DIY eldgrop och sittgruppÅtta år sedan, köpte min fru och jag denna kammare, på grund av delvis till mycket stora bakgården - ungefär 5 tunnland. I åtta år hade vi aldrig gjort något meningsfullt med den. Fram till nu. Jag skulle vilja lägga till att jag gjorde detta projekt helt av mig själv och att innan vi började detta projekt, jag hade absolut noll erfarenhet av konstruktion, landskapsplanering, eller hem förbättringsprojekt. Så med detta i åtanke, jag fullt ut erkänna gjort jag förmodligen flera misstag som kan bländande till några.

Med detta sagt, vänligen se vår helt nya eld grop och sittplatser område:

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Mister och Fan

Alla har upplevt det: en sommar värmeböljan. Detta Diy spritzer och fläkt är perfekt att slå värmen på sommaren.Steg 1: material VattenflaskaSprutan huvudetMotorTejpFan BladeHoppare ledningarLinkIT enSteg 2: spruta FN-skruv locket på vattenflaskan oc...

DIY billiga och kreativ bröllop gynnar

Hej alla! Sedan min första DIY för bröllop gynnar var så populär på denna kanal, beslöt jag att skapa del 2, för att hjälpa dig med fler idéer om hur man skapar lätt bröllop gynnar på en budget. I denna video kan du hitta hur man gör tryckt blomma lj...

DIY Thorn (och punktering)-resistent däck

Hej är killar, Triplephase här och detta min första Instructable.Jag kommer att använda återvunna däck från gamla cyklar för att skapa ett thorn-resistent däck för mig och min brors cykel i detta Instructable.Backstory: följa några punkterade däck re...

DIY: Bivax och olja trä Finish experiment

Detta "vänners kompatibla är processen att skapa min egen DIY bivax träslag, och sedan testa var och en av dem är klar. Jag vill göra något som ger glans olja men skyddet av ett vax.För dessa vaxer experimentera jag med olika nyckeltal av kokt linolj...

DIY mixa och matcha koppling

här har du en handledning om hur att skapa dig en egen mix och matcha koppling, idealisk för denna säsong och en bit som kommer att göra specail varje utseende.1. skapa ett rutnät med maskeringstejp i den nedre delen av kopplingen. Börja med de horis...

Hög effekt ledde Under skåp belysning DIY - snygga och BRIGHT @ bara 23w!

Först och främst, låt mig förklara att "High Power LED" förmodligen bör läsa "Hög intensitet lysdioder". Mina beräkningar används denna helhet setup om 23w av el.Hur som helst, efter att få nya köksluckor och få en fin blank granit bän...

DIY Babyfilt och Swaddles.

Bra dag alla!När min bästa vän hade sitt första barn den första som kom ihåg, baby presenter och massor av dem! Jag har aldrig handlat för en baby innan i mitt liv men verkligen, hur hårt kan dettavara? Jag var upphetsad! Mitt mål, att skapa den stör...

DIY iPod och iPhone stå från en gammal kassett ärende!

Jag letade över sidorna på yahoo och hittade denna snygga DIY telefon kassett stativ från en gammal kassett spelare. Länk till det ursprungliga inlägget: https://www.yahoo.com/makers/she-makes-a-clever-phone-stand-from-a-cassette-126044248570.htmlSte...

DIY Trollstaven och bröstet Kit (IR-sändare och mottagare)

detta kit använder en Arduino och elektroniska delar för att upptäcka och reagera på infrarött ljus från någon infraröd avger enheten med fjärrkontroll enheter, infraröd avstånd sensorn (som på kameror) eller varumärke-märket Magic wand. Detta projek...

DIY Arduino och skärbräda startkablar från skrot elektronik

Detta är min första instructable och här jag ska visa dig hur man gör bakbord bygeln kabeln ur några skrot elektronik som du kan hitta någonstans (i gamla skrivare, telefoner, datorer etc.). Det är enkelt, Billigt och prisvärt till någon, och du ska...

Endurance Mini DIY lasergravyr och skärmaskin

Litet, trevligt, Billigt och uthärdligt, Billigt uthållighet mini DIY laser skärning och gravyr maskin med 2.1W och 3.5W laser ombord.Om du har några förslag, eller om du vill veta mer, skriv till mig:Mail: gfSkype: george.fomitchevTelefon: + 1.239.3...

DIY billiga och miljövänliga air condition enhet koncept

Så jag fick denna idé medan du tar en kall dusch under varma sommaren, är när jag insåg att vatten som kommer från vatteninvesteringar riktigt kallt. Vattnet i mitt område är endast 15-17 ° C på sommaren och jag kom på en idé om hur att använda som f...

DIY Ariel och Aurora Tiara handledning

jag älskar den lilla sjöjungfrun. Jag älskar tiaror. Detta var en no brainer.När jag gjorde denna tutorial, märkte jag att det skulle vara lätt att använda dessa tekniker för att göra Auroras (Törnrosa) tiara också.Steg 1: material För detta projekt...

DIY band och band arrangör under $3

Detta blir ett perfekt inlägg för dig om du funderar att organisera dina band och band trots allt att figursättning som du gjorde för semester. Jag var organisera mina band med en omrörare för kaffe och en bit av skum. (som) Min band samling tiden vä...

DIY trumma och Cymbal ljuddämpare

trummor är högt. Ljuddämpare kan vända boom boom paaasshh till klick klick fästing. Om ditt mål är att eliminera drumminess för ditt trumset, då är massa laddade Vinyl (MLV) din nya vän. Från 1/8" MLV, skär skivor för att passa huvuden av toms och ri...

DIY mynt och nycklar plånbok

Denna plånbok gjordes av min dotter, hon är nu studera läder hantverk och göra mig ett experiment, jag har ingen aning hur hon design det heller jag har gett rekommendation. Jag posta detta instructable i reverse engineering aspekten, med en enkel pl...

Sura kniv etsning | DIY | Snabbt och enkelt sätt att göra din kniv ser cool.

Detta är min nya Instructable om hur man syra Etch din kniv.Kniv etsning videoHär är vad du behöver:-Kniv - järnklorid $12,50-Nagellack $3-Nagellack remover $3-400 grus sand papper-Lång flaska eller behållare-HushållspapperSå som ni kan se kräver det...

DIY Jem och hologram örhängen

Verkligen, verkligen, verkligen upprörande. Om du växte upp på 80-talet, sannolikt du känner och älskar Jem och hologram. Den tecknade serien som spelade Jerrica och hennes hemliga rockstar identitet Jem. Tillsammans med hennes bandmedlemmar, hologra...

DIY Bee och PuppyCat Cosplay

Som i ord av Bee tog"du alltför länge ditt godis borta, det är vad som hände. BU-KOW! ". Jag kan relatera, som sammanfattar ganska mycket min inställning till livet. Se godis, äter godis, skylla hosting partit av vårdslöshet och sedan snabbt läm...