DIY fönster slutaren Mail arrangörlåt oss hoppa rätt i! I åldern av kommer papperslös verkar det som vi fortfarande får en massa mail på vårt hus. Så hur vi hålla räknarna ren och organisera allt detta papper? Vi förvandlat fönsterluckor som hänga i vårt kök och ordna e-post. Skräppost blir återvunnet och viktiga objekt placeras i lämpliga slutaren. Slutaren är också ett bra sätt att Visa mail att du är stolt över dvs spara datum (som jag redan fått fyra av i sommar redan), julkort, alla hjärtans dag kort eller bara brev och vykort från nära och kära. Nedan finner du en steg för steg handledning om hur man gör ett fönster slutaren Mail arrangör. Friskrivningsklausul: Du behöver inte ha en silhuett för detta projekt men med silhuetten ger det en liten något extra!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Upcycled fönster stomme halsduk arrangör

så har du ett gammalt fönster och du inte vet vad man ska göra med det, men du vill göra något listig? Bra vänner, jag har en lösning för dig - upcycled fönster stomme halsduk, väska och tillbehör display! Läs vidare om du vill gå från att ha en gamm...

Fönstret slutaren Mail sorterare

återanvända en gammal fönster slutare i en chic mail sorterare! Dess ett bra sätt att spara e-post organiserade och det gör stor vägg dekor.Jag bor med 4 rumskamrater och våra mail pålar så snabbt. Jag gjorde detta som en lösning att skära ned på rör...

Hålla katt mat skålar snyggt och diskret med detta DIY sällskapsdjur skål arrangör

Cat matskålar, i mitt hus hur som helst, verkar vara i ständig rörelse. Och sedan finns det vad jag diskret kallar "haloeffekt", som i: hur i halo deras mat fick som långt ifrån deras maträtt?Så att hålla en viss ordning och att få min DIY på, j...

DIY hängande örhängen arrangör

jag har en massa örhängen och ville ha ett enkelt sätt att lagra de jag använder mest så jag kan ha snabb tillgång till dem när jag blir klar på morgonen. Så kom jag upp med denna idé för en riktigt enkel och billig DIY örhänge organisatör som kan hä...

Registreringsskylt Mail arrangör

Här är en snabb och enkel projekt för helgen krigare...Jag har samlat en hel del registreringsskyltar i mina resor och har alltid hållit dem alltid att veta jag kunde göra dem till något någon dag. Idag var det dag! Om du hittar dig själv med en saml...

Maila arrangörerna

detta är en handledning för vissa mail organisera lagerplatser som kan hängas på väggen. Dessa instruktioner är förutsatt att du använder den universella lasrar @ TechShop Chandler, och att du har tagit SBU och känner till hur du använder maskinen.Fö...

DIY egna projekt och reparera arrangör

Hej, ska idag jag visa dig hur man gör egna projekt och reparera arrangör. Är du trött på den enorma mängd skruvar som kommer ur din reparation yta? Det är den instructable för dig. Låt oss börja =)!Steg 1: Vad du behöver Här är de modeller som du be...

DIY bärbara hobby delar arrangör

Som en hobby, jag har en hel del elektroniska delar att bygga min kretsar och jag har alltid svårt att hitta vad jag behöver eftersom mina delar är blandade. Så, jag tänkte på att göra en delar arrangör som är trevlig, öppen, naturligtvis bärbara och...

DIY mönster - Doodles idéer (med handledning)

För mer DİY projekt och idéer, titta på mina alla sidor:Jag är i sociala medier:YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCaUHTJ6jkt08eyjc...Instagram: https://instagram.com/diywithmoon/Facebook: https://www.facebook.com/diywithmoon?ref=tn_tnmn&...Pi...

Lätt DIY PVC fiskespö hållare & arrangör för lagring

Vad vi behöver: sex T bitar av PVC, fyra hörn bitar av PVC, tio fot långa PVC rör (vi använde 1,25" PVC pipe), PVC pipe lim, en sågKlippa tio, fyra tum, bitar av dina tio fot PVC rörSkär sex, åtta tum, bitar av din PVC-rör (nu blir det kortare än 10...

Säkerhetsbälte nyckel arrangör

efter att ha spenderat oräkneliga år på Instructables jag äntligen beslutat att skriva en instructable för mig själv. Jag jobbar på en bilfirma så att hitta en vänster över säkerhetsbältet (tungan och spänne) var inte alltför svårt. Jag är säker du k...

Instant Axe aka mobiltelefon yxan

Att göra något är kul. Det är kreativt, konstruktivt, mind-krossning, avkopplande & också ganska reboosting.Welunderstood, när allt går bra - annars är det nonsens, destruktiva, frustrerande, nerv-bryta och extremt deprimating.Men att göra något för...

Mic shock mount och pop filter använder quiltning hoops

jag har sett många trevlig chock fästen och pop filter DIY mönster, men inte båda tillsammans. Många av PVC mönster tar en massa tid och lite grejer som jag inte har som 2" hål sågar och Drillborrpressar. Tooling PVC är också tidskrävande. Så var min...

Sätt att ordna/Store smink (eller nästan vad som helst) på din spegel

i grunden är det en riktigt enkelt, snabbt (och vissa kanske säger magiska) sättet att organisera din makeup på din spegel (eller någon annan skit som du vill hålla fast vid din spegel)! Jag kom upp med detta när alla mitt smink var att vara trångt p...

Litet badrum lagring med spänning stavar

Ibland gå vertikala och använder väggyta är ett bra sätt att skapa sig några mer förvaringsutrymme i ett litet badrum. Jag använde väggen rymden bredvid min badrumsspegeln för att lagra en del av mina smycken och andra tillbehör som hårspännen och kl...

Modulära bärbara Gaming Board

när du har samlat in och målade din Warhammer miniatyrer, behöver du en styrelse att spela på. Styrelsen måste vara 4ft bred och 6-8 fot lång (ca 1,2 m x 1,8 - 2,4 m).Den kommersiella modulära styrelser kan bli mycket dyrt. Den DIY mönster jag har se...

Awesome band Art

Steg 1:Letar du efter en lätt nya konstverk att hänga på din vägg har jag fått en helt enkelt projekt för dig ;)För denna awesome abstrakta konstverk, allt du behöver är en pensel, måla oavsett akryl färger du väljer, en duk och några målartejp! Anvä...

DIY upp-cyklade Kupong arrangör!

Jag hade en massa kuponger liggandes och organiseras inte på alla. Ya kan få verklig, jag har en hel del grejer bara liggandes men kuponger är en smärta. När du går till affären det falla ur vagnen, fickan vet du aldrig vad du har, och ja jag kunde b...

DIY KeySmart/nyckel arrangör

Så jag surfade på internet och kom över ett par viktiga arrangörer som dessa: http://getkeysmart.com/products/keysmart och http://www.keybar.us/aluminum-key-bar/Detta är ganska cool rätt? Vad är inte cool är deras prislapp, så varför inte göra en som...