Super högt Horn för din cykelville jag komma upp med den mest högljudda hornen möjligt för motoried push cykel utan tar upp för mycket utrymme och också har uppladdningsbara batterier.

Följande är slutresultatet.

Med detta horn jag promoise ska du aldrig vara orolig för en bil att komma för nära igen. Bara en blast är tillräckligt för att låta dessa pesky bilförare vet att det finns en cykel i närheten av så se upp!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att sätta en bil Horn på din cykel!

I'v finns i min cykling äventyr, drivrutiner är reserverad, distraherad och helt enkelt blind för oss små bitar av metall på vägen.I'v fann också att ge en liten ropa innan en drivrutin gör en höger sväng med ut signalering är ett bra sätt att rädda...

Minska risken för din cykel blir stulen

Med nya cykelsäsongen redan är börjar det bra idé att försäkra att din cykel är väl skyddade mot stöld. Varje år 3,5 miljoner cyklar få stulna enbart i Europa så detta är inget skämt! I detta instructables kommer jag dela små knep på hur jag gjorde m...

Min Pedal ponny: en kostym för din cykel

Jag byggde denna häst klä upp min cykel för kryssaren Rider, parader, speciella händelser. Jag gjorde det så enkelt fäster med zip band och inte permanent bo på cykeln. Jag satte den på cykeln när jag ta bort min bil rack och jag är vid evenemanget,...

Gör din cykel vråla som en motorcykel

Super enkel 2 minuters sätt att lägga till ljudet av en motor till din cykel.När jag var liten vi gjorde detta och hade kul. Jag sätta bara dessa på min barn cyklar och de tyckte det var häftigt tillsammans med varje andra barn i grannskapet tiggeri...

LEDify din cykel lampor!

i detta instructable jag ska visa dig hur du ersätter din cykel indikator lampa med power LED. Jag gjorde detta för min Yamaha 100cc motor cykel eftersom det är den enda bil som jag äger. Men detta projekt är skalbar till bil eller ens lastbil!Så var...

Att göra din cykel ser alla nya

du vill ha din motorcykel som ser ut som ny?alla gör vädret din återställa en eller bara fastställa det till försäljning.titta på videoklippen och läser detta kommer att hjälpa dig med vad du försöker göra!Steg 1: ram och strippning det ok kan säga d...

Hur man rida din cykel i stil

INTE MER PÅ DETTA:"Jag skulle cykla till arbetet/the party, men då skulle jag ha att offra min slammin' stil och byta den mot något mer cykel-vänliga get-ups."MYCKET MER AV DETTA:"Har du sett mig på min cykel nyligen? Jag bara frågar efters...

Göra en billig hastighetsmätare passar din cykel

om du någonsin köpt en billig hastighetsmätare som jag gjorde, chanserna är du tvungen att vara kreativ för att passa det till din styret. Speciellt om du försökte passa in det till större barer på en ras cykel. Spärrarna på konsolerna är ofta alltfö...

Hur du justera skivbromsar på din cykel

enkelt justera din hydrauliska skivbromsar på cykeln om de gnuggar.Steg 1: Samla dina verktyg Allt du behöver för att göra detta är en insexnyckel som passar din cykel bromsok. Jag använder ett Topeak Alien 2 multiverktyg med en 5 mm Allen skiftnycke...

Gör en ultra-billig generator för din cykel (med billiga medel från nästan smuts!)

Idag vill jag visa dig hur man bygger en mycket billig ännu fungerande cykel generator. Min idé är inte konkurrerar med en affären "dynamo", men istället lära dig ett roligt projekt från Papperskorgen (och några av vetenskapen bakom det).Steg 1:...

Transporterar medeltung möbler på din cykel

eller End tabell ryggsäcken. Eller hur man blir en biker och fortfarande få söta saker från varvet försäljning.Om du fortfarande läser detta efter Super specifik titel, måste du ha några medeltung möbler till transport! Kontentan av det är att du kom...

Hur man river av färgen av din cykel

jag bytte för en cykel nyligen och jag inte gräva lila färgschemat så jag bestämde mig att måla den! För att avsluta med en professionell snygga lack klädde jag alla färgen utanför ramen till ren metall. Primas det. Sedan jag målade det min favorit f...

Pendlar på BART med din cykel som en BOSS

Du kan pendla över San Francisco Bay på Bay Area Rapid Transit (BART), vårt mest fantastiska ljus järnvägssystem. Cyklister är lyckligt lottade att cyklar tillåts på bilar; det var inte alltid detta sätt. Även om systemet är cykel-vänliga, jag var li...

DIY bromsljus för din cykel

Hej alla!I denna snabba kompatibel ska jag visa dig hur till hacka en billig LED-ljus att göra en användbar bromsljus för din cykel.Det är ett riktigt enkelt och lätt projekt men jag tog några bilder för att göra detta instructable mer begriplig. Föl...

Under glöd för din cykel för 25$

Detta instructable är vad som händer när du råkar titta upp priserna på LED strips och inse att de faktiskt kan vara relativt billigt och bra. De flesta av dem är gummerade och väderbeständig. Många av dem kommer med USB-kontakter. Hmmm inte USB batt...

Hur man lägger en bildekal på din cykel

Steg 1: Välj en orsak + samla material Material: KlistermärkePlastfolieSaxHålslagZip band (2-4)30 minuter avOrsakarDet finns så många.Tydligen bildekaler kommer ur stil. Jag hoppas stötfångare och bilarna de kopplas för att gå ut ur stil. Det skulle...

RattleGen, att driva din cykel lampor.

The RattleGen är en kinetisk elektrisk generator att driva din cykel lampor, t.ex.I mitt sökande efter en dynamo- och batteryless cykel ljus hittade jag bara 2 märken fungerar på samma princip. Jag hade att komma med en annan idé med förflyttning av...

$5 USB på din cykel Dynamo i 3 steg

Bara tre steg för att göra din cykel generera ström till din USB-enheterSteg 1: Köpa produkter.Detta är den enkla och lång väntan del.Du behöver köpa delar för detta projekt att arbeta. 1. AC till DC-omvandlareeBay URL2. Buck Converter med USB-utgång...

Hur man gör din cykel ser en ful missmod för tjuvar

Cykel stöld är en av de vanligaste problemen i UK som de flesta andra europeiska nationer, dessutom lås sätta inte mycket motstånd mot teknisk savvy tjuvar. Ta en titt på denna video "cykel stöld" på Youtube av bröderna Neistat. Det ska övertyga...