idéer och sätta dem tillsammans.Jag ville ha en super cool "ordet klocka" som kan ses här:Men jag har inte de redily tillgängliga resurserna.Men jag har en billig fotoram och lite tid. Så jag använde denna idé:http://www.cibo...

Snabb Digital termometer med billiga USB till TTL omvandlare och DS18B20 - utan Arduino eller Raspberry Pi

I min tidigare instructable jag gav en introduktion till Digital termometer med DS18B20 och ESP8266 nodemcu ombord med SPI OLED-skärm och programmering använder Arduino IDE. Det krävs kunskaper i programmering, grundläggande elektronik och krävs lite...

Bärbar reklam skylt på de billiga i bara 10 steg!

Gör din egen, Billigt, bärbara reklam tecken. Med detta tecken kan du Visa ditt budskap eller logotyp någonstans till någon över hela staden.Detta instructable är ett svar till/förbättring/byte av:och är gjord för:Klassen görWillem de Kooning Academy...

Med hjälp av en billig webbkamera omvandla ett optiskt Mikroskop till en digital Mikroskop.

Denna video visar hur och var att bifoga och använda en billig webbkamera för att få mycket bra digital video från ett optiskt Mikroskop. Min Mikroskop har 40 X 100 X och 400 X som är idealisk för att titta på de allmänna damm och pöl liv. Videon är...

Billiga z-axeln Digital Läs ut

på grund av ett par frågor jag har med z-axeln av min smedja granit 1324 Mill-svarv jag har alltid velat ha en Digital Läs ut (DRO). Först och främst finns det mycket backlash som är slags oundviklig på grund av det är drill press som design. Det ver...

Billiga 'n lätt Digital Picture Frame

jag gjorde detta i princip som en födelsedagspresent till min flickvän. Letar du efter en awesome idé? Här är det! Totala kostnaden var under $100, och kan vara avsevärt mindre om du är kunniga.Jag vet jag inte är den första som kom med idén om en he...

Billig och enkel Digital termometer

jag hade att övervaka mitt akvarium temperatur. För ändamålet kom idén till mig därför inte använda digitala Bordsklocka som också kan visa miljöns temperatur. De flesta av er kommer att ha sådana en klocka hemma jag är säker på.Steg 1: Vad du behöve...

Billiga y-axeln Digital Läs ut

för att fortsätta från min tidigare projekt, ett billigt z-DRO, presenterar jag y-uppgraderingen. Jag valde denna orientering så att Läs ut ökar när du flyttar över bilden ut (in mot dig själv). Detta är så du inte av misstag slå delar med en negativ...

Kraftfull digital Mikroskop på de billiga!

jag inte gjorde många stilla bilderna ännu eftersom jag mestadels titta på protozoer, rotifers, etc. och de rör sig snabbt! Ser tillbaka, visar video faktiskt mer än blotta ögat ser under mikroskopet!Kolla in videor! Videon visar långt närmare verkli...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

Portable, papperslös, Digital kopiator

vänta inte i linje att mata mynt i bibliotekets kopiator!Här är instruktioner för att göra en bärbar, papperslösa, digital kopiator.Ditt material bör kosta mindre än $20, kanske mindre än $10 och tid som arbetskraft är bara några timmar. Jag antar at...

Hur man gör en billig 16 MHz Arduino oscilloskop med hjälp av Excel och skärmen till Visa

Ofta kommer att en elektronik hobby designa och bygga något bara för att upptäcka att det inte beter sig som han eller hon tänkt. Ibland i dessa situationer är problemet relaterat till en elektrisk signal, men att saker rör sig med ljusets hastighet!...

Billiga elmotor varvtalsreglering ($10, 4HP, Arduino, PWM)

Jag bygger elbil världens effektivaste produktion. Se hemsida på länken nedan.http://e-pod.doomby.com/Jag vill ha denna bil vara billig så alla har råd med en. Därför jag designa och bygga min egen billig elektrisk motor controller. Min design är att...

3a variabel bänk PSU med digital avläsning på färgskärmen med ATMEGA8

Jag spelar med elektronik sedan jag var barn och gjort många kretsar. Men fortfarande nu, jag gjort inte någon strömförsörjning för allmänna ändamål använda. Så trött på att göra PSU för varje krets, beslöt jag att göra en stabil bänk PSU för allmänn...

DIY billiga termostat ugn för 3D glödtråden fukt Remover

En av de billigaste metoden att sätta digital termostat i gamla mekaniska ugnen. Total uppgradering kostar 15 dollar.Steg 1: Introduktion1. i 3D utskrift värld upplevt vi alltid ABS glödtrådenatt vara bruten/spröd/ojämn utskrift på grund av fukt abso...