Vrida vaxljus på svarven för örat mätarejag beställde några nya 0ga öljetter för mig själv. Jag var på 2ga, och det är en ganska bra hopp, vill. 100" så jag inte kunde bara jam saker i. Istället för att köpa vaxljus som jag inte någonsin använda igen efter min storlek upp, vände jag mig några ur Delrin (jag trodde HTPE skulle vara mer biokompatibla, men jag hade den 3/4" Delrin liggandes, om någon kan skolan mig på ämnet, snälla, vara mig gäst).

Jag gjorde dessa på TechShop i Menlo Park. Kolla in TechShop på www.techshop.com. Hitta en plats nära dig och ta en gratis tur.

Material som behövs:

Material - Delrin (i detta fall), eller HTPE, eller 316L rostfritt om din känsla galen, eller Titan om du känner dig fancy!
Önskad örhänge - att mäta diametern på mätaren
Bromsok
Svarv
Stål ull (eller scotch brite om du arbetar med metall)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pennhållare från gärdsgårdsstör på svarven

staket post = tråkigt, Svarvade pencil innehavare = fun(er)Jag gjorde dessa på Maker plats http://www.makerplace.com från ett gammalt 4 "x 4" ceder fence inlägg liggandes.Naturligtvis behöver du inte använda en staketstolpe, alla 4 x 4 kommer at...

Bygga en hög motormunstycket raket

Experimental High Power Rocketry är en extrem sport som erbjuder beslutsfattare en mängd möjligheter att utnyttja sina färdigheter, få nya kunskaper och utforska... Tja, rocket science! I detta Instructable kommer jag att införa en metod för att göra...

CO2 Laser vatten Chiller

CO2 Laser vatten ChillerCO2 Laser rör kyls genom att köra eller pumpa vatten genom röret. Det är nödvändigt att förlänga livslängden på röret som annars skulle överhettas och snabbt förlorar makt och så småningom misslyckas att fungera. Dyra vatten k...

Art Deco hatt rack med klädkrokar ur skrot!

Behövde en plats att hänga min fina hattar, så gjorde detta från matrester ligger runt butiken.Steg 1: jag inte gå in frontplåten vrida på trä svarven, men toppar för hatt rack görs precis som. Jag limmade 2 3/4 "x 4" x 4" block tillsammans...

Trä Christmas småsak träd prydnad

Ive varit en hobby diyer för ett bra tag, men började bara verkligen får in wood svarvning i de senaste 6 åren eller så, vrida små bitar för dekoration, pennor etc. Men vid jul när det verkar som alla vill ha något att göra, oftast träd dekorationer....

Koppar etsad Box

Detta är en valnöt och koppar etsad låda. Förkoppra är etch med en enkel saltvatten etsning teknik kan du enkelt replikera. Jag vrider rutan på svarven och avsluta det med 2 lager torka på poly.Green Lantern logotyp tillval......

Bygga en Penny kross

Jag bygger en maskin för att producera pressade pennies. Den liknar på många sätt till de du kan hitta på ett zoo, flygplats eller museum, med några viktiga skillnader. Medan de flesta penny krossar låter dig välja mellan fyra möjliga bilder, göra de...

Caduceus penna

Jag har inskrivna i en online sommaren konst uppskattning klass som innehåller ett original konstprojekt. Detta Instructable är min presentation av vad jag har skapat för min konst klass. Som sådan, kommer jag inte beskriver svarv verktyg använda tek...

Stensalt Margarita glas!

Detta glas gjordes från ett block av salt block köpt från matlagning store och vände på svarven. Jag hade gjort ett armband från blocket ungefär en månad sedan men ville prova något lite mer komplicerat. Det fanns tillräckligt många bitar kvar att gö...

Trä Hobbed Gear dagdrivare maskin

Min ursprungliga present till min bror föll igenom. Så några dagar före jul, jag ringde honom och frågade honom vad han ville. Han berättade att han ville ha något för sitt kontor, och jag bestämde mig att göra honom en stationär leksak. Jag tittade...

DIY råtta klon snedvridning gitarr effekt Pedal - The död råtta

detta är inte någon Mickey Mouse distortion pedal!Denna pedal är en klon av en på min favorit effektpedaler från 80-talet... ProCos råtta distorsion. Det är en grundläggande OpAmp distortion pedal med det klassiska LM308N IC-chip som är en ganska enk...

Bygga barn-storlek Boba Fett pansar med hjälp av Pepakura metoden

denna handledning visar hur man gör en Boba Fett kostym för barn (9 år gammal i detta fall) med hjälp av Pepakura metoden."Pepakura" är en teknik för att göra utskrivbara versioner av 3D datormodeller. Utskriften kommer med numrerade flikar och...

Fenomenal Augmented Reality tillåter oss att titta på hur saker tittar på oss!

I min barndom upptäckte jag ett intressant fenomen: om jag anslutit en ljuskälla till en tillräckligt förstärkt TV-mottagare och viftade ljuset runt framför en kamera, jag kunde få ljuset att fungera som en 3D augmented reality display som skulle täc...

Med hjälp av strömförsörjningen HY1803D

HY1803D är en prisvärd nätaggregat som ger lämplig effekt för många strömsnål elektronik projekt. Från manuellt är specifikationerna:Matningsspänning: 0 V DC-V-18 ± 1% i steg om centivolts (0,01 V)Nuvarande resultat: 0A - 3A ± 2% i steg om centiamps...

Hur göra ditt hem säkra

de flesta av oss tänker på våra hem som en slags fristad, en säker plats där hela familjen kan reparera och omgruppera. Och det är så det ska vara. Men åren bära på ett hus, precis som de bär på oss, och så småningom måste vi alla göra något att håll...

Hur man gör en svart locust båge

Först av allt vill jag be om ursäkt för grammatik misstag och andra misstag skriftligen caus jag använde google translate för att översätta all text som visas här (engelska är inte mitt modersmål språk så skrev jag allt i min språk än översatt det)....

Handledning på att göra en svart Locust båge

först av allt vill jag be om ursäkt för grammatik misstag och andra misstag skriftligen caus jag använde google translate för att översätta all text som visas här (Engl är inte mitt modersmål språk så skrev jag allt i min språk än översatt det). Jag...

Arduino cykel larm och ljus

detta larm är ett bra sätt att varna dig om någon bråkar med din cykel. Jag hade en cykel stulen ett tag tillbaka och beslutade att det måste finnas ett bättre sätt att hålla min cykel säkert. När jag sökte för cykel larm, var allt jag kunde hitta la...

Vrida trä nötknäppare från tomma

jag ville göra några coola nötknäppare i julklapp, men kunde inte hitta något som liknar gratis instruktioner! De flesta planer är i böcker eller planer som du köper online.Så jag gjorde en hel del gissningar och forskning, och kom med ett ganska lät...