DIY ljus upp Kick DrumEn sak jag har alltid varit intresserad av korrelera ljus och ljud. Jag har gjort lyser upp högtalare och några andra intressanta saker, men jag bestämde mig att göra något lite annorlunda. Eftersom jag är trummis, tänkte jag, "varför inte göra det så min kick drum lyser när jag slog den?" Och så det är vad jag gjorde.

Nu är jag säker på att en hel del av du är medveten om att sånt här redan säljs online, men de kostar minst $100, men detta en som jag har kommit upp med kommer bara att lägga upp till ca $30, beroende på vilka lampor får du. Det fungerar mycket bra (efter att jag gjort vissa justeringar), och tar knappt någon tid att göra (förutom en hel del väntan). Utan vidare, kommer att vi börja!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY ljus upp idén / ljus lampa

Detta ljus upp glödlampa är en super söt b-day present! Det är verkligen lätt att göra och super original. YAY!Steg 1: skärFörst låg din två bitar av filt en på varandra. Dra formen "glödlampa" på ovandelen av papper. Skära formen ut, och se til...

DIY ljus upp Paintball Mask

Hey guys detta är hur du gör någon typ av mask med en klar lins lyser upp.Steg 1: MatirialsOK så för detta behöver du-Varmlimma-ett litet ljus med en switch (jag använde och ledde)-en mask med en klarglas- och om du vill du kunde som tejp eller färg...

DIY ljus upp Dalek hjälm

Här är ett lätt elektronik projekt för din favorit Dr Who fan! Många av min hjälm material hittades runt huset eller på Goodwill, så du kan ersätta i delar som är ungefär samma storlek/form.Jag använde:Plast army-stil hjälm. Goodwill bär dessa runt H...

DIY ljus upp trumpinnar

bra trummis? Dålig trummis? Inte en trummis? Det spelar ingen roll, eftersom med dessa minnen det ingen kommer roll hur du låter, eftersom strimmor av ljus kommer att blåsa publikens sinne!Steg 1: Material & verktygFör det här projektet verktyg komme...

Cool DIY ljus upp skor

Jag gjorde detta projekt att undervisa yngre barn begreppet elektricitet och att visa dem hur lysdioder arbete. Visar sig det är ett bra sätt att starta händerna på med lysdioder. Så allt du unga beslutsfattare sitta still och gå igenom detta kort oc...

Hur man bygger en ljus upp kameran nivå för en DSLR

Har du någonsin skjutit i svagt ljus och märkte dina bilder var av nivå? Jo har jag gjort! Jag har gjort en hel del arbete nyligen med lång exponering fotografering och när jag är ute på fältet en gorillapod jag befinner mig kör in här ganska ofta.Ja...

Super billiga bastrumma kick drum DIY

detta instructable kommer att visa dig hur man gör en mycket mycket billig eller kanske frispark trumman med en vattenkylare jug.Denna tillbringare trumma serveras min mycket väl när jag först började spela trummor. När jag gjorde min andra kick drum...

Golv tom till Kick drum konvertering på en stram budget. + uppdaterad +

detta Instructable visar dig hur du sätter ett floor tom till en kick drum utnyttja befintlig maskinvara och billigt material.Se till att titta på alla bilderJag vill också förklara hur jag klädde och refinished min trumma och hur du port ditt främre...

Kindle 3 DIY ljus

The Kindle 3 använder en teknik som ser ut nästan som glansigt magasin print. Vad gör det anmärkningsvärt och så lätt att läsa är att den använder omgivande ljus att lysa upp skärmen snarare än en bakgrundsbelysningen. Kvaliteten på bilden är fantast...

Yamaha DD-55 eller DD-65 Kick Drum Pedal ändring

om din kick drum pedal bryter eller om du bara vill ha känslan av en riktig trumma ange detta är hur man ska bygga själv en kick pedal pad och sensor. Jag går inte in på Detaljer om den pedal bygget men främst in i hur man bygger och tråd sensorn.Ste...

Ljus upp kostym

denna kort tutorial går dig till och hur man gör en ljus upp kostym med elektroluminiscent wire (el wire). Denna kostym var i synnerhet skräddarsydd för DJ utför runt om i världen. Jag arbetat nära med formgivaren och el wire leverantör för att produ...

Hur jag dämpa min Kick Drum

Hej, detta Instructable kommer att visa dig hur jag får en djup dovt punch ljud från min kick trumma. Jag säga hur "I" få mitt ljud eftersom alla gillar ett annat ljud.Steg 1: Smeten huvud Först och främst, alltför få en "duns ljud från din...

Hur man gör en glöd-i-den-mörk/ljus upp raket

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en ljus upp raket för natten. Det hjälper dig också hitta det efter jag har inletts.Steg 1: Material som behövs: Behöver du:En raket med en stor konEtt ljus upp ljusx-acto knivstark avbitareHot...

Ljus upp ditt folk

IR dioder och detektorer gör saker roligt och magiska. Vi är att röra eller vända en switch som slår på lampor. En enkel transistor krets med en IR-detektor och lampor ändringarna med våg av fingret. Mitt kretskort är enkla och alla delar att köra de...

Ljus upp en godis skålen

med min ljus upp Halloween B kretskort till ljus upp en godis skålen eller något. Här är för Halloween med en skelett krans och en pumpa hink för skålen. I denna krets använder jag vad jag kallar en brytaren. Den har både IR-detektor och sändare i et...

DIY-ljus Flower Pot värmare

Jag ska visa dig hur man bygger ett ljus i dag drivs värmare, med några blomma lerkrukor, muttrar, brickor... och ljus.Här min Youtube video: DIY - ljus Flower Pot värmareLera/Terracotta blomkrukor absorbera den termiska energin av stearinljusen och...

Ljus upp LED Smiley Face (med återanvändbara delar)

jag älskar utseendet på lysdioder och återanvända gamla saker att göra nya saker. Mitt Ljus upp Smiley Face använder lysdioder och återanvänder en gammal CD, en gammal power tegel från en radio, och några andra gamla "elektroniska saker" Jag har...

Soffbord med ljus upp tecken

gjorde jag detta soffbord från början, och har en ljus upp pil tecken och ett glas bordsskiva med en träram.Steg 1: materialJag ber om ursäkt för bristen på framsteg bilder, jag gjorde detta instruera kan efter jag hade redan byggt bordet.Material:-e...

Ljus upp namntag

med en adresslapp såhär, du kommer att göra ett bra första intryck! Dessa namn Taggar kan också vara en gåva för någon, trots allt, vem inte skulle vilja en?Steg 1: material Behöver du:En sharpie / markör för din choicEn kartnålFicklampa (gärna små)H...