Dinobot Grimlock - Transformers: Age of ExtinctionMitt namn är Kaleena och jag en växer alltid ständigt lärande och ofta experimental studio/grafisk konstnär! Efter att ha arbetat på Disney World i ett halvår stund tillbaka, var jag alltid inspirerad av kostymer runt parkerna och hur de fyllda gäster med känslor av spänning och bävan! Jag ville återskapa denna känsla för andra genom att bygga min egen ursprungliga kostym. Allt jag visste var jag ville att det skulle vara stor, och då menar jag stora. Stor och spännande nog att bokstavligen göra folk säga "Woah!" när jag gick i ett rum. Därmed föddes idén till en dräkt från den nya filmen transformers. Jag bestämde mig att vara uppfräschade 2014 Dinobot transformatorn, Grimlock aka T-rex transformator från den nya filmen Transformers: ålder av utrotning.

Jag är fortfarande i fullständig förundran att skapandet av denna kostym var en succé! Jag vill bara säga att jag fullständigt överträffade mina egna förväntningar av min konstnärliga själv och vad jag kan! Jag kunde inte vara lyckligare, och jag kan inte vänta att fortsätta att växa som artist och utveckla fler färdigheter som dessa i framtiden!

Varning: Starta månader i förväg! Jag började lite över en månad tidigt och var förkrossad att jag missade Halloween helt, även gick till en klubb utan att bli färdig och placerade i tävlingen men inte vinna något! Jag avslutade bara några dagar sedan faktiskt, så det tog mig ungefär två månader. Det var bara möjligt med hjälp från min flickvän och dagar efter ingen sömn/knappt tar tid att andas! Det gjorde huset mycket stressande, och jag vill tacka min flickvän för att ta itu med mig för de senaste månaderna! Med detta sagt, ge dig själv tid, jag önskar att jag hade så att upplevelsen blir mer lustfyllt istället för stress inducerande!

Även detta är alla handgjorda, inga mallar användes än som jag freehanded mig själv ur affisch styrelsen! Jag har aldrig gjort något liknande förut. Även om jag har gjort några awesome kostymer i förflutnan, igen gick detta långt utöver vad jag trodde jag var kan skapa! Jag är fortfarande förvånad över att allt detta kom tillsammans så bra!!! Utmana dig själv, men kom ihåg detta var en TRIAL and ERROR process tills jag hittade en lösning att bygga varje avsnitt. Det var oerhört svårt och jag var verkligen redo att ge upp ibland. Jag grät ibland även och kastade in handduken vissa kvällar men övertygade mig att hålla igång nästa dag! Att inte vara äcklig, men det är ärligt talat sant, att om du tror på dig själv allt är möjligt :) SÅ ta dessa art verktyg, lite fantasi och kan börja skapa!

Side Observera: Allt blev precis som jag hade hoppats på. Så fort jag gick in på en bar, alla skulle sluta och stirra och på allvar gå "woah!" eller "oh wow det är awesome!" Vissa människor skulle köra upp bara för att jämföra deras storlek till mig! Med den övre delen av min spike på min hjälm och min höjd extenders på mina skor, jag var omkring 7 fot och bredd på min kropp var nästan 3 personer! Jag var så stor att jag inte kunde gå igenom vissa områden, och fortsatte att slå folk i ansiktet med min T-rex huvuden! De skulle vara så upphetsad och överrumplas att allt de kunde göra var rygg bort och kolla in min kostym! Nästan alla trodde jag hade köpt kostym från en design butik, och var i förundran när jag sa till dem jag gjorde faktiskt hela. Jag var som en kändis på dansgolvet, folk ville ha bilder galore!

Jag la lysdioderna nyligen för att verkligen göra denna kostym ser ut som en transformator! Ögon, logotyp, T-rex munnar och främre pansar alla lyste upp och verkligen gjort kostym inte bara ser mer fantastiskt, men som om jag verkligen var en robot från en annan planet!

Se Steg
Relaterade Ämnen

K'nex Dinobot Transformers del 1: Grimlock och Strafe(Swoop)

Tyvärr jag inte har skrivit på länge men datorn var att vara dum. Jag använde dinobots film-versionerna så vänligen inte dödar mig om du hatar Michal Bay.Steg 1: Grimlocks kropp Steg 2: Grimlocks ansikte Steg 3: Grimlocks ben Steg 4: Grimlock's Tail...

Hur man gör en Transformers: "Humlan" kostym

En av de mest ikoniska figurer i Transformers är humla. Min vän älskar honom som en karaktär, så vi beslutade att göra henne en kostym för Chicago komisk och Entertainment Expo (C2E2)Ett särskilt tack till David Ngo för hans hans awesome bild. Kolla...

Hur man gör en Transformers "Hot Rod / Rodimus Prime" kostym

"tills dag til alla är en!" Optimus Prime dog Matrix ledarskap var så småningom över på min viktigaste manen, Hot Rod. Det senaste året, mina vänner och jag bestämde mig för vårt tema för Chicago komisk och Entertainment Expo skulle bli transfor...

