DIY dynamisk mikrofon w / förförstärkareHej alla!

Vi (gberthou & ekyr) skulle vilja presentera en Instructable som startade som projekt för kursen av Sensor baserade system i KTH, Sverige. Vår ursprungliga idé var att bygga en mikrofon från början, till låg kostnad, men på grund av att vi saknade ordentliga verktyg och material för att bygga en ordentlig spole-magnet setup, beslutade vi att använda en gammal hörsnäckan högtalare. Resultaten vi fick var bättre än väntat och vi byggt framgångsrikt en relativt korrekt mikrofon för mänsklig röst inspelning att funktioner buller avbokning och före amplifiering, i den totala kostnaden för 5 USD!

I stegen nedan lär du dig:

  • Hur man bygger ett sådant mikrofonsystem
  • Vad är prestanda karakteristika
  • Hur du kan anpassa den efter dina behov
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY enda slutade vakuumrör förstärkare

För dig som vill ha varma ljudet av en vakuum rörförstärkare, när du spelar gitarr eller bara lyssna på musik, men inte har råd att köpa en dyr rörförstärkare, detta instructable är för dig. Detta instructable visar dig hur man bygger en vakuum rörfö...

DIY stereon med en bil förstärkare.

Så jag var mycket tråkigt en dag och också sjuka med kylan. Jag hade inte något att göra så jag tänker Hej, låter bråka med några skrot elektronik jag hade i min garderob. Jag slutade göra ett litet ljudsystem som bestod av 2 woofers och 2 diskanter...

Bygga en dynamisk mikrofon förförstärkare

Hi Guys..!!Du är Välkommen till "Sam tekniker"Detta projekt handlar om en dynamisk mikrofon preamp som har mycket god vinst. Och ljudet av produktionen kommer att förändra din sändning eller inspelning.Detta är bra för menyfliksområdet mikrofone...

DIY billiga SSD förstärkare (från bärgade delar)

bor i ett tredje världen land, förstärkare som marshall, fender, line6, peavey och andra är alldeles för dyrt för fattiga gitarr spelare som mig, eftersom de flesta förstärkare är leksaker för de rika pojkarna. Så med en blandning av inspiration och...

En kul DIY förstärkare-åbäke-Organ Donor projekt del 3

I detta instructable jag ska förklara hur jag designade och byggde en rolig liten batteridriven förstärkare från återvunnet material och en handfull elektronikkomponenter. Det är en katalog av misslyckanden och lösningar som verkligen betalas ut. Det...

DIY: Gitarr förstärkare w/Vintage Gear

Vi till att hitta och behålla gamla vintage ljudutrustning som rörslutsteg, fältet spole högtalare och något art-deco-esque. Men vi var i behov av en gitarrförstärkare, så när vi kom över en rensad 1936 Philcoen Tombstone radio fall, vi visste att vi...

DIY 15 Watts stereoförstärkare (Portable)

Hej guyz!En dag, jag hade dessa gamla Thompson bokhylla högtalare bara liggandes, och jag hade inget sätt att spela dem, som jag inte besitter några bra förstärkare, som skulle passa mina behov. Jag ville också detta projekt för att vara portabel, fö...

Bärbar gitarrförstärkare - DIY

Välkommen till "Sam tekniker"Hej killar..!!Detta är en bärbar gitarrförstärkare med några exklusiva funktion. Det ger dig rent ljud, ljus & högt ljud och distorsion gitarr ljud. Även om du ansluter en halv akustisk gitarr kommer att det fung...

Super högt bärbar bluetooth förstärkare 50w × 2 inspirerad av Diy Pirks

Hej alla. Detta är min första instructable så om jag gör något inte rätt. Du får gärna berätta. Detta projekt var inspirerad av Diy roliga grejer jag såg sitt projekt på youtube och jag bygga min och lägga till några ändringar. låter börjarSteg 1: fö...

Bok skrinlägga Stereo förstärkare - DIY

Hej där fellow Instructablers!Jag gjorde denna mini stereo förstärkare för min son, den drivs av en begagnad laptop 19V 3.43A adapter-laddare. ljudkällan är hans laptop hörlursutgång. Denna förstärkare kommer att driva två bokhylla högtalare. Mitt i...

DIY förstärkare

denna video visar hur man bygger en enkel förstärkare som kan anslutas till valfri enhet med en audio-utgång (som en iPhone, som vi visar i denna video).Obligatoriska delar:Lödfritt set av brödunderläggen eller den härlåg effekt ljud amp IC100µF elle...

DIY Audio Signal Patch kabel för två förstärkare

Välkommen tillbaka killar! Du minns att jag sa att jag kommer att göra en annan instructable för att göra en patch-kabel som ansluter två identiska subwoofer eller förstärkare till en ljudkälla?? Här är det! Detta instructables är användbart för DJ e...

Enkel DIY förstärkare Lm386

I detta instructable, vi kommer att göra en enkel förstärkare med lm386. LM386 är låg spänning förstärkare och vinna varierar från 20 till 200. Det är en 8-polig ic.Lista över komponenter:1. skärbräda2. LM3863. 8 Ω högtalare4. 10 k pott5. 220 uF kond...

Hur man gör Homemade förstärkare för din Smartphone (DIY)

Hur coolt är det att göra din egen hemlagade förstärkare som är mycket lätt att bygga om du har du har lite erfarenhet av elektronisk & lödning, också dess billigt, lätt och roligt projektHoppas du gillar detSteg 1: komponentKomponent:För mer informa...

DIY bluetooth mottagare för alla förstärkare under 3$

Idag jag hittade några gamla Bluetooth mono headset dess ganska värdelös för mig eftersom du vet att det ser konstigt när du bär det så jag försökt återanvända det nu kan se vad jag kan göra något med bluetooth och ljud... Det första som kom i mitt s...

DIY HiFi: Klass A Hybrid hörlursförstärkare

fram::: projektet föddes ur ett par saker. En var ett behov av en förstärkare att köra några högre impedans hörlurar jag just hade köpt. (Hörlur Grado SR125i är stor, förresten.) Också, eftersom jag har började mitt första år vid Boston University, o...

DIY bärbar HiFi-förstärkare (2x30w, klass AB)

jag har gjort en bärbar förstärkare som använder en TDA7394 som dess viktigaste IC chip. Det är en klass-T förstärkaren ser likadana ut. Det finns även en dold (intern) tonen styrkrets byggd med det. Jag postat den för att inspirera de flesta människ...

DIY mikro förstärkare

Detta är bara en enkel skiss på hur du gör en förstärkare och stiftkommentar för fler projekt: Pdelar:1. lm3862. tråd3,9-volts batteri och kontakt4. högtalare5.10 k ohms motstånd (1/4 watt)5.220 mf cap. (10.volt)6.3.5mm audio domkraft7. en eftermidda...

DIY LM386 gitarrförstärkare (bergsprängare)

Detta är en full slutsteg som du kan göra iPhone dockningsstation gitarrförstärkare eller litet ljudsystemvara kreativ make awesome höljen för projektetJag gjorde denna täcka av en Toyotamotorolja kanSteg 1: Delar som du kommer för att behöva:LM3861u...