DIY-gitarr leksakslådankul för småbarn!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Gitarr pedallådan

Hej, älskar jag att spela gitarr. så låt oss göra gitarr pedallådan från pinjeskogen!Jag designade den till har en flyttbar täcka och svinga botten för lätt för stomp på gitarreffekt.Steg 1: Steg: 1 Plan & mäta pedaler -Placera gitarr pedaler i plats...

Hur man gör en DIY gitarr med SAM Labs!

Bli nästa Rock Gud! Göra en DIY gitarr med SAM LabsSteg 1: Samla ditt material1. raid återvinning för en kartong.2. ta tag i din SAM Slider och 3 tryckgivare / eller 3 knappar att göra det rock.3. haffa en sax, lite tejp och en penna för att göra git...

DIY USB pedallådan för live looping

jag ville prova live looping, men jag ville inte spendera $200 + på en bit av redskap som kan aldrig göra det till en spelning. Så jag satte ihop en ganska användbar rigg med en netbook, en USB-ljudgränssnitt och denna hemlagade pedallådan.Live Loopi...

Hur man gör en RM2 (Vänligen konvertera till din egen valuta) DIY gitarr döda strömbrytare (nr borrning krävs)

detta är en handledning för att infoga en kill switch utan att behöva borra ett hål på din gitarr.VARNING! Först och främst om din egentligen inte vet vad du gör, det betyder att du inte tillhör den DIY gemenskapen.Vara smart, ta ansvar för dina egna...

DIY gitarr Cable Tester

Hej Wozn här från bandet taket förlöjliga. Idag ska jag hjälpa dig att göra en snabb enkel kabel testare som redan har sparat mig mycket tid och hjärtesorg. Du inser inte förrän du har en hur användbart det är att bekräfta en sekund om en kabel är tr...

Billiga DIY gitarr plockar

Nyligen började jag spela gitarr och det var då jag insåg något, de flesta val är ganska fula... Så iväg jag för att göra vissa anpassade, cool och rolig plockar att någon kunde göraSteg 1: leveranserDu behöver:Ett gammalt presentkort, betalkort elle...

DIY gitarr Capo

detta är ett enkelt tips för gitarr spelare om de inte har en Capo eller om de har glömt det hemma! :-)Steg 1: Du behöver Behöver du:-En gitarr-En rubberband-En penna/markör/gaffel - bara someshing svårt att inte bryta.Steg 2: Steg 1 Placera markören...

DIY gitarr fallet

några år sedan jag köpte min första gitarr och inte har någon lust att köpa en $80 fall för en $150 gitarr. Ett tag använde jag bara rutan som det kom att bära det från plats till plats. Det var svårt att hålla gitarren skulle flytta runt mycket lätt...

DIY gitarr grafik på den billiga

göra en billig gitarr mer spännande med anpassad grafik.Steg 1: material Behöver du:Bläckstråleskrivare (med en laser-skrivare kommer att göra det ser hemskt)HobbyknivKlar akryl beläggning (Aerosol)Självhäftande etiketter-något slag kommer att göra,...

DIY gitarr knopp

jag var uttråkad i mitt rum och hade några cola flaskor ljuger runt så jag kom med idén att göra en gitarr nob från detJag tittade runt detta instructable och jag sett maskin huvuden, mickar etc, men ingen knopp för det allsså här är det alla u gitar...

DIY gitarr Pedal styrelsen (effekter Pedal portföljen)

de konsument-baserade gitarr pedal styrelserna är alldeles för dyrt för min smak. Jag kom upp med ett enkelt sätt att bära och driver alla dessa viktiga gitarr pedaler styrelser i en portfölj.Besök min hemsida för andra projekt: www.kevindemarco.comS...

DIY gitarr pix

dess att tiden på yeer agan. Spara för holiday seeson, rite runt hörnet. Så wen du tittar runt reelizing har du ingen gitarr plockar och din till cheep (eller lata) gör för att gå till stan wat du, göra? Lyckligtvis för dig är hjälp på väg! Olyckligt...

Gitarr pedallådan UNDER $40!

Hej alla! Så, jag har letat överallt efter ett pedalboard för ett anständigt pris och jag kom över ett par forum som nämns med hyllor från IKEA, men ingen av dem såg ett sätt att jag verkligen ville. Så jag bestämde mig att åka till IKEA för att se v...

Hemlagad DIY gitarr Pickup täcka

om du tror, "Jag är uttråkad för min gitarr utseende" men du inte vill ha en fullständig modifiering, detta är ett alternativ.lägga till en cover till dig gitarr pickups, som en dyr som (EMG).I denna video visa dig hur man gör en cover med ett k...

DIY gitarr med min diy cnc router

Hej, detta är min andra "stora" instructable. Det är ett projekt som... för nu har tagit mig över 40 timmar.Jag bygger en gitarr kropp från körsbärsträ och Ipé trä med min cnc router för att dirigera contour och fickor.Jag kommer att uppdatera d...

DIY gitarr: Metal Omar cigarett Box Guitar

så ett par år sedan, vi bestämde sig för att lära sig hur man gör egen cigar box gitarr och andel som bearbetar via en tutorial-serien visas här: Vi bestämde att nästa sak att skapa skulle vara en metall kropp cigar box gitarr och så i denna serie, v...

DIY spjällådan Christmas Tree

En trist, regnig måndag morgon denna månad, fann jag mig själv utan transport & känsla typ av bla. Vad göra? Jag bestämde mig att dra ut min jul saker & start utsmyckning, men en sak stod i min väg... inga träd! Förra året jag pensionerade min trä...

Giant "brev träkloss" - leksakslådan

min 16 månader gamla Gud dotter bor i en söt viktorianska hus i staden. Medan utrymmet har alla moderna bekvämligheter saknar den en sak föräldrar till en liten flicka behov – lagring!Så när de bad mig att göra dem en leksak låda att hålla sin ständi...

DIY gitarr vägg hängare från trä

bygga din egen gitarr wall hanger från en gammal träbitSteg 1: Material Material lista:För väggen hänga:-en bit av långa ombord (om en meter är nog)-2 liten hylla fästet-några skruvar-2 små bitar av metall (jag använde en gammal armén konservöppnare)...