DIY-Harry Potter trollstavHello fellow Harry Potter fans! Detta är en rolig och mycket lätt DIY som alla kan göra. Det bara tar ca 30 minuter och är en mycket underhållande.

(Yngre barn ha en förälder övervaka du med Hot-lim pistol, för jag har bränts flera gånger. DET ÄR MYCKET VARMT! OCH GÖR ONT MYCKET DÅLIGT!)

Se Steg
Relaterade Ämnen

REALISTISKA Harry Potter trollstav - på 10 minuter

jag är att sätta på en show i September med en monter som Harry Potter och är redo för fullt på kostym med en Harry Potter trollstav i min hand. Här är anvisningar för detta lätt och realistiska trollstav gjord från en sparsamhet butik pluggen och li...

A verkligen magiska Harry Potter trollstav för Lumos och avslöja dina hemligheter charm

till min instructable för den '''Awesome Harry Potter trollstav ''', här är en mer teknisk version. Fortfarande lika vacker att titta på (mer så om du har övat på den enklare versionen) och ännu en faktiskt utför magic (om än vetenskap driven magic)....

4 väg till göra en Harry Potter trollstav

det finns gott om awesome sätt att göra en ganska trevlig sett harry potter trollstav. Men i denna tutorial jag visar dig 4 av de mest populära metoderna för att göra din egen trollstav!Steg 1: Varmt lim Trollspöet Är en av de enklaste sätten att gör...

Hpprojectss fantastiska Harry Potter trollstav

Ja, kanske du har gjort en Harry Potter trollstav från vissa andra Instructable. Tja, det kommer att se mycket bättre än vad jag är utstationering! Så om du vill ha en trollstav som ser bättre ut, leta någon annanstans. Inte att säga att dessa trolls...

Gör en awesome Harry Potter trollstav från ett ark av papper och lim pistol lim

nu när Harry Potter feber är över oss igen, jag trodde du skulle vilja prova på att göra några riktigt fina Harry Potter trollstavar. Detta är sådan en enkel men effektiv instructable. Med ett pappersark, lite lim och lite färg, och ca 40 minuter att...

Lätt Harry Potter trollstav

gör en lätt Harry Potter trollstav på 5 minuter med varmt lim och ätpinnar. Rösta i övre hörnet.Steg 1: börja Börja med att få följande produkter: hot glue gun, ätpinnar, broun och tan akrylfärg. Börja tillämpa varmt lim till toppen av chopstick och...

Harry Potter trollstav Stand

Min man och jag tog min son till Universal Studios till Wizarding World of Harry Potter. Han hade en fantastisk tid och köpte 4 wizarding trollstavar. Han förstod inte varför de inte säljer en trollstav stå som i deras visning så vi beslutade att gör...

Eldklot skytte Harry Potter trollstav

Yo.Någonsin ville ha en cool harry potter tema trollstav som skjuter fireballs??? Tja, jag slår vad du gör nu och tur för dig dess otroligt roligt att använda och enkel att göra.Låter komma igångSteg 1: GIF-bilder coz gifs är cool = 3Steg 2: VideoMed...

Harry Potter trollstav - Cub Scout hantverk projekt

vår Cub distriktets Summer Camp har vanligtvis ett tema att verksamheten (eller "baser", som vi kallar dem).När vi valde "Harry Potter" som tema, tog jag chansen till att göra trollstavar som bas.Det finns naturligtvis många andra utmä...

Hur man gör en Harry Potter trollstav effekt med ljus

vad gjorde jag?-I detta instructable jag kommer att visa dig hur du skapar en Harry Potter stil wand stråle. Om du inte förstår något eller om jag missat vissa detaljer, behaga låta mig veta.Hur kunde jag göra det?Material som behövs:-2 ficklampor el...

Hur man gör en Harry Potter trollstav (lätt)

så som några av er kanske vet, jag är ett stort Harry Potter fan. Jag hade nyligen gick till Universal Studios öarna äventyr och det var fantastiskt! Det är värt varenda cent du betalar! Fast det var fantastisk, stavar var mycket dyra (ca 40 spänn!)....

Harry Potter trollstav

material:Färg (för brun- och svart-andra fungerar också)TrädgrenVatten / sjunkaLjusare (valfritt)Tålamod (valfritt)Limpistol (valfritt)Eller regelbunden lim (valfritt)Steg 1: Plocka och städa Så plocka bort någon svamp eller tillgång gren och köras u...

Harry Potter trollstav med en Dragon Heartstring kärna

en dag när jag läste en Harry Potter bok, jag fick idén att göra en replika trollstav av trä. Jag sökte på nätet, men ingen av dem som jag hittade hade någon slags "Kärnar ur" i dem. Så jag bestämde mig för att bara börja bygga och se vad som hä...

Gör din egen Custom Harry Potter trollstav

Harry Potter är en bra serie, och det har varit min favorit länge nu. Jag har alltid velat ha min egen trollstav, men de är lite dyr. Jag bestämde mig att spela med en pinne och kniv, och grunda ute hur till gör min egen trollstav. Jag hoppas du njut...

Hur man gör en Harry Potter trollstav

nu, jag är säker på att vi alla kan intyga att hur dyrt det är att köpa wand repliker från Harry Potter världen, eller även online. Också, ingen av dessa trollstavar är unika, och därför kan aldrig riktigt gå ditt trollspö. Den bästa lösningen på båd...

Hur man gör en kvalitet, trä Harry Potter trollstav

Här är en tutorial som lär dig hur man gör högkvalitativa, Harry Potter stil trollstavar, från äkta trä. Detta är min första Instructable, så jag hoppas du gillar det och dela den med andra! Jag har också några trollstavar tillgängliga för dig på min...

DIY: Harry Potter bokmärken (hus i Hogwarts)

Hej! Jag är ett stort Harry Potter fan så jag bestämde mig att filma en ny DIY för min Youtubekanal! Jag ville arbeta på Hogwarts' hus för länge och jag äntligen skapat bokmärken för min HP böcker :)Detta DIY är mycket enkelt att skapa! Hoppas du kom...

Harry Potter trollstav effekter

Hej detta är GuineaSaber99 och jag har en rolig tid med denna tävling (detta instructable är/var i trollkarlsvärlden tävlingen.) har jag lagt i en annan instructable, men det kan inte accepteras. Så, jag hoppas du har kul med din nya harry potter eff...

DIY Harry Potter House emblem

i detta Instructable, vi kommer att göra Harry Potter House emblem. Det finns en mängd olika sätt att göra detta, varierar i svårighetsgrad och material. För det mesta dock är huset emblem gjorda av metall eller tyg. Detta Instructable kommer att lär...