DIY Baby igelkott kostymHej, mitt namn är Alida och jag brukar dela mina tutorials på I göra grejer. Om du gillar vad du ser här, kom och besök min blogg!

Baby igelkottar. Skulle de vara sötare?

Denna kostym kan se komplicerat men det är verkligen inte! Jag gjorde min egen hoodie och sweatpants men du kan köpa någon kräm/tan färgade hoodie från butiken och spara dig en hel del arbete. Denna tutorial ska show dig hur man dekorera en befintlig hoodie. Om du inte sy kan du alltid använda en limpistol!

För detta projekt behöver du minst 1/2 gården av var och en av dessa färger av fleece: grädde, tan och brunt. 1/2 gården varje är vad jag behövde för en 24 månader storlek kostym kan du behöva mer beroende på storleken på din dräkt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

GROOT-Dancing Baby Groot kostym (billigt allt papper kostym)

Vårdnadshavare av galaxen dans GrootSteg 1: Groot Headpiece Dancing baby Groot kostym jag skapat är tillverkad helt av papper, tejp och lim. Jag hade velat prova att göra en papper kostym och en träd-liknande karaktär är perfekt för detta.För huvudet...

$1 Hemlagad DIY baby mobila

så i en sökning för en DIY baby mobil, var allt jag kunde hitta handgjorda mobiler kan säljas. Dessutom, många av dem på marknaden har elefanter eller fisk eller vad... men hängde som om att vara sedd från sidan, inte från botten!Här är min $1 främja...

DIY Baby Shower blöja kaka Centerpieces

följ våra enkla handledning om hur man gör DIY Baby dusch Centerpieces. Dessa blöja kakor är lätta och billiga att göra för din nästa baby shower.Jag älskar att göra blöja kakor eftersom du kan anpassa dem för att passa temat av någon baby shower. De...

DIY Baby Custome idéer

Baby Custome idéer1. små lammDin lilla en kommer att vara stjärnan i säsongen klädd i en av dessa minnesvärd Halloween kostymer.Dessa tre små får kan inte vänta att beta på godis.2. maskerade UgglaVår nystartade aviator får sina vingar i form av en f...

Baby Groot kostym

Min familj är ett gäng nördar. Efter mina två unga flickor såg väktare galaxen filmen, visste de vem de ville vara för Halloween och hade planerat det för hela familjen. Min yngsta utropade hon ville vara Groot, en av de mest unika karaktärerna från...

DIY Halloween 2008 kostym tävlingsbidragen--pirater, älvor, & A Dirt Devil!, FaerySpell skapelser

här är min kostym poster för DIY Halloween tävling, 2008. De är alla handgjorda av mig--pirater, älvor och mycket mer! (Jag ingår både anpassade kostymer för andra, och de gjorde för mig själv och min familj :)...

Väntar Baby Halloween-kostym

att göra denna kostym behöver du:1 t-shirt1 liten baby doll1 tub falska blod1 liten pumpaSkär 2 hål i tröjan för baby armarna... Håll hålen små så du måste tvinga armen genom.Dra armarna igenom, lägga till blod och en pumpa...GJORT!För att ge riktig...

DIY Spooky Asteroiden kostym

Trick-or-treaters är inte de enda att göra ett framträdande utanför denna Halloween. NASA rapporterar att en asteroid uppkallad Spooky på 31 oktober är inställd att zooma precis förbi jorden! I ett försök att fira detta utrymme rock Halloween utseend...

DIY Halloween Beetlejuice kostym

det är nästan Halloween så jag känner mig inspirerad att skapa så lätt DIY Halloween kostymer när Halloween metoder snabbt ibland är det svårt att hitta en outfit som är ur lådan och lätt att hitta. Istället för att spendera massor av pengar på det....

Hur man gör Baby LED kostym Halloween kostym

Lägg till mig på Facebook (klicka som på Facebook för att lägga till mig)http://on.FB.me/1lHLtqCJag gör denna Baby LED ljus kostym halloween kostym för min son som har 18 nattfjärilar och med ledde kostym ser fantastiska. Väldigt billigt att byggt, 5...

Yoshi maskot och Baby Mario kostymer för småbarn

detta kommer att bli en lång instructable, men förhoppningsvis värd att läsa.Jag kommer att bryta ner det i de största komponenterna:1. Yoshi maskot huvud2. Yoshis kostym och skor3. Mario kostym och hatt4. korgarMin tankeprocess är (inte nödvändigt f...

Baby Centaur kostym

Detta är "Newton" centaur, baserat på 1960-talet era Herkules tecknad. Jag trodde min 18 mo gamla dotter hade lite av en likhet med den lilla killen, så vi beslutade att gå för det medan hon fortfarande har ingen påverkan på sin kostym val!Steg...

DIY Scuba Diver kostym

göra en lätt dykare kostym!Vad du behöver:Ryggsäck/koppel/sele {djuret som skulle fungera bra, alltför}Svart långärmad tröjaSvarta byxor/leggingsSilver sprayfärgCraft skumTvå 2-liters läsk flaskorEn 1-liters läsk flaska4-6 skur kuddar1 yard nylon sad...

DIY Cupcake Halloween kostym

Skapa denna super söta och lätt Halloween kostym med objekt som redan finns i din garderob.Steg 1: Besök YouTube-sidaBesök https://www.youtube.com/watch?v=7oJzrVbp4Y0 för full YouTube Tutorial!...

DIY tjej pirat kostym instruktioner

känner du att tjej pirat dräkter du hittar i butikerna är för dyrt och inte original? Tja, presenterar Threadbanger en annan episod av Halloweeny onsdagar, att lära dig hur du gör din egen!Du behöver:ett par gamla läder byxoren knapp ner skjortanen r...

DIY ungdom Knight kostymer med hjälm, svärd och Kraghandskar

vår son ville vara en riddare i år så jag gjorde lite eller forskning och slutligen kom upp med detta. Jag gjorde spats av vinyl, tyg tunika, "chainmail" med huvudet täcka, vinyl bälte, hjälmen var ett vassle protein hink duct tape handskar och...

Baby Tron kostym

för min sons första Halloween, jag bestämde mig för att han skulle vara en "Hello World" program med en dräkt inspirerad av filmen Tron. Den Tron kostym använder Reflexband och electroluminescent wire (El-wire). Dräkten styrs med en fjärrkontrol...

DIY Baby Groot

Efter att ha sett väktare galaxen, ville jag (som de flesta människor) min egen lilla dansande baby Groot. Så naturligt, jag slog mitt kontor och beslutade att göra en! Jag är skyldig en hel del av detta till Darren Carnall arbete, så credit till hon...

DIY stryker Man kostym

Min 4-åring ville bli Iron Man för Halloween och jag gillade inte någon av affären kostymer, så jag bestämde mig att göra det själv. Det var verkligen inte så svårt och jag fick de flesta bitarna från dollar store.Steg 1: Gå till dollar store Jag gic...