★DIY läder WALLET★Jag gjorde denna klassiska dubbla läder plånbok från scraps läder.

Det är lätt att göra men tidskrävande.

Jag vill tack för läder undervisning hon ger mig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

1 MIN TUTORIAL | Lätt DIY läder övergripande klänning

för mer DIY handledning besök http://www.pinkchocolatebreak.comJag har krossning på läder overaller och efter att hitta rätt faux läder (som var billiga) var jag ihop med rätt material att skapa min DIY läder övergripande klänning. Byxorna är ganska...

DIY läder Postbound minnesbok

Denna minnesbok (album) är hand skaffat utrustning, handsydda och hand konstruerad med vackra läder: vegetabiliska (veg) garvade tillsammans med plagg och liner läder-bearbetat. Dess sammansatta storlek är ungefärligt, 13 1/2" bred och 13" hög a...

DIY - läder plånbok på 5 minuter

Denna plånbok tillverkad av läder du kan producera (av dig själv) hemma med ganska enkla verktyg ochi en mycket kort tid.Steg 1: verktygDenna plånbok tillverkad av läder du kan producera (av dig själv) hemma med ganska enkla verktyg ochi en mycket ko...

DIY: Fjäder Ear Cuff

DIY: fjäder hår manschettenJag har sett dessa överallt och jag beslutade att jag skulle försöka göra min egen version av en fjäder ear cuff. Jag hade mycket roligt att göra detta och jag hoppas du gillar det! Också detta en stor gåva för någon utan h...

Hur man gör en egen DIY läder cykel grepp (med avfallsmaterial)

Jag har använt dessa läder grepp i en vecka nu och jag kan ärligt säga att de är fantastiska. Och de ser awesome också. Det är konstigt att ha främlingar berätta att jag inte ska investera på min slå upp cykel, genom att köpa dyra delar! De skulle in...

DIY väder ändring

Efter läsa några artiklar om vädret modifiering, och gå en lång nu seminarium om de långsiktiga effekterna av geoengineering, har jag beslutat att ge det ett försök. Det visar sig att vädret modifiering inte är fruktansvärt svårt.Den vanligaste metod...

DIY läder Tassle Bag Charm

Detta är en super lätt DIY att lägga en pop av färg till dina nycklar eller din väska!Steg 1: materialDu behöver:Ca 12m av läder spetsar.1.2" diameter Split Ring med hummer låsSidan fräsar (eller sax)Läder nål (eller en med en tillräckligt bred för a...

DIY läder USB driva

Denna USB-läder nyckel är ett roligt och lätt att göra DIY-projekt. Men gör inga misstag, det fortfarande tar några steg och ett par trick att få det ser lagom. I denna tutorial har jag fotograferat varje steg i att göra detta läder USB-nyckel från a...

DIY läder Wrapped Bar

jag nyligen fick pendlare cykling bugg och började pendling på 10 mil tur och retur (natursköna vägen) medan i skolan i Nashville. Om allt jag såg på Internet jag ville på min cykel och sedan började arbeta på att hitta DIY för dem gjorde jag en list...

DIY läder Watch Band

material 3 – 5 oz. vikt läder heavy vaxad tråd verktyg läder punch #00 läder synålar roterande kniv slutet stansar eller sax linjalen X acto knivSteg 1: Samla läder Material Shell Cordovan fungerar bäst.Steg 2: Samla titta på tillbehör Du kan hitta d...

DIY läder Bowtie

Förra månaden bestämde vi oss att prova ett av dessa sällskapsdjur prenumeration lådor för våra katter. Vi tyckte lite synd att hunden får sin låda varje månad. Tja, $30 dollar senare enda i rutan som var bra var denna lilla fluga trasa. Vi satte den...

DIY läder gränsen stämpel Kit

Samtidigt som man arbetar på en läderslida för en kniv som jag gjorde, trodde jag att gränsen stämplarna som följde med min grundläggande leathercraft kit tittade ganska inaktuella. Så föresatte jag sig för att göra något anpassad som gör min läderfö...

DIY läder kortinnehavaren

Efter att ha läder väska hade jag en liten läder kvar men kunde inte bara kasta bort. Jag höll tänkande och var säker på att mycket snart en idé skulle dyka upp. Tja, slutligen beslöt jag att göra en korthållare, naturligtvis eftersom jag inte hade m...

DIY läder kanten Beveler strigel

En gemensam olägenhet i leathercraft är svårigheten att vässa en kanten Beveler. I detta Instructable går George Hurst dig till och bygga din egen kant Beveler strigel!Steg 1: Samla ditt materialFör detta projekt behöver du:Flera storlekar av vegetab...

DIY läder bläckfisk pirat öga lapp Mask

är det en vecka tills Halloween och min son hade fortfarande inte plockat sin kostym.Jag var tvungen att vrida sin arrrrrrrrrrm men jag fick honom att vara en pirat. Min son är ganska karaktär så inte bara några gamla öga lapp skulle göra.Så octopus...

DIY läder tillbaka darra

Någonsin önskat en läder koger, men tänkte du aldrig skulle kunna göra det? Detta var min första läder projekt och jag hade inte mycket tidigare erfarenheter av läder och det var ganska lätt att göra! Härligt för kostymer eller ett kraftigt läder til...

DIY läder kortinnehavaren och plånbok

Hej killar,Du kan se hur man gör en läder kortinnehavaren och plånbok i min video. Du kan också ställa mig några frågor härhttp://Twelve-to-eleven.tumblr.com/min youtube-kanal...

DIY läder pigtail innehavare

I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör vackra läder pigtail innehavare (aka hästsvans korsetter)! Det är verkligen lätt och bara tar mindre sedan en halvtimme att göra!Steg 1: Samla MatherialsDu behöver:-En bit av läder (måste vara...

DIY: Läder Accent vik över Pouch - Hand sydda metod

Vik över påsar är lätta, bekväma och snygga ute tillbehör.Här gjorde jag det med svart tunt läder och butterfly accent tyg. Det är så lätt att göra.Hoppas du kommer att gilla detta trendiga fodralet :)Steg 1: Material som behövsTunn läder / Faux läde...