DIY bromsljus för din cykelHej alla!

I denna snabba kompatibel ska jag visa dig hur till hacka en billig LED-ljus att göra en användbar bromsljus för din cykel.

Det är ett riktigt enkelt och lätt projekt men jag tog några bilder för att göra detta instructable mer begriplig. Följ stegen för att förstå hur jag gjorde den.

Om du vill se den i aktion kan du titta på videon i det sista steget!

PS jag in "cykel Contest" så om du gillar detta projekt kom ihåg att rösta på mig!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mjölk låda på din cykel

detta är en enkel lösning till att bära vad som helst med din cykel. Med bara en liten insamling av material, kommer du vara redo att ladda upp dina matvaror eller andra varor i din nya crate fäste för din cykel!för mer DIY lösningar kolla www.carry-...

Pendlar på BART med din cykel som en BOSS

Du kan pendla över San Francisco Bay på Bay Area Rapid Transit (BART), vårt mest fantastiska ljus järnvägssystem. Cyklister är lyckligt lottade att cyklar tillåts på bilar; det var inte alltid detta sätt. Även om systemet är cykel-vänliga, jag var li...

Minska risken för din cykel blir stulen

Med nya cykelsäsongen redan är börjar det bra idé att försäkra att din cykel är väl skyddade mot stöld. Varje år 3,5 miljoner cyklar få stulna enbart i Europa så detta är inget skämt! I detta instructables kommer jag dela små knep på hur jag gjorde m...

Under glöd för din cykel för 25$

Detta instructable är vad som händer när du råkar titta upp priserna på LED strips och inse att de faktiskt kan vara relativt billigt och bra. De flesta av dem är gummerade och väderbeständig. Många av dem kommer med USB-kontakter. Hmmm inte USB batt...

Hur man lägger en bildekal på din cykel

Steg 1: Välj en orsak + samla material Material: KlistermärkePlastfolieSaxHålslagZip band (2-4)30 minuter avOrsakarDet finns så många.Tydligen bildekaler kommer ur stil. Jag hoppas stötfångare och bilarna de kopplas för att gå ut ur stil. Det skulle...

RattleGen, att driva din cykel lampor.

The RattleGen är en kinetisk elektrisk generator att driva din cykel lampor, t.ex.I mitt sökande efter en dynamo- och batteryless cykel ljus hittade jag bara 2 märken fungerar på samma princip. Jag hade att komma med en annan idé med förflyttning av...

Min Pedal ponny: en kostym för din cykel

Jag byggde denna häst klä upp min cykel för kryssaren Rider, parader, speciella händelser. Jag gjorde det så enkelt fäster med zip band och inte permanent bo på cykeln. Jag satte den på cykeln när jag ta bort min bil rack och jag är vid evenemanget,...

$5 USB på din cykel Dynamo i 3 steg

Bara tre steg för att göra din cykel generera ström till din USB-enheterSteg 1: Köpa produkter.Detta är den enkla och lång väntan del.Du behöver köpa delar för detta projekt att arbeta. 1. AC till DC-omvandlareeBay URL2. Buck Converter med USB-utgång...

Hur man gör din cykel ser en ful missmod för tjuvar

Cykel stöld är en av de vanligaste problemen i UK som de flesta andra europeiska nationer, dessutom lås sätta inte mycket motstånd mot teknisk savvy tjuvar. Ta en titt på denna video "cykel stöld" på Youtube av bröderna Neistat. Det ska övertyga...

Gör din cykel vråla som en motorcykel

Super enkel 2 minuters sätt att lägga till ljudet av en motor till din cykel.När jag var liten vi gjorde detta och hade kul. Jag sätta bara dessa på min barn cyklar och de tyckte det var häftigt tillsammans med varje andra barn i grannskapet tiggeri...

Super högt Horn för din cykel

ville jag komma upp med den mest högljudda hornen möjligt för motoried push cykel utan tar upp för mycket utrymme och också har uppladdningsbara batterier.Följande är slutresultatet.Med detta horn jag promoise ska du aldrig vara orolig för en bil att...

LEDify din cykel lampor!

i detta instructable jag ska visa dig hur du ersätter din cykel indikator lampa med power LED. Jag gjorde detta för min Yamaha 100cc motor cykel eftersom det är den enda bil som jag äger. Men detta projekt är skalbar till bil eller ens lastbil!Så var...

Hur makten din cykel med en whippersnipper motor

detta Instructable visar dig hur du ändrar din push cykel med en liten motor så du inte behöver trampa så mycket och ser en hel kylare! Jag gjorde mina med en riktigt gammal kawasaki whipper snipper (ogräs whacker för ni amerikaner) motor. Jag kunde...

Allt i ett för din cykel

GPS navigator ljud hastighetsmätare alla i en för din cykelSteg 1: valde fallet få ett fall för din mobil en plast är bättre och se till att det håller telefonen på plats hårtSteg 2: Förbered kroken jag vet inte de namn på engelska men det är en 1/2"...

Hur till hålla din cykel blir stulen

du har bara spendera en massa pengar på en ny cykel, eller du känner dig ganska sentimentally bifogas till din gamla vispen, hur du vill göra allt du kan för att hålla i i din ägo.Bara en notering, detta fungerar inte i ett område som extremt hög bro...

Att göra din cykel ser alla nya

du vill ha din motorcykel som ser ut som ny?alla gör vädret din återställa en eller bara fastställa det till försäljning.titta på videoklippen och läser detta kommer att hjälpa dig med vad du försöker göra!Steg 1: ram och strippning det ok kan säga d...

Hur man rida din cykel i stil

INTE MER PÅ DETTA:"Jag skulle cykla till arbetet/the party, men då skulle jag ha att offra min slammin' stil och byta den mot något mer cykel-vänliga get-ups."MYCKET MER AV DETTA:"Har du sett mig på min cykel nyligen? Jag bara frågar efters...

Rengöring din cykel

efter ett tag att rida din cykel, du förmodligen märka hur smutsigt det kan få.Detta instructable visar dig hur att rengöra din cykel säkert, utan rost.Steg 1: material Dessa område råvaror du behöver för att rengöra din cykel.-Lövblåsare (valfritt)-...

Carrito (kajak kärra för din cykel)

/ / ENG / /En enkel och trevlig PVC kajak vagn bogseras med din cykel.Jag har en kajak, jag har inte en bil och jag vill ha inte någon metall trailer som kan vara dyra, tunga och rostig. Jag kollade runt lite och var inspirerad av en del folk. Slutli...