DIY dubbel woofer setup (dolda och Underseat)"nöden är uppfinningarnas moder" säger de.
När jag fick min nya SUV (Mahindra XUV 500), hade jag inte en, men två nödvändigheter...

Först behöver var bas! Jag kan inte leva utan. Förutsatt att jag har en 15 tums Monster SUB hemma med 11 högtalare anpassade ljudsystem. Jag var bortskämd.

Andra behov var möjligheten att få anständig bas i min SUV. Som du ser, finns det inget utrymme alls för konventionella woofers alls!
(Spoiler - för dem som inte kan vänta, 3: e pic är vad vi vill uppnå. Klicka på den för en glimt!)

På nästa sida...
______________________________________________________________________________
Bilägandet och översyn tråden-
http://www.theautomotiveindia.com/forums/Ownership-Reviews/12641-Thunderbolt-XUV-5oo-detailed-Review-decals-Audio-LED-mods.html

LED dimljus och andra Mods-

http://www.theautomotiveindia.com/forums/Ownership-Reviews/12641-Thunderbolt-XUV-5oo-detailed-Review-decals-Audio-LED-mods.html#post285506

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billigaste DIY sous vide setup på $5,97

Din är verkligen inte främmande till DIY sous vide setup, med plaska iolika microncontroller baserade hemgjorda sous vide setup. PID kontrollerade arduino sous vide setup av undertecknad verkligen finns här http://shin-ajaran.blogspot.sg/2012/12/comi...

Ätbara slem DIYs: Galaxy slem, slem Stressboll och Emoji slem behållare

Lär dig hur man gör DIY ätbara slem från Cola, Sprite och Capri-solen i detta borax-fri ätbara slem test! Som en bonus Visa jag dig hur man gör en flytande galaxy slem squishy Stressboll och en emoji slem behållare! Och ja, alla dessa slimes är 100%...

DIY Solar flaska glödlampa och mobilladdare

Hej alla,Detta instructable handlar om DIY Solar flaska lampa och mobilladdare där vi kan bygga vår egen sol flaska-lampa och en mobiltelefonladdare. Detta Instructable är hjälp var det finns ingen elektricitet eller elektricitet är mycket höga.Jag g...

DIY stativ för netbook och tablet

DIY stand för netbook och tablet...

DIY dubbel kedja och Spiral inslagna örhängen

Dessa är verkligen unik och lätt att göra. Bli kreativ och gör dem till din egen!Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att lägga till steg för...

DIY dubbel sidig örhängen med Swarovski Crystal Post & fläktade stöd

Denna dubbla dubbelsidig örhängen/öron jacka/front tillbaka örhängen/baksidan stud örhängen, men man kallar det har varit i trenden för ganska lång tid nu. Så jag tänkte att det ska bli intressant att prova på hur man gör dem. Jag använder lite plast...

DIY dubbel garderob hängande Rod

en av de enklaste sätten att omedelbart fördubbla din hängande utrymme i en garderob är att lägga till en dubbel hänga klädstång. Du kan köpa en från butiken men att göra en DIY version ger dig möjlighet att enkelt anpassa höjden/längden för att pass...

Nr-Weld dubbel fat rökaren (och hur man använder det)

om du är någonting som jag, du har nog kört på detta problem:1.) jag behöver att röka kött. (Inte vill... Behöver.)2.) jag har inget begrepp om hur man svetsa och acetylen ficklampor kan lika gärna vara trollstavar.3.) jag är billigt.(Tja, som vi hit...

DIY dubbel skärm står för mindre än $10

Hälsningar beslutsfattare!Jag har alltid drömt om att ha en många--Ordningsmanen Setup. Jag var inte kunna ha råd med en. Efter några besparingar köpte jag två bildskärmar. Det är kindof stökigt när du placerar dem på bordet. Jag vill inte att monter...

DIY lampa med LED Strips och VVS delar

Detta projekt bör ta mer än en timme eller två efter att du få delar tillsammans beroende på din erfarenhetsnivå. Delar bör vara ganska vanligt i grannskapet eller stor låda järnhandel med undantag för LED strips. Du kan hitta remsor i en lokal butik...

DIY dubbel dubbelsidig PCB/Circuit Board etsning

detta är den metod jag använder till etch dubbel dubbelsidig kretskort hemma. Jag har använt olika metoder för de senaste månaderna och har bosatt sig på den här, som jag anser vara det mest pålitliga sättet att få båda sidor att rada upp.Vad du behö...

DIY Shabby Chic målade och nödställda tabell bänk

DIY Shabby Chic bänk tabellenMin kund hade detta slå upp reproduktion bänk / bord. Jag tror stilen som kallas en "telefon sits" men inte säker. Hur som helst, hon ville att rensa upp, måla den och ge den ett shabby chic nödställda utseende. Pjäs...

DIY headphone adapter (med mikrofon och REMOTE) för smartphones

denna video visar förklaringen av ett DIY projekt:En adapter som ansluts till audio-ingången på någon smartphone. Denna adapter har en mikrofon och en knapp, så att användaren kan ansluta alla hörlurar (din personliga, dyra fina sådana) och samtidigt...

Bred planka golv DIY: Rough Cut till not och spont

Som vinter fortskred i Michigan och utanför projekt visade projekt insidan en massiv idén kom till stånd. Kan avsluta källaren! Som långsamt har förvandlats från en fuktig klippa 100 år gamla, men 8 fot lång källaren i ett vatten säkras inramade canv...

Gör en Mini dubbel-Shot Knex pil och båge

Obs: vara trevligt detta är min första.Denna båge skjuter från 10 till 25 fot.Dess enkla och lätta att göra.Den har 2 sidor för en double shot och enkel för att hålla!Steg 1: Den upprepade & den nya, ganska mycket vad du behöver Vad youl behöver är:S...

DIY LED bok läslampa och ficklampa

Hej alla! I detta instructable jag ska visa dig hur du gör din egen DIY läslampa, som du kan montera på boken du läser. Denna lampa är praktiskt om du vill läsa en bok i en bil eller i mörker utan att störa någon annan.Denna lampa är ljusa nog att be...

DIY dubbel hund koppel/leder

För inte mycket pengar och smått och gott från järnaffären kan du göra din egen anpassade hund leda för antingen en eller två hundar på mycket kort tid.Steg 1: delar: Du behöver några rep. Jag använde flätad nylon repet som var ungefär en halv tum i...

DIY TV-B-Gone SHP (och spara $45)

för ett tag sedan jag postat min $3,50 DIY TV-B-Gone Micro, som var stor inte och alla men nära tillräckligt med juice. TV-B-Gone SHP är tänkt för att kunna stänga av TV-apparater från 100 meter bort, men kostnaden $50. Så för ungefär $5 gjorde jag e...

DIY dubbel sparka!

Bygga din egen dubbel kick för en mycket låg kostnad. Detta bör ge dig en idé om hur du gör din egen. Jag såg nyligen min kompis spela hans trummor, när jag såg hans dubbel kick, det fick mig att tänka hur mycket jag ville ha en. Efter att titta på p...