Hur man gör en Transformers bedragarna: "Ljudvåg" kostym

en av de coolaste transformatorerna från G1 generation, Soundwave var mannen... er... Bot!Jag gjorde denna kostym för en av mina vänner för honom att gå med i vår transformatorer lineupen.* En mycket speciell shout-out till instructable medlemmar: da...

Hur man gör en Transformers: "Arcee" kostym

Min flickvän och jag ville göra ett par kostym inom vår transformatorer cosplay grupp, så vi bestämde oss på Arcee och Hotrod. Arcee är en av de få kvinnliga karaktärerna i transformator universum. Inte undra på Transformers alltid slåss!Material-vit...

Hur man gör en Transformers: Insecticon "Splitter" kostym

mekaniserade buggar?! Har inget emot om jag gör! För C2e2 beslutade vi att gå som Transformers.Så detta är granatsplitter. Han är en bedragare... Han är en insecticon... och han är en EKOXE.* En mycket speciell shout-out till instructable medlemmar:...

3D tryckt "Transformers" Robot - Spiderbot

Spiderbot är en imitation av de "Transformers". Det är en RC fyrfotadjur robot och har två driftslägen: spider och fordon, precis som robotarna i "Transformers". Det är Arduino-baserad och kontrollerad av Android-telefon med Bluetooth....

Bygga en fullskalig Dragon Age inkvisitionen hjälm

OK, här är min första och förhoppningsvis inte sista... Instructable!!!Jag heter Steven K Smith och jag är en frilansande illustratör vände prop maker bor utanför KC, Missouri. Denna demo kommer detalj min full bygga av dragon rodret från Bio Ware ef...

Age of Empires III: tung kanon

Hi doers, det är en helt hemgjorda kanon inspirerad av min älskade PC spelet AGE OF EMPIRES-serien. Det har varit en av min lilla dröm att driva en kanon i verkliga snarare än befallande några i spelet, så småningom gjorde jag min dröm sann. Jag hopp...

Dragon Age inkvisitionen skum styrelsen Shield handledning

Hej där! Om du är lite av en gaming nörd som mig och har verkligen haft spelat Dragon Age inkvisitionen (farväl sociala liv...) då du kan som du kan göra din egen momento av spelet. Tja, inte leta längre! Följ instruktionerna och du kan göra din egen...

Transformers Costume: H1 Hummer

Här är dräkten som jag gjort i år. Det är en transformers kostym. Jag ändra från robot läge när jag står i en Hummer H1 (fordonet läge) när jag låg på min mage. Det här tog mig cirka 90 timmar totalt att mycket av den tiden var tillbringar sittande p...

Knex Dinobots

Steg 1: Chef för Dino bot snigel? Steg 2: Kroppen för Dino bot Slug och The Other lång kille Steg 3: Den lång killen Steg 4: Och FINNALY de mest episka en GRIMLOCK Inkluderar transformation...

Knex Transformers

Here is an over view of all my knex transformers. Om du har kommentarer eller rekommendationer bara kommentera! 1. Scorpion 2. Avancerade scorpion(scorpinoc?) 3. Motercycle(RC?) 4. Jeep 5. Optimus prime 6. Starscream 7. Tank 8. Humla 9. Pterodactyl 1...

Mini Lego Transformers: Shockbomber

The G1 Transformers karikatyr är fylld med uppståndelsen. Megatron Galvatron, Soundwave till Soundblaster, etc. Så varför inte Shockwave? Här är två skäl till varför människor (inte jag) skulle säga han inte borde.1. han dog aldrig. För nu, men låt o...

Omvandla Hardtop och Grimlock.

Detta kommer att Visa omformningen av ett Decepticon sniper och en Dinobot....

LEGO Transformers G1 Megatron

detta är en Instructable om hur man gör min Lego transformers G1 Megatron. Tänk på att denna transformator är små, så det kommer att bryta extremt enkelt. Du måste vara försiktig när du hanterar den. Jag gjorde honom alla ursprungliga färger upp till...

LEGO transformatorer Targetmaster Dinobot

Jag sorta döda två flugor i en smäll här. Inspirerad av M < 0 >< 0 > DSWIM! av MOCpages.Steg 1: montera De röda dubbarna är frivilliga för formuläret pistol.Steg 2: Robot Form Steg 3: Gun Form Och så sluter sig till denna handledning för en di...

Dinobot - Heavy metal robot för 3D utskrift

Dinobot - Heavy metal robot för 3D utskriftI AUTODESK 3DS MAXSUPER HÄFTIGT ROBOTKAN GÖRA MYCKET OCH MER ÄN BARA MYCKET MED DET.FINT DESIGNAT ODJURET# Hitta A. RAR file(compressed) innehållande .obj fil ## Glöm inte att kommentera efter utskrift det,...

Desktop Decepticon: En Transformers Bozzetto

här är ett annat litet projekt jag har jobbat på ett tag, jag har precis fått att avsluta det äntligen!Efter verkligen njuta av första Transformers filmen, jag ville försöka göra en liten transformator modell utan att få runda till den. När den andra...